تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1609 از 2376 اولاول ... 60911091509155915991605160616071608160916101611161216131619165917092109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,081 به 16,090 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها ممنون بابت تمام خبرها و عکسهایی که گذاشتید.

بازی سختی با صبا داریم صبا بازی رفت ما را تحقیر کرد!
    باید انتقام سختی ازشون بگیریم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

تقويم مسابقات ليگ برتر

هفته بيست و سوم
    پنج شنبه۳/۱۱/،۸۷ ساعت ۱۴:30
    مس كرمان - پرسپوليس، باهنركرمان
    سايپا - داماش گيلان ، انقلاب كرج
    ملوان - سپاهان اصفهان، تختى انزلى
    جمعه ۴/۱۱/۸۷ ، ساعت:۱۴:30
    پيكان قزوين - راه آهن، رجايى قزوين
    ذوب آهن - ابومسلم مشهد، فولاد شهر
    مقاومت سپاسى - استقلال اهواز، حافظيه
    فولاد خوزستان - برق شيراز، تختى اهواز
    پيام خراسان - پاس همدان، ثامن الائمه
    استقلال تهران - صباى قم، آزادى تهران
    هفته بيست و چهارم
    جمعه ۱۱/۱۱/،۸۷ ساعت ۱۴:30
    ملوان انزلى - پيكان، تختى انزلى
    ابومسلم - فولاد خوزستان، ثامن الائمه مشهد
    راه آهن - داماش گيلان، اكباتان تهران
    پاس همدان - مس كرمان، قدس همدان
    شنبه ۱۲/۱۱/،۸۷ ساعت ۱۴:30
    صباى قم - مقاومت سپاسى، يادگار امام قم
    برق شيراز - سايپا، حافظيه شيراز
    سپاهان اصفهان - ذوب آهن، فولاد شهر
    استقلال اهواز - استقلال تهران، تختى اهواز، ساعت ۱۳:30
    پرسپوليس - پيام مشهد، آزادى تهران، ساعت : 15:45
    هفته بيست و پنجم
    چهارشنبه ۱۶/۱۱/۸۷
    داماش گيلان - پرسپوليس، عضدى رشت، ساعت ۱۳:30
    ذوب آهن - پاس همدان، فولاد شهر، ساعت ۵۴:41
    مقاومت سپاسى - ابومسلم، حافظيه شيراز
    پيكان قزوين - استقلال اهواز، رجايى قزوين
    سايپا - ملوان انزلى، انقلاب كرج
    فولاد خوزستان - فولاد، تختى اهواز
    مس كرمان - برق شيراز، باهنركرمان
    پيام خراسان - صباى قم، ثامن الائمه مشهد
    راه آهن - استقلال، آزادى، ساعت:۱۵:45

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چرا بايد خودم را ۳ كارته مى كردم؟

نورى: محروميت من به محروميت آرش «در»

مهدى عربشاهى

صبا- استقلال بى ترديد يكى از بهترين و ديدنى ترين بازى هاى ليگ مى شود حضور فيروز كريمى روى نيمكت صبا و مقابل تيم امير قلعه نويى تنش هاى اين بازى را دوچندان مى كند. اگر دو ملى پوش صبا و استقلال در اين بازى محروم نمى شدند جذابيت اين نبرد بيشتر هم مى شد. كارت زردى كه بعد از ۱۵ هفته محمد نورى مقابل ذوب آهن و به شكلى بچگانه دريافت كرد تعداد كارت هاى زرد او را به عدد ۳ رساند تا مقابل استقلال فقط از روى سكو بتواند اين بازى را تماشا كند. اين كارت زرد با واكنش شديد فيروز كريمى و طعنه و كنايه هاى بعضى از مطبوعات همراه شد.

