تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1608 از 1746 اولاول ... 6081108150815581598160416051606160716081609161016111612161816581708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,071 به 16,080 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بچه ها به نظرتون بهترین چمپیون واسه باختن چیه ؟
    یعنی اگه چی بگیریم 100% میبازیم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

داشتم با جینار بازی میکردم. خداییش جینارم هرکی میبینه کف می کنه. از چلنجرش هم بهتره ^^ . بعد به تیم گفتم سزاوار یک اسکین جنتلمن نیستم؟ یارو گفت من برات میفرستم ولی باید اول ار پی بخرم
    بعد خواست من رو ادد کنه
    رفتم دیدم بازیش معمولیه. دیدم الان یک اسکین به ما میده باید باهاش دو بریم ببازم. بیخیالش شدم ادد نکردم =)) گور پدر اسکین مجانی

ولی خداییش عجب حوصله ای دارید بازی ها رو اسپک می کنید. وقت هم زیاد داریدا

بچه ها به نظرتون بهترین چمپیون واسه باختن چیه ؟
    یعنی اگه چی بگیریم 100% میبازیم ؟
    ترول کن میبازی دیگه. چمپ نیاز نیست. یک لاین رو فید بده. مخصوصا وسط بالا چیزی که بتونه با لاینها دیگه کمک کنه
    به نظرم شاکو بردار سخته باهاش بازی کردن. نمی تونی لنه ها رو گنک کنی میبازید یا مثلا یرگات بردار یا با علی برو جنگل

گرفتم. بهترین چمپ
    کاپتان تیمو ان دیوتی

راستی
    تو همه حرف های چرندی که استاد میم شماره میزنن در مورد اسکیل و تیم ورک و ......
    یک حرفهش درسته
    حتما حتما فقط دوئه بازی کنید. احتمال فری لوز خیلی خیلی پایین میاد و اگر یک موقع اون خراب کنه یا شما روی یکی میشه حساب کرد. و اینکه اگر 2تاتون خوب بازی کنید باز احتمال برد 40% بیشتره
    فقط همین حرفهش خوب و درست بود. بقیش شر ور میگه. الان من یک بازی بازی میکردم.
    ساپورت لوکس
    کیل و اسیست و مرگ من از کل تیم بهتره. مثل سگ بازی کردم ولی بالا زد رو فید داد. زد ماشالا یک به 3 میزنه . هرجی هم سعی می کنی استان چیزیش بکنی یک موقع نمیشه.
    میتونید برید چک کنید.

در کل سعی کنید فقط و فقط دوئه بازی کنید. سایت اپی جی جی میتونید ملت رو چک کنید ببینید از نظر کیل مرگ اسیست چه جورین. بازیشون رو هم تو بازی دیدید خوبه یا نه. اگر میبینید مرگش پایین هستش و کیل اسیست بالا باهاش برید تو بازی. اقلا یک لاین فید نمیده
    Last edited by kamron_devil; 04-10-2015 at 16:44.

3. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بچه ها کسی اکانت گولد نمیخواد ؟
    با چمپیون زیاد و رون پیج کامل و اسکین زیاد و قیمت مناسب و باور نکردنی!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Fiddle; 04-10-2015 at 18:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها کسی اکانت گولد نمیخواد ؟
    با چمپیون زیاد و رون پیج کامل و اسکین زیاد و قیمت مناسب و باور نکردنی!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اه حیف شد...
    اگه Warring Kingdoms Xin Zhao داشت من حتما میخریدم.
    36 تا اسکییییییییییییییین
    اون اسکین موندو رو تا الان هنوز تو بازی ندیدم.
    Last edited by mey123; 04-10-2015 at 21:58.

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

داشتم با جینار بازی میکردم. خداییش جینارم هرکی میبینه کف می کنه. از چلنجرش هم بهتره ^^ . بعد به تیم گفتم سزاوار یک اسکین جنتلمن نیستم؟ یارو گفت من برات میفرستم ولی باید اول ار پی بخرم
    بعد خواست من رو ادد کنه
    رفتم دیدم بازیش معمولیه. دیدم الان یک اسکین به ما میده باید باهاش دو بریم ببازم. بیخیالش شدم ادد نکردم =)) گور پدر اسکین مجانی

ولی خداییش عجب حوصله ای دارید بازی ها رو اسپک می کنید. وقت هم زیاد داریدا

ترول کن میبازی دیگه. چمپ نیاز نیست. یک لاین رو فید بده. مخصوصا وسط بالا چیزی که بتونه با لاینها دیگه کمک کنه
    به نظرم شاکو بردار سخته باهاش بازی کردن. نمی تونی لنه ها رو گنک کنی میبازید یا مثلا یرگات بردار یا با علی برو جنگل

