شرایط فروش رو بگو با هم به یه توافق برسیم
یوزر پسورد اکانت و آدرس ایمیل به همراه پسورد ایمیل بکاپ
شرایط فروش رو بگو با هم به یه توافق برسیم
یوزر پسورد اکانت و آدرس ایمیل به همراه پسورد ایمیل بکاپ
سرور EU Nordic & East و EU West
بیا Euw
استاد هم قرار اونجا بیان بعدا =))
در مورد ایرانی هم معمولا ایرانی هایی که تو این سایت هستند که کسی رو ادد نمی کنند چون فکر می کنند طرف نوبه و اگر باهاش بازی کنن میبازن. بعد ادم روش نمیشه با یارو بگه. بگی هم 2تا فوش بهت میده. از جمله خودم =))
پس کاری به ایرانیش نداشته باش. بیا ایو وست بازی کن هاش بهترند پینگ هم خوبه. مثلا برای من زیر 200 هستش دیشب 98 هم شد
بازی رو هم یک چیز تجربه ای هستش. می تونی برنامه lol summoner info رو هم دانلود کنی و هر سروری که خواستی رو اسپک کنی و از بازی کردنشون یاد بگیری
چمپ ( هیروها ) تو این بازی هر 3شنبه 10 تا مجانیه. به اینکه پول خود بازی رو باید جمع کنی بخری ( هر بازی 50 100 تا میده. چمپ ها از 450 تا شروع میشه تا 6300 این حدودا )
بعد یک سری چیز به اسم رونه هستش که فعلا نخر. وقتی لول 20 به بعد شدی تایر 3 رو میخری. خودم بهت میگم چی بخری نخری. اگر دوست داشتی پیغام بده بعدا
بعد فعلا چمپ هم نخر با همین مجانی ها بازی کن. بعد اگر دیدی یک چمپی خلی باهاش حال می کنی اصلا باهاش راحتی و خوب بازی می کنی میخریش
بعدا لول 30 که شدی ؟ می تونی رنک بازی کنی
10تا بازی بازی می کنی مثلا 6 تا میبری میفتی سیلور 3
از برنز شروع میشه سیلور گلد پلات دیاموند مستر چلنجر
یک نصیحت دوستانه تو این بازی
این بازی یک سری اسکین برای چمپ ها هستش که باید با پول واقعی ار پی بخری بعد می تونی برای هیرویی که دوست داری لباس بخری که تو بازی یک شکل دیگه باشه
یکجورایی از من میشونی پولت رو بابت اسکین نده
و یک نکته دیگه. اصلا اصلا تو بازی به کسی نگو چرا رفتی مردی. یا بد هستی یا ... چون ریپورتت میدن و بعدا قصه بن شدن و ... داری
ولی اگر اونا فوش دادن یا بهت گیر دادن حتما ریپورتشون بده
verbal abuse offesive language afk از این چیزا
بعد یک نصیحت دیگه
تو این بازی تا اونجا که می تونی از اونجای ریوت بخور
اگر خوردی؟ بازی کن خوب بهت میفته میری گلد بعد شاخ میشی
اگر هم از ریوت شاکی باشی که بازی کن بعد به من داده یا ریوت فلان شده؟ اونم بازی کن بد بهت میده بعد تو سیلور برنز میمونی. بعد یک سری هم فکر می کنند بازیت خوب نیست که نتونستی بری بالا
حالا یکمی بازی رو راه افتادی بهت میگم چه چمپ هایی رو یاد بگیری که باهاشون بتونی بازی رو جمع کنی و بری بالا. ( البته اگر بازی کن خوب و زبون فهم تو تیمت بیفته )
- - - Updated - - -
بیا Euw
استاد هم قرار اونجا بیان بعدا =))
در مورد ایرانی هم معمولا ایرانی هایی که تو این سایت هستند که کسی رو ادد نمی کنند چون فکر می کنند طرف نوبه و اگر باهاش بازی کنن میبازن. بعد ادم روش نمیشه با یارو بگه. بگی هم 2تا فوش بهت میده. از جمله خودم =))