بازى مقابل استقلال را خيلى راحت از دست دادى.
    كارت الكى گرفتم. پانزده هفته بود كه دو كارته بودم. اصلا فكر نمى كردم كارت سوم را قبل از بازى به اين حساسى بگيرم.
    شنيدم فيروز بعد از بازى مقابل ذوب حسابى توى رختكن سر و صدا راه انداخته و از دستت شاكى بوده.
    آقا فيروز عصبانى بود اما نه آنقدر كه پياز داغش را زياد كرده اند. وقتى ديد خودم بيشتر ناراحتم ديگر چيزى نگفت.
    چرا بايد اين كارت را قبل از بازى با استقلال بگيرى
    باور كنيد تعادل نداشتم. روى توپ ارسالى بلند شدم و مى خواستم ضربه را با پا بزنم اما عباس قاسمى خروج كرد و باعث شد توپ با دست من برخورد كند. داور هم بلافاصله دست به جيب شد و به من كارت نشان داد.
    چون توپ را با دست زدى يكسرى از مطبوعات كار تو را عمدى مى دانند.
    چرا بايد اين كار را بكنم مگر مى شود يك بازيكن دربازى هاى مقابل استقلال و پرسپوليس چنين كارى بكند. ما در سال تنها ۴ بازى فرصت داريم تا مقابل دوربين هاى تلويزيونى بازى كنيم. چرا بايد اين فرصت را از دست بدهيم
    بازى مقابل ذوب چطور بود
    صبا خيلى خوب بازى كرد. اگر گلى كه داور به اشتباه آفسايد گرفت و آن صحنه پنالتى دقيقه ۹۰ را كه نگرفت به حساب مى آورد برنده بازى مى شديم.
    بعد از يك بازى سخت مقابل ذوب آهن حالا بايد با استقلال پرانگيزه روبه رو شويد.
    بازى سختى مى شود. البته بازى زيبايى خواهد شد. استقلال با انگيزه زياد مى آيد صبا را شكست دهد اما صبا تيم دست و پا بسته اى نيست.
    انگيزه استقلال روى كاغذ برگ برنده اين تيم است.
    صبا هم همان انگيزه را دارد. تيم ما بازيكنان خوبى دارد كه هميشه نشان داده اند در بازى هاى سخت مرد ميدان هستند. اين بازى هم فرصت خوبى است كه بازيكنان صبا توانايى هاى خود را نشان دهند.
    محروميت تو چقدر به صبا در اين بازى ضربه مى زند
    شنيدم آرش برهانى هم محروم است. محروميت من به محروميت آرش در. صبا هم جاى من بازيكنان خوبى دارد. مطمئن هستم نتيجه خوبى مى گيريم.
    نتيجه بازى را چطور پيش بينى مى كنى
    در ورزشگاه آزادى هميشه بازى كردن كار سختى است اما تيم صبا سابقه برد استقلال را دارد و اين بار هم سعى مى كند اين نتيجه را تكرار كند. اين بازى براى ما امتياز دارد.
    حضور صبا در جام قهرمانان را چطور ارزيابى مى كنى
    گروه صبا گروه خيلى سختى است. يعنى در بين تيم هاى ايرانى حاضر در اين جام، صبا با سخت ترين قرعه روبه رو شده اما ما براى رسيدن به جام قهرمانى آسيا برنامه ريزى داريم و موفق مى شويم.
    Mahdi Arabshahi

موقعيت ات در تيم ملى بعد از زدن دو گل چه شكلى پيدا مى كند
    در تيم ملى اردوهاى خوبى را پشت سر گذاشتيم و همين مساله باعث شده تا همه در آمادگى كامل باشند. من تمام تلاش ام را مى كنم كه بتوانم جايگاه ثابتى در تيم ملى داشته باشم.
    جوانگرايى دايى چقدر مى تواند در انگيزه بازيكنانى مثل تو موثر باشد
    نسل ما مديون اين تفكر دايى است. اگر كس ديگرى سرمربى تيم ملى بود به بازيكنانى مثل من، خلعتبرى، رضايى، مازيار و خيلى هاى ديگر فرصت خودنمايى نمى داد. اين كار دايى علاوه بر اينكه در بين بازيكنان تيم ملى انگيزه ايجاد كرده، ليگ را به تحرك واداشته. بازيكنان جوان ليگ مى دانند كه اگر خوب باشند در تيم ملى جايگاه دارند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مسابقات ليگ قهرمانان آسيا

