nikon D3100
or
nikon P530
nikon D3100
or
nikon P530
لینکت خرابه دوست عزیز .
ببین دوست عزیز کلا تو دوربینهای کامپکت نمیشه زیاد مانور داد. تفاوت چندانی با هم ندارن.اکثر توشرایط نوری مناسب کیفیت عکسهاشون خوب فقط تو بعضی شرایط که از هم پیشی میگیرن. مثلا یکی زوم بیشتری داره .یکی زیبایی داره .یکی بواسطه حسگر تو شرایط نوری کم بهتر عکس میگیره بعضی ها هم لنز واید تری نسبت به بقیه دارن ومتقابلاوسعت دیدبهتری.
حال میمونه که شما کدوم یکی از مزیتها بیشتر برات اهمیت داره وباتوجه به اون خرید کنید.حتی به جرات میتونم بگم اکثر دوربینها از هر برندی که باشن تو سری دوربینهای کامپکت زیاد تفاوت نمیکنن شاید بتوان گفت دوربین گلکسی اس4سامسونگ هم از لحاظ عکس برداری هم فیلمبرداری از تمام گوشی های کامپکت با کیفیت تره ولی قابلیت زوم دیگه توی گوشی نمیشه گذاشت تنها ضعفش اینه دیگه وای بحال s5یا آیفون 6که بتازگی رو نمایی شد.
در کل اینو واسه تموم دوستانی که دنبال دوربین کامپکت هستن گفتم نه فقط شخص شما.
به نظر منم اگه با بزرگی دوربین مشکل نداری کنون sx170مناسب وگرنه اگه ایکسوز500یا510یا240 بگیری خوب.
امکانش هست از مارکت های مختلف دیگه هم اسمی ببرید
مگه اینا چه مشکلی دارند خیلی عالی اند.
باشهcanon. Sx50
Canano eos1100D
من کی گفتم اینا مشکل دارن
شاید تو بازار از این مدل گیرم نیومد حداقل مدل و طرح های دیگه رو بررسی کنم تا به دوربین مورد نظرم برسم
اگرکیفیت عکس برای شما مهمه دوربنهای سوپر زوم رو مثل کانن SX50 و نیکون P530 کنار بذارید . بهتره دوربینی با چیپ تصویر بزرگتر و دیافراگم بازتر بخرید که تاثیر زیادی رو کیفیت عکس شما می ذاره . کانن S110 -نیکون P330 - فوجی فیلم XF1 و پنتاکس MX1 جزو این دوربینها هستن از سری کامپکتهای پیشرفته هم کانن G15 و فوجی X10 می تونن گزینه های خوبی باشن . پنتاکس گزینه ی جالبیه هم نمایشگر چرخان داره. برد فلش 12 متر و دیافراگم 1.8 تا 2.5 در ضمن چیپ تصویر دوربینهایی که اسم بردم حداقل 1.5 برابر چیپ تصویر سوپر زومهای توصیه شده است و چون این سوپر زومها رزلوشن بالاتری هم دارن یعنی پیکسل دانسیته بیشتر پس انتظاری زیادی ازشون نداشته باشید
عملکرد دو دوربین در ایزو 1600 عکس سمت راست SX50 کانن و چپ MX1 پنتاکس با توجه به اینکه پنتاکس بازترین دیافراگم 1.8 داره و کانن 3.4 پس در شرایط مساوی نوری چون لنز پنتاکس حداقل چهار بار سریعتره پس می شه عکس ایزو 400 پنتاکس رو با 1600 این دوربین کانن مقایسه کرد اینجاست که اهمیت دیافراگم باز خودشو رو نشون می ده. جالب تر اینکه چون چیپ تصویر پنتاکس بزرگتر هست پس عملکرد حتی بهتری هم خواهد داشت DPreview یه مقاله در این مورد داشت که لینکش رو در ادامه گذاشتم
![]()
Last edited by naamre; 14-09-2014 at 12:26.