پس کاری به ایرانیش نداشته باش. بیا ایو وست بازی کن هاش بهترند پینگ هم خوبه. مثلا برای من زیر 200 هستش دیشب 98 هم شد
بازی رو هم یک چیز تجربه ای هستش. می تونی برنامه lol summoner info رو هم دانلود کنی و هر سروری که خواستی رو اسپک کنی و از بازی کردنشون یاد بگیری
چمپ ( هیروها ) تو این بازی هر 3شنبه 10 تا مجانیه. به اینکه پول خود بازی رو باید جمع کنی بخری ( هر بازی 50 100 تا میده. چمپ ها از 450 تا شروع میشه تا 6300 این حدودا )
بعد یک سری چیز به اسم رونه هستش که فعلا نخر. وقتی لول 20 به بعد شدی تایر 3 رو میخری. خودم بهت میگم چی بخری نخری. اگر دوست داشتی پیغام بده بعدا
بعد فعلا چمپ هم نخر با همین مجانی ها بازی کن. بعد اگر دیدی یک چمپی خلی باهاش حال می کنی اصلا باهاش راحتی و خوب بازی می کنی میخریش
بعدا لول 30 که شدی ؟ می تونی رنک بازی کنی
10تا بازی بازی می کنی مثلا 6 تا میبری میفتی سیلور 3
از برنز شروع میشه سیلور گلد پلات دیاموند مستر چلنجر
یک نصیحت دوستانه تو این بازی
این بازی یک سری اسکین برای چمپ ها هستش که باید با پول واقعی ار پی بخری بعد می تونی برای هیرویی که دوست داری لباس بخری که تو بازی یک شکل دیگه باشه
یکجورایی از من میشونی پولت رو بابت اسکین نده
و یک نکته دیگه. اصلا اصلا تو بازی به کسی نگو چرا رفتی مردی. یا بد هستی یا ... چون ریپورتت میدن و بعدا قصه بن شدن و ... داری
ولی اگر اونا فوش دادن یا بهت گیر دادن حتما ریپورتشون بده
verbal abuse offesive language afk از این چیزا
بعد یک نصیحت دیگه
تو این بازی تا اونجا که می تونی از اونجای ریوت بخور
اگر خوردی؟ بازی کن خوب بهت میفته میری گلد بعد شاخ میشی
اگر هم از ریوت شاکی باشی که بازی کن بعد به من داده یا ریوت فلان شده؟ اونم بازی کن بد بهت میده بعد تو سیلور برنز میمونی. بعد یک سری هم فکر می کنند بازیت خوب نیست که نتونستی بری بالا
حالا یکمی بازی رو راه افتادی بهت میگم چه چمپ هایی رو یاد بگیری که باهاشون بتونی بازی رو جمع کنی و بری بالا. ( البته اگر بازی کن خوب و زبون فهم تو تیمت بیفته )
سه تا سروری که از نظر من قابل بازی هستن (چه از لحاظ پینگ و بازیکن های خوب و ... )
EUNE : سرور شرق و شمال اروپا . پینگت با اینجا احتمالا بهتره از بقیه . اما دیوانه میشی از بس که توش نوب و روس داره .
NA : سرور امریکای شمالی که به نظر بهترین سرور از این سه تاست . اما پینگت بیشتر از بقیه است .
EUW : اینجا نرماله . یعنی هم پینگت مطلوبه هم بازیکنها قابل تحملترن .
واسه شروع هم همینطوری بازی کن و میتونی از این سایتها هم استفاده کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Gregar; 05-10-2015 at 13:40.
آقا من نمیدونم این چه بحثیه سر سرور راه انداختین؟
در هر صورت آپدیت دو سرور اصلی که ما ایرانیا میتونیم بازی کنیم یعنی EU Nordic & East و EU West یکیه!
فقط کافیه تو لانچر بازی بالا سمت راست سرور رو تغییر بدی همین!