گروه اول
    سه شنبه ۲۰/۱۲/۸۷
    الهلال - صبا قم (فهد رياض)
    سه شنبه ۲۷/۱۲/۸۷
    صباى قم - الاهلى (يادگار امام قم)
    سه شنبه ۱۸/۱/۸۸
    صبا قم - پاختاكور (يادگار امام قم)
    چهارشنبه ۲/۲/۸۸
    پاختاكور - صباى قم (پاختاكور تاشكند)
    چهارشنبه ۱۶/۲/۸۸
    صباى قم - الهلال ( يادگار امام قم)
    چهارشنبه ۳۰/۲/۸۸
    الاهلى - صباى قم (الرشيد دوبى)
    گروه دوم
    سه شنبه ۲۰/۱۲/۸۷
    پرسپوليس - دمپو هند يا الشارجه امارات (آزادى تهران)
    سه شنبه ۲۷/۱۲/۸۷
    الشباب - پرسپوليس (الفهد رياض)
    چهارشنبه ۱۹/۱/۸۸
    پرسپوليس - الغرافه (آزادى تهران)
    سه شنبه ۱/۲/۸۸
    الغرافه - پرسپوليس (در الغرافه دوحه)
    چهارشنبه ۱۶/۲/۸۸
    دمپو هند يا الشارجه امارات - پرسپوليس
    چهارشنبه ۳۰/۲/۸۸
    پرسپوليس - الشباب (آزادى تهران)
    گروه سوم
    چهارشنبه ۲۱ اسفند ۸۷
    الاتحاد - استقلال (پرنس عبدالله جده)
    چهارشنبه ۲۸ اسفند ۸۷
    استقلال - الجزيره (آزادى تهران)
    سه شنبه ۱۸ فروردين ۸۸
    ام صلال - استقلال (ام صلال دوحه)
    چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۸۸
    استقلال - ام صلال (آزادى تهران)
    سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۸۸
    استقلال - الاتحاد (آزادى تهران)
    سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۸۸
    الجزيره - استقلال (محمدبن زايد ابوظبى)
    گروه چهارم
    چهاشنبه ۲۱ اسفند ۸۷
    فولاد سپاهان - الشباب (نقش جهان اصفهان)
    چهارشنبه ۲۸ اسفند ۸۷
    الاتفاق - فولاد سپاهان (پرنس محمد دمام)
    چهارشنبه ۱۹ فروردين ۸۸
    بنيادكار - فولاد سپاهان (جار تاشكند)
    سه شنبه اول ارديبهشت ۸۸
    فولاد سپاهان - بنياد كار (نقش جهان اصفهان)
    سه شنبه ۱۵ ارديبهشت
    الشباب - فولاد سپاهان (آل مكتوم دوبى)
    سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۸۸
    فولاد سپاهان - اتفاق (نقش جهان اصفهان)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

جدول گلزنان ليگ برتر

۱۵ گل: آرش برهانى (استقلال)
    ۱۲ گل: ايگور كاسترو (ذوب آهن)
    ۱۱ گل: فريدون فضلى (صبا) و عمادرضا (سپاهان)
    ۱۰ گل: اشپيتيم آرفى (پيام) و عيسى ترائوره (سايپا)
    ۹ گل: عليرضا واحدى نيكبخت (پرسپوليس)، فريد عابدى (برق)، آدريانو آلوز (داماش)، سياوش اكبرپور (استقلال) و ابراهيم توره (پرسپوليس)
    ۸ گل: جلال رافخايى (ملوان)، سيد مهدى سيدصالحى (پيكان)، محمدرضا خلعتبرى (ذوب آهن)، اسماعيل فرهادى (ذوب آهن)، امين متوسل زاده (مقاومت سپاسى) و ميثم بائو (ابومسلم)
    ۷ گل: كريم باقرى (پرسپوليس)، ايمان حيدرى (پيكان)، مجتبى زارع (راه آهن) و افشين چاووشى (داماش)
    ۶ گل: محمدرضا طهماسبى (پيكان)، سجاد فيض اللهى (فولاد)، روح الله بيگدلى (مس)، فراز فاطمى (مس) و حميدرضا رجبى (استقلال اهواز)
    ۵ گل: على كريمى (پرسپوليس)، رضا خالقى فر (مقاومت سپاسى)، مهدى شيرى (برق)، ناصر شكرون (استقلال اهواز)، داود حقى (راه آهن)، حسين كاظمى و پيروز قربانى (استقلال تهران)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پرسپوليس در زمين استقلال
    اسباب كشى به دستگردى

