سلام دوستان عزیزم دوران آموزشی ما در پادگان شهید مدرس کرج به اتمام رسید امروز ساعت یازده مرخص شدیم
اردو هم یک شب بیشتر نبود
تا چشم هم زدیم گذشت
واقعا آموزشی دوران پر خاطره و شیرینی بود
ایشالا دوستانی هم تازه میخوان اعزام بشن دوران خوبی داشته باشن
سلام دوستان عزیزم دوران آموزشی ما در پادگان شهید مدرس کرج به اتمام رسید امروز ساعت یازده مرخص شدیم
اردو هم یک شب بیشتر نبود
تا چشم هم زدیم گذشت
واقعا آموزشی دوران پر خاطره و شیرینی بود
ایشالا دوستانی هم تازه میخوان اعزام بشن دوران خوبی داشته باشن
توکل کن به خدا
ولی احتمال خیلی زیاد یه جای نزدیک به شهرت می افتی ، چون 1 امتیاز پدر نظامی رو داری ، که ازت مدارکشو میگیرن و ثبت میکنن و تو تقسیمت مواثره ، شرایط زیادی هست ، رفتی تو پادگان براتون میخونن ، هر کدومو داشتی سریع اقدام کن که تو تقسیم مواثره
البته شما که فوق لیسانسی هم باز احتمال این که شهر خودت ( اگه نیروی زمینی نداشته باشه یه شهر نزدیک) میوفتی . البته این یه قانون نا نوشتس که عموما صادقه ، احتمال تهران هم خیلی زیاده
کلا خوش به حالت ، آموزشیت که عالیه (البته ارتشه فکر نکن میری اونجا لی لی به لا لات میذارن ) ولی در کل خوبه
موفق باشی
من فقط میدونم پذیرش گرفتن برای مدرکای بالای لیسانس سخته چون سهمیه کمی دارن
من حساب کردم میتونم از ادغام رزمندگی و جانبازی
بین 12-15 ماه کسری بگیرم .
حالا میشه اینا رو با کسری بسیج ادغام کرد ؟؟
یعنی 6 ماه هم بسیج
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
آره
چرا نمیشه؟ میشه
مشکل اینجاست که از اون 12-15 ماه حداکثر فقط 9 ماهش قبول میشه واسه بسیج هم حداکثر 6 ماه
مطمعنی ؟؟
من از یه سرداری پرسیدم برام حساب کرد گفت 15 ماه شاید بتونی بگیری.
و این که خدمت بلاخره چند ماه هست 21 یا 24 ؟؟ برا مناطق بد اب و هوا اگه بومی اونجا باشی چطور ؟؟
اگه اینتکر باشه کلا 15 ماه میتونم بگیرم !!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Last edited by sharpy; 14-06-2013 at 01:52.
آخه خدا اینجا چه جایی بود ما رو فرستادی؟
اقعانیا و پاکستانیا و عربستانیا خدمت اجباری ندارن اون وقت ما ایرانی ها...اخ
2 سال بیگاری و احتمالا زجر کشیدن،بدون اینکه بشه حداقل خریدش
![]()
دوست عزیز اول این که درمورد جانبازی چیزی نگفته شده
فقط ایثارگری که گویا ماهی 9 روز هست
خدمت هم 21 ماه است
TAPATALK
سلام سه تا سوال داشتم ممنون میشم یکی بگه خیلی برام سواله ! 1 - پدر من جانباز 15 در صد بسیج جبهه و 6 ماه ایثارگری هست ایا میتونم معاف شم ویا کسری میخورم اگر میخورم چه قدر ؟ و اینکه معاف از رزم هم هستم 2 - الان من پاییز امسال باید برم خدمت یک سوال داشتم اگر من نرم مثلا یک سال از مهلت اعزامم بگذره وغیبت بخورم . و بعد از یک دانشگاه مورد تایید وزارت علوم در خارج از کشور پذیرش داشته باشم با گذاشتن ضمانت 15 ملیون تومان میتونم از کشور خارج شم برای مصاحبه یا ادامه تحصیل ؟ اگر برم و دیگه برنگردم دیگه نمیتونم بیام ایران ... ؟ 3 - اگر برم سربازی ایا راهی هست من بتونم روز برگ و بومی بیفتم چون من کلی کلاس متفرقه دارم که اگر روز برگ و بومی نشم همشون زمین میمونن و من زحمت های گذشتم به باد میره ای خدااااااااا .... ممنون![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)