ممنون از راهنمائی
اما همانطور که در چند پست قبل اشاره کردم این دوربین رو برای کار در مهدکودک احتیاج دارم
قراره عکس و فیلم هایی که گرفته میشه روی سی دی زده بشه و تحویل خانواده ها بشه یقینا سالها بعد این عکس ها دیده خواهد شد - من میخواهم تصاویر که تهیه میشه با بالاترین کیفیت باشه درسته که فعلا هزینه کمی دارم اما خب فعلا چاره ای نیست
باز هم اگر موردی هست بفرمائید
-----
چیپ تصویر که فرمودید چی هست ؟
Last edited by szh_1367; 15-09-2014 at 10:51.
چیپ تصویر همون کاری رو می کنه که فیلم در دوربینهای فیلمی. اگه به خاطر بیارید تو سری دوربینهای فیلمی هم دوربینهای حرفه ای تر از فیلمهایی که سایز بزرگتری داشتن و قطع متوسط گفته می شدن بهره می گرفتن
اگر می خوایید تو مهد کودک استفاده کنید پس قطعا سوپر زوم به درد شما نمی خوره این دوربینها برای عکاسی از پرنده ها و حیات وحش مناسب ترن. شما می خوایید از بچه ها عکس بگیرید که رفتاری غیر قابل پیش بینی دارن. شما نمی تونید به اونها بگید که آروم باشن و بی حرکت در ضمن شاید مجبور بشید زمان بیشتری در شرایط نوری داخل خونه کار کنید. شما دوربینی می خوایید که لنز و فوکوس سریع و عملکرد مناسب در شرایط نور داخل خونه داشته باشه
اگر پول کافی برای خرید دوربین اس ال آر یا حرفه ای دارید که قبلا اشاره شدن در ضمن اینکه 1100D و D3100 در این رنج قیمت هستن در گام اول می تونید با لنز عرضه شده ی روی دوربین کنار بیایید و بعدا به لنز مناسب و فلش اکسترنال هم نیاز خواهید داشت. مسئله فیلم برداری موضوع دیگه ای هست که در موردش صحبت می کنیم.
اما اگر پول کافی ندارید مجبورید برید سراغ سری کامپکتهایی که اشاره کردم فوجی X10 کیفیت فیلم برداری خوبی نداره پس شاید بهتر باشه بره کنار. از کامپکتهای حرفه ای فقط G15 می مونه. فوجی XF1 با توجه به رقبا کمی گرونه . اما گزینه ها ی بعدی P330 نیکون و کانن S110 ضعفی که دارن اینه که در حالت زوم دیافراگمشون سوییچ می کنه روی 5.9 و 5.6 یعنی خیلی کند عمل می کنن و شما باید از فلش مستقیم استفاده کنید که اونم عکسها رو چاق یا تپل می کنه .
پنتاکس MX1 توی این رده خیلی خوب عمل می کنه وقتی در نهایت زوم هستید دیافراگم روی 2.5 هست و این به بهبود کیفیت عکسها در شرایط نور کم کمک می کنه. کیفیت فیلم برداری نسبتا خو بی داره و برد 12 متری فلش هم موقع عکس دست جمعی کمک بزرگی هست هر چند برد 7 یا 8 متری دوربین های ذکر شده قبلی هم کفایت می کنن. با تمام نکات مثبت هر دوربینی نقطه ضعفی هم داره عکس خروجی از فلش این دوربین کمی تصحیحات تراز سفیدی لازم داره که با نرم افزار های پیش و پا افتاده هم انجام پذیره و وقتی رو مد raw عکس می گیرید کنده . منظورم اینه که عکس پردازه نشده توسط خو د دوربین که بعدا بخوایید با فوتوشاپ پردازش کنید.
P330 فیلم برداری فول 60 فریم در ثانیه داره که از این جهت از بقیه بهتره ولی کمی کندی فوکوس در نور کم و در عکاسی Raw رو هم داره.
در مورد کیفیت فیلم برداری دو تا DSLR که صحبت شد در مقایسه با کامپکتها هم می تونید نمونه فیلم های دوربینها رو از سایتهای مرتبط دانلود و مقایسه کنید
Last edited by naamre; 15-09-2014 at 13:00.
بچه ها من رفتم d700 کنون بگیرم فروشنده به من گفت چرا با قیمت کم تر d3200 نیکون نمی گیری؟
به نظرتون چه کنم؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)