الان باید بخندیم ؟ همین که دقیقه 93 اشکتونو دراوردیم بستونه !
بچه ها شما هم به این عکس ها بخندید داش سینا ناراحت نشه ....
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
الان باید بخندیم ؟ همین که دقیقه 93 اشکتونو دراوردیم بستونه !
بچه ها شما هم به این عکس ها بخندید داش سینا ناراحت نشه ....
گل مازیار زارع در بازی برگشت پرسپولیس و استقلال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
گل مجتبی جباری در بازی برگشت پرسپولیس و استقلال....به فریاد زدن فردوسی پور بعد از گل دقت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این پرسپولیس ضعیف بود که،شرایطش بد بود که،پس چی شد؟
راستی این کسانی که (استقلالی ها) میگن بازی تبانی بود به این دقت کنند که اگه قرار بود تبانی باشه استقلال زودتر گل می خورد.مثلاً همون سانتری که کریمی کرد و قربانی توپ را از جلوی سر نیکبخت فرستاد تو کرنر.اگه تبانی بود می تونست اون توپ را نزنه در صورتی که با شرایط بسیار سخت توپ را زد.
من یه سوال دارم اگه علیزاده اون توپ را با دست نمیزد که بازی با همون نتیجه تمام میشد.این ریسک بزرگی بود که بذارند در وقت تلف شده بازی مساوی بشه.
حقیقی (4) - محمد (4) - رضایی(3) - حیدری (4) - شیری (4) - زارع (5) - نوری (4) - پترویچ (3) - کریمی (3) - باقری (3) - نیکبخت (2) - منصوری (3)
کادر مربی گری : 3
کادر داوری : 4
بهترین بازیکن : زارع
بدترین بازیکن : نیکبخت
این روزها مصادف است با سالگرد ۶ گل خوردن استقلال از پرسپولیس در دهه۵۰ که به همه دوستان تبریک عرض میکنیم .
این استقلالی ها به چه جراتی میان تو تاپیک و همچین عکسایی میزارن ؟
واقعا که مثل اینکه بد جوری دماغشون سوخته !
بی خیال بچه ها
کلا محل نزارید
اینجوری بیشتر میسوزه طرف
ندید گرفتن آدما بعضی وقتا خیلی گرون تر از فحش دادن بهشون تموم میشه برای طرف مقابل
خنده دارترین جملاتی و عبارات که از دیروز تا به حال شنیدم اون هم از طرف دوستان استقلالی:
فوتبال سیاسی
تبانی در دربی
از بالا و مقامات سیاسی دستور رسیده بود که بازی مساوی بشه.
خوب اگه اینطوره استقلال چرا گل زد؟
اگه اینطوره چرا استقلال و در عمق دفاع قربانی و منتظری اینقدر خوب تو دفاع می کردند؟
اگه علیزاده پنالتی نمی داد چی میشد؟
دوستان استقلالی شما بازی برده را در دقایق آخر مساوی شده دیدید و طبیعی است که این امر خیلی سخت باشه.مثل ما که چند سال پیش و با گل قربانی در دقایق تلف شده بازی مساوی را باختیم.خوب اگه اینطوره چرا اون بازی مساوی تمام نشد؟
شما می خواهید بگید که تیم استقلال تیم برتر بود و اگر مسائل پشت پرده نبود بازی را می بردید؟شما هدفتان از این موضوع تبانی و سیاست بازی فقط ضعیف نشان دادن پرسپولیس هست.
به هر حال امیدوارم دو تیم در بازی های بعدی(و مخصوصاً جام باشگاهها) با قدرت به کار خود ادامه دهند تا هواداران خود را شاد کنند.
موفق باشید.
ببين بايد يه كم واقع بين بود،نتيجه اين بازي مثل سال قبل معلوم بود و خداوكيلي من وقتي تيمم گل خورد آنچنان كه باد ناراحت نشدم
چون مشخص بود كه هر دو گل از قبل طراحي شده بود
در كل از نظر من تيم برتر پرسپوليس بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)