شما خطتتون که مشکلی نداره snr خط خوبه افت سرعت برای همه هست من خودم دیروز سرعت دانلود خارجیم خیلی اومده بود پایین فقط سایت های داخلی باز میشد...
شما خطتتون که مشکلی نداره snr خط خوبه افت سرعت برای همه هست من خودم دیروز سرعت دانلود خارجیم خیلی اومده بود پایین فقط سایت های داخلی باز میشد...
حذف کردم ...
Last edited by Dr.alirz; 24-06-2015 at 13:23.
سلام دوستان
به نظر شما در این لینک تعرفه هاش درست است و آیا پهنای باند هم باز است یا خیر ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه چیه حدود یک هفته ای است که من دیگه نمی تونم گیم آنلاین بازی کنم
پینگ ها به صورت تصادفی خیلی زیاد میشن و باز بر میگردن به حالت عادی
بعضی وقت ها هم که تلاش می کنم مودم رو reset بدم یا وصل نمیشه یا اگه وصل میشه اینترنت نداره حالت دیگه ای هم که داره اینه که وصل میشه ولی فقط سایت های داخلی باز میشن و سایت های خارجی کلا تایم اوت میشن
خدا باعث و بانیش رو نبخشه سرعت اینترنت هم به شدت افت کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونکاری که من انجام دادم! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من نوشتم تایم اوت و قعطی داره و عدم تضمین نت توسط مخابرات قطعا چند نفر بفرستن بیشتر رسیدگی میشه وگرنه حرف من ب جایی نمیرسه....
Last edited by hojjat74; 25-06-2015 at 00:13.
مشکلات جدید isp مخابرات یکی قطع شدن اینترنت داخلی هست
و یکی بالا رفتن پینگ
هر دوش رو با سرویس کاهش پینگ میشه فیکس کرد
خودم همین الان تا سرور بازیم در حالت عادی تایم اوت میگیرم ولی با کاهش پینگ مشکل حل میشه.
اینم نمونه عکس تا سرور گیم من بعد و قبل از وصل شدن
ولی اگه برای بازی نمیخوایید و فقط وب گردی میکنید سرویس افزایش سرعت اینترنت ( اینترانت به اینترنت جواب میده )
Last edited by frozen01; 25-06-2015 at 12:04.
هر گیگ کاهش پینگ 4 تومن هست و هر گیگ اینترنت 4 تومن ! = هر 1 گیگ بازی انجام بدی 8 تومن میشه و تقریبا هرچقدر واسه نت بخوای بدی باید دو برابر بدی تا بتونی یک اینترنت معمولی که بقیه هم دارن داشته باشی !خوب پس بهتره همه شکایت کنند از مخابرات تا این جوری تو کاسه نریم!من خرید این سرویس رو اصلا پیشنهاد نمیکنم چون وظیفه مخابراته که سرویس خوب ارائه بده !اگر نمیده شکایت کنیم تا بدونه خیلیا ناراضی هستن و ماست نیستنشاتل سرویس کاهش پینگ و گیمینگ داره و صبانت که من داشتم اصلا قعطی و تایم اوت نداشت!بقیه سرویسام اطلاعی ندارم ولی حداقل وظیفه مخابرات ارائه سرویسیه که برای افرادی مث من که بازی هاشون پرحجمه نخواد هزینه دو برابر بدن و بازی که میکنن نگران حجم کاهش پینگ و پولشون نباشن و لذت ببرن!
195 شکایت کردم خود مخابرانم شکایت میکنم نشه میرم مخابرات منطقه ،اگر انحصاریه وظیفشه سرویس خوب بده نه اینکه فیبر نوری کنه بعدم بکنه تو پاچه مشتریاش
من که حتی شده در درجه اخر با پارتی هم مشکلم حل میشه ولی منتظر فرج نباشید و حداقل به فکر خودتون باشید
Last edited by hojjat74; 25-06-2015 at 13:00.
این چه وضعه سرعته، باز چه مرگشونه اینا![]()
اصلا سایت ها به زور بالا میاد سرعت خرابه
در مورد تایم اوت شاید مخابرات بتونه کاری براتون انجام بده.
ولی در مورد پینگ خیر.
دلیلش هم این هست که پینگ تا بالای 250 جزو پینگ خوب ISP ها هست.
یک مثال میزنم شرکت های بزرگی که در سطح جهان سرور گیم برای کاهش پینگ اراییه میدن چرا این کار رو میکنند ؟
به شخصه من از همه ی ISP ها مشتری دارم مخابرات شاتل اسیاتک و .....
در همه ی این ISP ها مشکل بالا بودن پینگ هست
و از لحاظی که گیم نیازمند پینگ پایین و شبکه پایدار هست نمیشه با پینگ بالا گیم درست و حسابی زد.
طرف اینترنت 12 مگ داره از پینگ بالا شکایت داره و ISP هم طبق قوانینی که در ایران در مورد پینگ هست کاربر رو رد میکنه.
در کل امیدوارم اوضاع اینترنت ایران بهتر بشه با این سرعت ها و پینگ ها گیمر ها مشکلات زیادی دارند
یکم اگر در بخش گیم هزینه کنه دولت مشکل خیلی ها حل میشه.
Last edited by frozen01; 25-06-2015 at 15:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)