ساختن اکانت هم که 2 دقیقه زمان نمیبره. به نظر حالا که میخوای بازیو از صفر شروع کنی تو هر دو سرور یه اکانت بساز بازی کن. از هرکدوم که بیشتر خوشت اومد و با سرور و پینگش کمتر مشکل داشتی همونو ادامه بده یا اصلا جفتشو لول 30 کن مثل من.
البته به نظر شخص خودم سرور EU West باحال تره چون پلیراش جوک ها و شوخی های من تو بازیو میفهمن!و اکثرا جواب هم میدن ،حتی بعضی از بازیها بیشتر در حال صحبت کردن بودیم تا بازی، بر خلاف EU Nordic که ممکنه تا آخر بازی حتی یه all chat نداشته باشیم!
در ضمن برخلاف غر زدن های همیشگی بعضیا (که اسم نمیبرم!) به نظرم تو وست نه اینکه نوب کمتر باشه ولی تو بازی به حرفت بیشتر گوش میدن و بازی ها رو راحتتر میبری من خودم با اینکه قصد نداشتم اکانت وست رو ببرم بالا ولی به قدری بازیا برام آسون بود که اکانتم خیلی راحت gold iv شد.
در هر صورت اسم هر سه اکانت من تو امضام هست هر سروری که اکانت ساختی اددم کن تا راهنماییت کنم.هیچ وقت هم از کمک به دیگران خسته نمیشم حتی اگه طرف مقابل خودش نخواد!!!(ka*ron_d*vil)
--------------------------------------------------------------
آقا خواهش میکنم یکی که میدونه جواب بده.. آیا اصلا میشه از گلد به سیلور دیموت شد یا نه؟ من به دلایلی میخوام اکانت KillerBee8TaiM سیلور کنم ولی نمیشه...!!!![]()
Last edited by mey123; 05-10-2015 at 15:05.
فروش اکانت plat در سرور west با 9 پیج runs و تقریبا فول چمپ
این هم اسکین های اکانت
قیمت توافقی
World Championship 2015
با سلام و خسته نباشید به تمامی کاربران عزیز
مجموعه ای از بازیهای انتخابی در روز چهارم قهرمانان جهان در تاریخ 94.7.12 با 2 کیفیت 720pHD , 360p در خدمتتون هستیم
بازی اول در روز چهارم بین LGD Gaming و Team SoloMid هست.
TSMVS
LGD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 720pHD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 360p
KTVS
OG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 720pHD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 360p
برای دانلود بقیه بازی های این دوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید.
خودت چه قیمتی مد نظرت هست ؟ حدودا ؟
به نظر من سرور euw واسه اونایی که زبان انگلیسیشون خوبه بهتره وگر نه جفت سرور ها بازیشون مثل همه !
Last edited by Fiddle; 06-10-2015 at 02:46.
سلام دوستان
دیروز عصر دانلود کامل شد و اکانتما در سرور eu w ساختم بازی خوبی هست و به جرات میتونم بگم که کنترل چمپ ها خیلی بهتر از dota2 هست و بر خلاف نظر قبلیم حالا که lol را تجربه کردم این بازی را بیشتر پسندیدم !!
فقط چند تا سوال داشتم که ممنون میشم دوستان جواب بدن
1-اسکیل هایی که میگرم برای همه چمپ ها فعال میشه یا فقط برای بعضیاشون؟ مثلا اگه یه اسکیل 100 مانا اضافه کنه به تمام چمپ هایی که مانا دارند 100 مانا اضافه میشه؟
2-اینجور که فهمیدم هر یه لول که به اکانتد اضافه بهشه یه اسکیل بهت میده ایا میشه با influence points اسکیل اضافی خرید؟
3-من الان که دوباره ان شدم بازی کنم چمپ هایی که دیشب داشتم تغییر کردن و چمپ های قبلیم قفل شدن چرا این اتفاق افتاده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اسم اکانتم هم Flying77 هست لطفا ادم کنید.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)