منم نظرم اینکه میزان رضایت شما برمی گرده به توقعتون از سرویس و isp پارس نه سرعت خوبی داره و نه خدمات خوب ولی در حال حاضر میشه گفت مجبوریم من فکر میکنم شاتل بهتر از پارس باشه ...
منم نظرم اینکه میزان رضایت شما برمی گرده به توقعتون از سرویس و isp پارس نه سرعت خوبی داره و نه خدمات خوب ولی در حال حاضر میشه گفت مجبوریم من فکر میکنم شاتل بهتر از پارس باشه ...
نه بابا خطایه دیده
چرا خودت خاموش میکنی .
با نرم افزار راحت خاموش میکنه.
دیشب تست کردم خوب کار میکنه.
دیشب راحت خوابیدیم![]()
من خودم صبحها عادت دارم زود بیدار میشم و دانلودهایی که انجام شده را مرتب میکنم.مثلا بعضی فایلها که به صورت چند پارتی هستند رو متصل میکنم و برای فیلمهایی که دانلود کردم زیرنویس پیدا میکنم و ایمیلامو چک میکنم و خلاصه اینکه همه ی کارو رو زود انجام میدم که دیگه در طول روز خیالم راحت باشه و نیازی به این کارا نباشه.
نرم افزار Internet Download Manager خودش میتونه دانلود رو شروع و تموم کنه و اینترنت رو قطع کنه و کامپیوتر رو خاموش کنه بدون اینکه نیازی به نرم افزار دیگه ای باشه.![]()
شما از چه سرویسی استفاده می کنی؟
مرکز مخابراتی شما کجاست؟
سلام دوستان مال من 256 امروز ساعت 12 سرعتو نگاه کنید که چقدر خرابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بین 40 تا 50 میچرخید
صد در صد تایید میشه.
سرعت دانلود اینترنت من تو روز عالیه . برای اینترنت 128 بین 100 تا 140. نمیشه گفت بده و نسبت به شرکت های دیگه خیلی خیلی هم خوبه. (البته چند وقتی میشه که سرعت در حد 20.30 هم در طول روز زیاد میاد) / ولی الان بیشتر افراد محدودیت حجم دارن. وقتی محدودیت حجم وجود داره , تو روز مگه چقدر دانلود میکنن؟؟؟
ولی تو شب. از ساعت 1 به بعد واقعا اینترنت برای من غیرقابل استفاده میشه. یعنی 2 تا صفحه نمیشه باز کرد. بعضی ها میگن سرعت بده. ولی سرعت شبانه من افتضاحه که باعث میشه اصلا نتونم از اینترنت استفاده کنم. یعنی فکر میکنم از دیال اپ هم سرعتم پایین تر میاد.
به جز اینکه سرعت میشه در حد دیال اپ. هر مثلا 1 ساعت هم دیسکانکت میشه.
از 1 تا 6 بگذارم واسه دانلود. 100 مگ هم دانلود نمیشه. 1 تا 7 هم که میگذارم. فوقش میشه 200 مگ.
قبلا هم تو این صفحات میزان دانلودم رو گفتم. واسه 100.200 مگابایت اصلا نمیارزه ادم کامپیوتر رو روشن بگذاره تا دانلودی انجام بشه.
منم فکر کنم چند ماهی میشه که به خاطر این سرعت افتضاح اصلا سیستم رو روشن نمیگذارم واسه دانلود شبانه. به جز اینکه تو ماه 2.3 شب بگذارم واسه تست .
دیگران فکر نکنن چون سرعت شبانشون خوبه. واسه همه خوبه. اصلا اینجوری نیست.
وقتی کامپیوتر خاموش بشه اینترنت هم قطع میشه؟
اون دوستی که میگفت باید حتما بریج باشه درست میگفت یا اتومات هم باشه میشه؟
دوست عزیز. یه pc auto shutdown نصب کن. 6 و 55 بگذار کامپیوترت رو خاموش کنه .
اگه popoe هم باشه. مشکلی پیش نمیاد و حجم حساب نمیکنه. چون تو این 5 دقیقه دیسکانکت میشه اینترنتت. فقط 5 دقیقه زودتر بگذار.
البته من 6:57 هم تست کردم. مشکلی پیش نیومد.
فقط اگه Bridge باشه با خاموش کردن قطع میشه.(من تجربه ی شخصی خودمو میگم).
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)