تقسیمات نیروی زمینی ربط چندانی به نوع پادگان آموزشی نداره مگر اینکه کسی دوره کد بخوره که شما نمیخوری و ممکنه هر جایی از کشور بیفتی
اما چون امتیاز پدر نظامی رو داری احتمال زیاد شما رو نزدیک به محل سکونت تقسیم میکنن
تقسیمات نیروی زمینی ربط چندانی به نوع پادگان آموزشی نداره مگر اینکه کسی دوره کد بخوره که شما نمیخوری و ممکنه هر جایی از کشور بیفتی
اما چون امتیاز پدر نظامی رو داری احتمال زیاد شما رو نزدیک به محل سکونت تقسیم میکنن
سلام
شایعه شده قراره کسری یک ماهه لیسانس رو دوباره برگردونن
کسی خبری داره؟
من 02 تهران افتادم...میخواستم ببینم روز اول با خودم همه وسایلو ببرم؟یعنی 100% میگن برگردیم خونه هفته ی بعد بیایم یا نه نگه میدارنمون؟ اگه میشه راهنماییم کنین.راستی کسی از رشت 02 افتاده؟من نیما از رشت.لیسانس مدیریت بازرگانی
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
کامل وسایلتونو ببرین چون امکان داره اجازه ی مرخصی ندند.شاید نگه دارتتون.
دیگه یواش یواش ما هم باید بساط سفر رو ببندیم و راهی بشیم عجب شیر چندتا سوال داشتم که میدونم تکراری هستش و تا حالا چندین بار تو این تاپیک شاید پرسیده شده اما حالا دیگه!
به داروی رفلکس و ژلوفین و کدیئن و... گیر که نمیدن؟
برای روز اول میخوام با خودم حداقل 20 تومن پول نقد ببرم یا نبرم هرچی هست بریزم به حسابم؟ حالا یه وخ اونجا تو پادگان خودپرداز نبود و پول لازم شد بخاطر همون میگم!
اصلا کسی تا حالا رفته عجب شیر تازگی ها؟ اصن اعزامی 1 تیر عجب شیر اینجا داریم؟
به سلامتی دوست عزیز. انشاالله که هم دوره آموزشی و هم بقیه دوره خدمتت به خوبی هم برای خودت و هم برای سایر دوستان بگذره و به پایان برسه.
دارو رو که معمولا در حد این داروهایی که گفتین گیر نمیدن مگه اینکه یه نفر حاجی گیرینف باشه.
پول هم دور و بر همون ۲۰-۳۰ تومن با خودت ببر بقیه هم حساب بانکی.
25 قراره بیای ؟ یگانت افتاده اونجا یا اینکه سرباز آموزشی ؟ اگه یگانت اونجاست اینا رو بخون :
من خودم 1 هفته اومدم اونجا نه داش همرو می فرستن خونه اگه بچه تهرانی ! البته تا موقعه ای که تقسیم نشدی چون چند روز طول میکشه
3-4 روزی نگهت میدارن پشت رکن ! بعد تقسیمت می کنن! یعنی میشینی یه جا منتظر می شی امیر بیاد تقسیم کنتون
منم خدا رو شکر افتادم آشپزخانه 1 هفته پادگان 1 هفته مرخصی حالا بخواد هرجا بره فرقی نداره واسه من چون میگن میخواد بره پرندک ولی فلن 2 ماه افتاده عقب !
رفتی اونجا یه پسره هست به اسم شکوری بچه باحالی به حرفاش گوش کنید
Last edited by Bensonw3x; 13-06-2013 at 12:30.
دوستان بازم سوال:
ما یه آشنا تو سپاه داشتیم و اتفاقا سرهنگ بود. اردیبهشت رفتم اونجا و بعد از تحویل مدارک گفت حتما پذیرش می کنیم و چون اون روز روز آخر بود و داشتن اسما رو رد می کردن اسم من رو هم همراه بقیه وارد سیستم کردن. منم خیالم راحت بود دیگه پیگیری نکردم تا دو روز پیش که دیدم افتام 01 ارتش. از شانسم این آشنامون دو سه روزه معلوم نیست کجا رفته.
البته طرف بهم گفت باید حتما بسیجی فعال باشی منم که خب حتی بسیج عادی هم ندارم. یعنی ممکنه به خاطر همین بسیج نداشتن قبول نکرده باشن؟ البته دوره تکمیلی هم ندارم. ( از طرفی خودم اونجا بودم و دیدم سربازه اسمم رو توی سیستم وارد کرد).
مگه پادگان اسما رو رد کنه تموم نیست؟ یا دوباره جای دیگه هم بررسی و گزینش می کنن؟ شایدم به خاطر مدرکم که فوق لیسانس بود قبول نکردن.
بالاخره میره پرندک این دوره یا نه؟!
دپرس شدم فهمیدم میره پرندک. شما مطمئنی این دوره تهران میمونه؟
ممنون
والا شایع شده 2 ماه افتاده عقب چون سرباز گرفته حالا بازم هیچی معلم نیست از اسمش معلومه : شایعه
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)