یه سوال :
اگر من به یه دهکده حمله کنم (فقط با شمشیر زن) که دیوار داشته باشه ولی سربازانم از اونا قوی تر باشند و همشون رو بکشند آیا این شمشیر زن ها میتونند از دهکده غارت کنند یا نه ؟
یه سوال :
اگر من به یه دهکده حمله کنم (فقط با شمشیر زن) که دیوار داشته باشه ولی سربازانم از اونا قوی تر باشند و همشون رو بکشند آیا این شمشیر زن ها میتونند از دهکده غارت کنند یا نه ؟
ببین کلا اینه :
1 - غارت میکنی حالا چه یه شمشیر زنت برگرده چه یه نیوک برگرده
2 - غارت نمیکنی .
تو حالت اول خیلی چیزا باعث میشه که بتونی غارت کنی تعداد سربازات روحیه ( البته معمولا تا 60.000 امتیاز روحیه مهم نیست ) شانس .
تعداد سربازات اگه بیشتر هم باشه باز به دیوار طرف بستگی داره ولی تا موقعی که به 5000 امتیاز نرسیدی خیلی مهم نیست دیوار طرف .
فوقش هم که دیوار داره و تعداد نیروهاش با نیروهات برابر باشه معمولا اون تموم نیروهات رو میکشه
جوابت میشه آره ولی غارتشون زیاد نیست
حالا یه سوال دیگه اگه با منجنیق های دستی یا سنگ انداز حمله کنم چی ؟ آیا میتونم به طور کامل شهر رو غارت کنم ؟
cat کاتاپولت معمولا برای زدن رالی پوینت هستش .
ولی برای دیوار فقط از RAM استفاده میشه کلا شهری که دیوارش 20 هست با اونیکه دیوارش 1 هست زمین تا آسمون فرق داره شهر هم معمولا اولای بازی دو سه بار غارت میکردم تا کل منابعش رو به دست میاوردم
میشه در مورد فارم شدن روستا و کیلر کردن اون هم توضیح بدین. در ضمن قوانین سیتر شدن هم میشه بگین.
آیا cat فقط برای خراب کردن ساختمونهای دشمن به کار میره یا با نیروهای دشمن جنگ هم می کنه؟
ببین فارم شدن یعنی اینکه غارت میکنن ولی فارم کردن یعنی غارت کردن .
کلیر کردن به معنی پاکسازی روستا هستش حالا اگه با 100 تبری پاکسازی کنی کلیر کردی چه با 10 تا نیوک کلیر کنی باز هم پاکسازی کردی.
قوانین سیتر شدن رو هم برم توی قسمت help از اونجا هم قسمت rules بخون
آیا cat فقط برای خراب کردن ساختمونهای دشمن به کار میره یا با نیروهای دشمن جنگ هم می کنه؟
جالبه پس اگه دیدم کسی بهم اتک داده نگران نمیشم.
راستی میتونی برام ساپورت بفرستی؟
هر کس دیگه هم میتونه بفرسته.
شما ها 10 15تا روستا دارین.
یه حالی به ما بدین.
هم برای ساختمون هم برای دیوار ولی با نیرو های سوار نظام و پیاده نظام کاری نداره
سلام.
آقا این وضعیت خودتونو چه جوری این پایین گذاشتین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)