ايران ورزشى - چند وقتى است كه پرسپوليسى ها براى برگزارى تمريناتشان به دنبال مكانى تازه مى گردند و همين روزها با ورزشگاه راه آهن اكباتان خداحافظى مى كنند. در همين رابطه مذاكراتى هم با مسؤولان ورزشگاه دستگردى صورت گرفته و دوطرف براى شروع همكارى به توافقاتى رسيده اند به طورى كه اگر مذاكرات با همين روند مثبت ادامه يابد حتى احتمالش هست كه يكى دو جلسه پايانى تمرينات پرسپوليس قبل از بازى با مس در ورزشگاه دستگردى برگزار شود. اگر هم چنين اتفاقى نيفتد پرسپوليسى ها اين چند روز را هم در زمين شماره ۲ اكباتان تمرين مى كنند و بعد از بازى با مس به دستگردى نقل مكان خواهند كرد. اين در حالى است كه در حال حاضر استقلالى ها در زمين اكباتان تمرين مى كنند. اما باتوجه به اينكه تمرينات آبى ها بعدازظهرها برگزار مى شود پرسپوليسى ها هم مشكلى براى برگزارى تمرينات خود در اين ورزشگاه ندارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

روانخواه يك ماه ديگر بازى مى كند
    مدتى است اميد روانخواه كه ابتداى فصل رباط صليبى پاره كرد سر تمرين استقلال حاضر مى شود و به شكل انفرادى اما زير نظر نوروزى فيزيوتراپ استقلال تمرين مى كند. اين طور كه پزشك استقلال مى گويد روانخواه تا يك ماه ديگر براى حضور در بازى ها آماده مى شود و براى بازى هاى جام باشگاه هاى آسيا كه اواخر اسفند ماه برگزار مى شود حاضر است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

چهره ى ويژه

فيروز كريمى
    با همه احترامى كه براى سبك فوتبال صبا قايل هستيم اما بايد فيروز كريمى را به واسطه رفتارهاى دور از ادبش مورد نكوهش قرار بدهيم؛ با فيروز كريمى بحث فنى نداريم. فقط مى خواهيم از او بپرسيم به سخره گرفتن باشگاه استقلال چه معنى و مفهومى مى تواند داشته باشد آيا او با اين كار به دنبال كوچك جلوه دادن باشگاهى است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

افشين پيروانى: به اسكوربورد نگاه مى كرد و منتظر پايان دقايقى بود كه تيمش با يك بازيكن كمتر زير فشار حملات فولاد قرار داشت؛ وقتى سوت پايان بازى به صدا درآمد افشين پيروانى نفسى به راحتى كشيد و با چشم هايى معنى دار به جايگاه VIP نگاه مى كرد. او قطع به يقين در اين تفكر فرو رفته بود كه آيا عباس انصارى فرد پس از پيروزى مقابل فولاد از دريچه اعتماد به او خواهد نگريست يا اينكه برترى مقابل فولاد هم باعث نخواهد شد تا مديريت آشكار و پنهان پرسپوليس از گزينه هاى مورد نظر صرف نظر كنند. افشين، اين بهترين مربى هفته، روزهاى ابهام آميزى را در انتظار خواهد داشت ...

امير قلعه نويى: برايش سناريو نوشته اند تا او را مثل زمانى كه سرمربى تيم ملى بود از رسيدن به موفقيت دور كنند! شايعه مذاكره استقلال- امير قلعه نويى! با مهدى كريميان راهى بود براى كوچك جلوه دادن و لوث كردن برترى استقلال مقابل برق شيراز اما امير بى توجه به همه شايعات اين شايعه تخريبى را با جوسازى هاى پيش و پس از بازى با مس كرمان مقايسه كرد و به سادگى از كنار آن گذشت. بى ترديد پس از اين بازى هم از اين دست شايعات خواهيم شنيد؛ جوسازى هايى كه همگى براى خدشه دار كردن چهره قلعه نويى بيان خواهد شد.

محرم نويدكيا: مصدوميت هاى پى در پى، خانه نشينى هاى ويران كننده و گذر از روزهاى تاريكى كه هر بازيكنى را به ناچار از صحنه دور مى كند باعث نشده تا محرم نويدكيا از دوران اوج خود فاصله بگيرد. محرم با اراده اى آهنين در هفته بيست و دوم ليگ برتر يكى از بهترين ها بود. او ۲ گل زد و در برترى سپاهان مقابل سايپا، تيمى كه اين روزها در اوج قرار دارد، نقش بسزايى ايفا كرد. نويدكيا با اين روند رو به رشد تهديدى جدى براى هافبك هاى تيم ملى محسوب خواهد شد. آيا او بار ديگر به تيم ملى بازخواهد گشت