گرفتم. بهترین چمپ
    کاپتان تیمو ان دیوتی

راستی
    تو همه حرف های چرندی که استاد میم شماره میزنن در مورد اسکیل و تیم ورک و ......
    یک حرفهش درسته
    حتما حتما فقط دوئه بازی کنید. احتمال فری لوز خیلی خیلی پایین میاد و اگر یک موقع اون خراب کنه یا شما روی یکی میشه حساب کرد. و اینکه اگر 2تاتون خوب بازی کنید باز احتمال برد 40% بیشتره
    فقط همین حرفهش خوب و درست بود. بقیش شر ور میگه. الان من یک بازی بازی میکردم.
    ساپورت لوکس
    کیل و اسیست و مرگ من از کل تیم بهتره. مثل سگ بازی کردم ولی بالا زد رو فید داد. زد ماشالا یک به 3 میزنه . هرجی هم سعی می کنی استان چیزیش بکنی یک موقع نمیشه.
    میتونید برید چک کنید.

در کل سعی کنید فقط و فقط دوئه بازی کنید. سایت اپی جی جی میتونید ملت رو چک کنید ببینید از نظر کیل مرگ اسیست چه جورین. بازیشون رو هم تو بازی دیدید خوبه یا نه. اگر میبینید مرگش پایین هستش و کیل اسیست بالا باهاش برید تو بازی. اقلا یک لاین فید نمیده
    جینار چیه دیگه !! "نار" خونده میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اه حیف شد...
    اگه Warring Kingdoms Xin Zhao داشت من حتما میخریدم.
    36 تا اسکییییییییییییییین
    اون اسکین موندو رو تا الان هنوز تو بازی ندیدم.
    بله اون اسکین موندو خاصه عده ی کمی هستن که اون رو دارن
    دوستم اگه به پول نیاز نداشت اصلا این اکانتش رو با این قیمت نمیفروخت ( و اصلا نمیفروخت حتی )
    فقط بالایه 600 تمون پول اسکیناشه..
    من خودم اگه پول داشتم ازش می خریدم
    بیشتر چمپیون ها رو هم داره
    با 205 تومن صاحب خیلی چیزا میشه شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

جینار چیه دیگه !! "نار" خونده میشه
    میدونم
    من تیمو رو هم تمپو صدا می کنم با جینار بیشتر حال میکنم تا نار. مگه اناره =))
    اسکین مفتی رو بگو :-؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من با دیدن نظرات فهمیدم که این بازی از dota2 یکمی سخت تر هست و بخش های بیشتری هم داره برای کسی که dota2 بازی میکنه چقدر طول میکشه این بازی یاد بگیره؟ بازیم خوب هست انگلیسیم هم متوسط رو به بالا هست!!!
    ممنون میشم راهنمایی کنید

10. این کاربر از Milad.n1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از اونجایی که دوتا بازی میکردی پس مطمئنا با تفاوت چمپا(ad ap tank..) آشنایی داری و مشکلی تو آیتم بستن نداری.گیم پلی و مپ بازی هم که سریع یاد میگیری . تنها سختیش اینه که باید دونه دونه چمپها اسپل ها و passive شونو یاد بگیری که اگر انگلیسیت خوب باشه به راحتی همشونو یاد میگیری. البته بعضی چمپ ها نیاز به تجربه و یه مقدار خلاقیت دارند مثل tresh kalista tahm
    بعدی هم یاد گرفتن آیتم هاست که خیلیاشونم passive دارن. اگر میخوای از صفر شروع کنی و اکانت lvl 1 بسازی که مطمئنا قبل از رسیدن به لول 30 همه چیو یاد میگیری.
    تنها توصیه من اینه که حتما در کنار تجربه هر چمپیون و آیتم توضیحات انگلیسیشون رو هم بخونی.فقط کافیه تو بازی موس رو چند لحظه روی آیتم بزاری تا توضیحات کاملش بیاد ، یا در مورد چمپها اسپل و پسییوشونو بخون و بعد امتحانشون کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اقا به من بگید کدوم سرور بازی کنم دیگه من الان لانچر بازی را دانلود کردم و نصب کردم الانم داره دیتای بازی دانلود میشه لطفا بگید تو کدوم سرور پینگ بهتری داره و ایرانی ها بیشتر هستند؟

- - - Updated - - -

اقا به من بگید کدوم سرور بازی کنم دیگه من الان لانچر بازی را دانلود کردم و نصب کردم الانم داره دیتای بازی دانلود میشه لطفا بگید تو کدوم سرور پینگ بهتری داره و ایرانی ها بیشتر هستند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •