رسما دیگه اینترانت شده.
4 روز گذشته تست کردم سایتای خارجی و ویدیو و تایم اوت و ... رو . فقط پنج شنبه سرعت عالی بود. 3 روز سرعت فاجعه و تایم اوت افتضاح.
زنگ بزنیم همگی به 2020 و ... . حداقل بفهمن سایز نارضایتی در چه حدیه!
سرعت 2 مگ شده 0.1 مگ واسه سایتای خارجی. 20 برابر سرعتر کمتر با همون قیمت قبلی!
پارسال هم اینجوری بود. پیارسال هم همینطور.
من یه فروم دیگه دیدم کاربران سایر isp ها هم مشکلات زیادی داشتن با تایم اوت افتضاح در طی هفته ی اخیر. شاید مشکل از زیرساخته که به هر دلیلی نمیخوان بهبودش بدن.
Last edited by Yi Yi; 31-07-2015 at 11:02.
آقا برای منم چند روزه سرعت سایت هایی که رو سرور خارجی هستن افتضاح به تمام معنا شده.
از اعصاب خوردی موسم رو انقدر کوبیدم در و دیوار بیچاره گریه میکنه از دست من
ولی جالبه سایت هایی که سرورشون داخل ایرانه مثل دیجی و همین p30world خودمون رو مثل بنز با سرعت 120 کیلوبایت باز میکنه (من 1 مگ نامحدود دارم)
اگه همین طور بمونه من یکی که بعد از چند سال کاربر مخابرات بودن بر میگردم شاتل. چون واقعاً غیر قابل تحمله جز اعصاب خوردی چیزی نیست.
زنگ زدم میگه دقیقاً همین مشکل هست خصوصاً سایت های خارجی مشکل تو ایران سراسیه. باز خوبه تایید کرد نزد زیرش. گفتم چقدر طول میکشه گفت طبق تجربه خودم چند روز آینده درست میشه.
Last edited by siamak_mu; 31-07-2015 at 12:05.
دوستان وضعیت پینگ شما جطوره ؟ برا من که خیلی بده ، پشته هم تایم اوت پینگم هم حولو هشه 350 تا 500
امروز صبح سرعت عالی شده دوباره. پینگ 160 بدون تایم اوت. یه روز درمیون سوییچ میکنه بین 2 مگ و دیال اپ. #طرح شگفت انگیز
![]()
Last edited by Yi Yi; 01-08-2015 at 07:45.
داخلی:
خارج:
![]()
دوستان به نظرتون اگه همگی از طریق سایت وزارت ارتباطات از مخابرات شکایت کنیم نتیجه ای میگیریم؟ خود مخابرات که هرچی میگیم اتفاقی نمیفته.الان سه روزه فقط سایت های داخلی باز میشه.
یعنی اینطوری که 1 ماه نامحدود بگیری و بعد تبدیلش کنی به 10 مگ ؟
تعرفه هاش چطوریه ؟
نه دوست عزیز الان نامحدود فقط تا 512 میده
این 1 و 2 مگ نامحدود مربوط به مشترکینی هست که قبل از تغییر تعرفه ها گرفته بودن
قیمت ها تو سایت مخابرات هست
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)