حسين كاظمى: ديگر ترديدى نداريم كه حسين كاظمى از دوران افت و نزولش فاصله گرفته است. گل هاى ارزشمند كاظمى مقابل برق شيراز بار ديگر چهره تازه او را به رخ كشيد. كاظمى كه پيش از اين يكى از بى اثرترين بازيكنان استقلال لقب مى گرفت و بدترين بازى اش را مقابل سپاهان در اصفهان انجام داد حالا به همان تخريبچى هميشگى بدل شده است. كاظمى را مى توان برترين بازيكن هفته لقب داد و او را به واسطه بازى هاى خوبش در دو هفته اخير تحسين كرد. آيا كاظمى هم ميان مدعوين تيم ملى جايى خواهد داشت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

يك شوت پاى چپ درست و حسابى براى استقلال كنار گذاشته ام

شيث رضايى: بايد به پيروانى هم مثل بقيه فرصت داد

هيچ كس نمى دانست پسر شيطان و پر سر و صداى سرخ ها شايد روزى مجبور باشد پس از سال ها حضور در جمع پرسپوليسى ها از تيم جدا شود و به قول معروف از خانه اش دور شود اما دست تقدير باعث شد حالا او از بيرون دنبال كننده نتايج، وقايع و اتفاقاتى باشد كه در پرسپوليس رخ مى دهد. البته با توجه به حضور تيمش در ليگ قهرمانان آسيا، اين شانس را دارد كه دورى از پرسپوليس باعث نشود از حضور در آسيا محروم شود. قسمت اين بود كه شيث رضايى با پرسپوليس قهرمان شود و حتى در جشن قهرمانى سرخپوشان غايب باشد اما با پيراهن تيم حضور در سطح اول فوتبال باشگاهى در آسيا را تجربه كند. سال گذشته كمتر روزى پيش مى آمد كه خبر، مصاحبه و عكس شيث روى جلد روزنامه ها خودنمايى نكند اما امسال...! خودش مى گويد: پارسال بوديم، امسال خواستيم نباشيم. وقتى او را به ياد گذشته مى اندازيم خنده تلخى مى كند و با لحن خاصى مى گويد: مگر مى شود از ۳۴ بازى ۲۷ ديدار براى تيمى بازى كرده باشى و تيمت قهرمان شود اما نه مدالى بگيرى و نه براى جشن قهرمانى از تو دعوت كنند! انشاءالله فكرهاى زيادى براى سال بعد دارم... متن كامل مصاحبه با شيث را در ادامه بخوانيد:
    • اول از شرايط فعلى صبا برايمان صحبت مى كنى؟
    - خدا را شكر همه چيز روال عادى خود را طى مى كند و آرامش خاصى بر تيم ما حكمفرماست. بازى هاى خوبمان با نتايج قابل قبولى كه كسب كرده ايم باعث شده با ۳ شكست، ۸ پيروزى و ۱۱ تساوى جزو بالانشينان جدول رده بندى باشيم و با ۲۲ گل خورده بهترين خط دفاعى ليگ را به خود اختصاص دهيم. فاصله امتيازى ما با تيم سوم و چهارم فقط يك امتياز است. البته ۳ بازى سخت با بالانشينان داريم كه اگر حداكثر امتيازات را از اين بازى هايمان بگيريم، شانسمان براى قهرمانى بيشتر از قبل مى شود.
    • يكى از آن بازى هاى سخت و ويژه رويارويى با استقلال است، تيمى كه با پيراهن پرسپوليس تجربيات تلخ و شيرينى را مقابل آن به دست آورده اى؟
    - من تا الان با پيراهنى غير از پيراهن پرسپوليس در آزادى مقابل استقلال بازى نكرده ام. مى دانم كه روز بازى در استاديوم من فقط قرمزم و نمى دانم شرايط چطور خواهد بود اما از هر نظر آماده ام براى صبا مثمرثمر واقع شوم و درست مثل بازى رفت كه در قم مقابل استقلال داشتيم با پيروزى زمين را ترك كنيم.
    • با اين حساب پيش بينى مى كنى در ميان پرچم هاى آبى جو خاصى بر تو حكمفرما شود؟
    - نمى دانم شايد! من كار خودم را مى كنم و به آبى بودن سكوها كارى ندارم. البته اگر شرايط طورى شود كه توهينى در كار باشد، من هم يك شوت پاى چپ درست و حسابى براى استقلالى ها كنار گذاشته ام و پاسخگوى آنها خواهم بود!
