سلام
به نظر من هر اسپیکری که بالای 40وات rmsهست مخصوصا تو 9*6 ها رو باید با آمپلیفایر درایو کرد.اینکه تو ولومهای بالا صدا خراب میشه همون دیستورشن هست یعنی پخش توانایی درایو کردن کامل اسپیکر و نداره و باعث اعوجاج و کاهش کیفیت مطلوب صدا میشه.
سلام
به نظر من هر اسپیکری که بالای 40وات rmsهست مخصوصا تو 9*6 ها رو باید با آمپلیفایر درایو کرد.اینکه تو ولومهای بالا صدا خراب میشه همون دیستورشن هست یعنی پخش توانایی درایو کردن کامل اسپیکر و نداره و باعث اعوجاج و کاهش کیفیت مطلوب صدا میشه.
سلام
میخواستم بدونم 8019 خودم میتونم فعلا رو 405 نصب و راه اندازی کنم.تا بقیه قطعات برسن؟
در جلو فعلا باند فابریک عقب هم یه جفت جی بی ال دارم . . .
باند واسه جلو و عقب تیبا 2 میخوام قیمت تا 150-160 تومن باشه
کیفیتش خوب باشه
بدون ساب و سایر متعلقات
مرسی
خب من اگه بخوام این 6975s رو با آمپ ببندم...چقدر هزینه آمپش میشه؟ چه آمپی بگیرم؟ ( با کمترین هزینه )
Last edited by Ali_softcenter; 22-09-2014 at 16:06.
ساب خوب تا 450 هزار تومان برای تاخچه ماشین معرفی کنید که پرقدرت ودقتش زیاد باشه چی معرفی می کنید ؟
سلام داداش لینک اصلی ساب و پیدا کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سابه 4اهمه . بعد گفتین نمیشه همین جوری دید شما مغازه ای چیزی دارین بیام پیشتون ؟
بعد سیم چند گیج واسه اینا خوبه ؟ البته خازن هم دارم (3فاراد)
سلام
بله شما فعلا پخش رو نصب کن تا در آینده خورد خورد بقیه قطعات رو هم تهیه نمائید.
تیبا سایز اسپیکرهاش چنده؟10 یا 13؟
به نظر من 8604 پایونیر براش مناسبه.425 هم حدودا قیمتش هست.
حامد جان گلیدن Rs 12 Free Air
دوست عزیز ساب ووفر شما 350 وات RMS هست البته مکسیدر رو خیلی نمیشه به گفته هاش اعتماد کرد. آمپلیفایرتون هم 600 وات خروجی میده .اون هم با توجه به اینکه استاندارد CEA 2006 رو نداره باز نمیشه روش صحه گذاشت..ولی به طور کلی فشار روی کوئل ساب هست.باید دقیق سیسم از نظر گین و EQ بررسی بشه. بنده هم خیر مغازه دار نیستم. مشاور هستم. ولی اگر مایل باشید میتونم باهاتون قرار بزارم تا از نزدیک سیستمتون رو ببینم و اگر نیاز به تنظیم داشته باشه براتون انجام بدم.شما تهران تشریف دارید؟
سلام آقا حمید گل
آقا حمید به نظرت رو rs12fa کدوم بهتر جواب میده؟؟؟؟؟
5602 پایونیر
یا
8002 جی وی سی
یه نفر کارکرده جی وی رو داره! ۳۰۰ میده!
فک کنم به خاطر دیجیتال بودنش بهتر جواب بده!
تا ۴۰۰ تومن آمپ مونویی هست که کامل این ساب رو درایو کنه؟؟
ممنون♥
سلام حمید جان نازنین؛
خوبی انشالله ؟ همچی رو به راهه
کمکم بار گلیدن باید برسه
حمید جان برای نصب پخش+کامپ+کواک ، ی پک کامل نیاز دارم و نمیخوام خساست بخرج بدم
میشه ی براورد قیمت کنی که زحمت تهیه و ارسال رو بده به شما؛
ببخشید باعث زحمتت میشم.![]()
سلام بر آقا حمید عزیز
می خواستم یه پخش معمولی برای پراید بگیرم بودجه هم نهایتا 130 تومن هستش.فقط هم فلش بخوره و هم سی دی دار باشه.
یه جفت باند هم تا 60 ،70 تومن براش معرفی کنید
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)