    • و اين يعنى كرى خوانى براى استقلال و گلزنى مقابل آنها. درست مثل دربى پرسپوليس و استقلال!
    - ( با خنده) من تا حالا ۷ ، ۸ بار بيشتر در دربى مقابل استقلال بازى كرده ام و هميشه بهترين عملكردم را جلوى اين تيم داشته ام. هم سابقه گلزنى دارم و هم پاس گل داده ام و اين مسأله را از لطف خدا مى دانم. اميدوارم با حمايت هواداران پرسپوليس بتوانم نماينده خوبى از پرسپوليس مقابل استقلال باشم. البته اين بار با پيراهن صبا!
    • از اوضاع و احوال پرسپوليس و اتفاقاتى كه در اين چند ماه در تيم افتاده خبر دارى؟
    - من حتى وقتى همزمان با پرسپوليس براى صبا بازى مى كنم از نتيجه لحظه به لحظه بازى هاى اين تيم با خبرم. هواداران صبا كه علاقه مرا به پرسپوليس مى دانند در طول بازى هم مرا از نتايج با خبر مى كنند. در مورد تغيير و تحولات هم كم و بيش در جريان هستم. به هر حال عقيده ام اين است كه حتى اگر در پرسپوليس باشم و در اين تيم بازى كنم هم نبايد در مورد مسائل مديريتى نظر بدهم و حرف خاصى بزنم. يك بازيكن فقط و فقط بايد در چهارچوب مستطيل سبز نظر بدهد چون اين مسأله در حيطه وظايفش گنجانده شده است. من هم فقط تنها موضوعى را كه در اين مورد مى توانم به آن اشاره كنم اين است كه براى هر كسى كه در جهت خدمت به پرسپوليس فعاليت مى كند آرزوى موفقيت كنم، همين!
    • نظرت درباره حرف و حديث هايى كه اين روزها در مورد تغيير سرمربى و حضور يك مربى خارجى در پرسپوليس مطرح است چيست؟
    - نمى دانم دقيقاً سياست اعضاى هيأت مديره و مدير عامل پرسپوليس در اين رابطه چيست اما در حين كار يك مربى، وسط كشيدن چنين بحث هايى نمى تواند مفيد باشد چون در اين صورت تمركز مربى به هم مى خورد، ضمن اينكه اگر قرار باشد تغييرات گسترده باشد و كل كادر تغيير كند، تا سرمربى خارجى جديد بخواهد از تيم شناخت پيدا كند و نقاط ضعف و قوت تيم را بشناسد، فرصت هاى زيادى از دست مى رود. به اعتقاد من بايد به افشين پيروانى فرصت داد، درست مثل مربيان قبلى كه به اندازه كافى فرصت داشتند.
    • با اين اوصاف از شانس موفقيت پرسپوليس در ليگ برايمان بگو. پرسپوليس امسال فراز و نشيب زيادى داشت.
    - پرسپوليس حتى اگر در طول يك فصل ۲۰ باخت هم بياورد اسمش براى ترساندن حريفان كافى است. حالا كه فقط تا صدر ۶ ، ۷ امتياز فاصله دارد و اين فاصله با همت بچه ها و توانى كه در بين بازيكنان و كادر فنى پرسپوليس وجود دارد قابل جبران است. موفقيت پرسپوليس در ليگ ضامن حضور پرقدرت اين تيم در آسياست.
    • پرسپوليس همراه صبا همزمان در آسيا حضور دارند. در مورد اين مسأله صحبتى ندارى؟
    - برخلاف بعضى ها كه معتقدند پرسپوليس در گروه ساده اى قرار گرفته معتقدم تمام تيم هايى كه جواز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را گرفته اند قدرتمند هستند و هيچ حريف ساده اى در اين رقابت ها حضور ندارد. شرايط براى صبا هم سخت است اما اميدوارم هم پرسپوليس و هم صبا بتوانند در كنار ۲ نماينده ديگر ايران حضور شايسته اى در آسيا داشته باشند. در مورد صبا هم بايد بگويم شرايط ما هم مثل پرسپوليس است و بهترين كادر و بهترين بازيكنان و شرايط را براى حضورى پرقدرت در آسيا داريم. انشاء الله قهرمانى پرسپوليس و صبا را در آسيا با هم جشن خواهيم گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •