تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1608 از 1783 اولاول ... 6081108150815581598160416051606160716081609161016111612161816581708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,071 به 16,080 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه |محمدی|'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فکر کنم بعد محدود شدن بین شبی 2-2.5 گیگ
    تقریبا کمه
    من الان مخابرات دارم شبی 5 گیگ حدودا میگیرم

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    چندتا سوال دارم از خدمتتون:
    1- توی این سرویس های جشنواره بعد از اینکه مثلا از 12 مگ به 1 مگ محدود شدیم میشه با این سرعت از 4 تا 10 صبح یکسره دانلود کرد؟
    2- سرعت آپلود سرویس 12 مگ و سرویس 1 مگ چقدره؟ آپلود رایگانه؟
    3- چرا این سرویس 102 گیگ دیگه داخل سایت نیست؟

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    چندتا سوال دارم از خدمتتون:
    1- توی این سرویس های جشنواره بعد از اینکه مثلا از 12 مگ به 1 مگ محدود شدیم میشه با این سرعت از 4 تا 10 صبح یکسره دانلود کرد؟
    2- سرعت آپلود سرویس 12 مگ و سرویس 1 مگ چقدره؟ آپلود رایگانه؟
    3- چرا این سرویس 102 گیگ دیگه داخل سایت نیست؟
    1- بله
    2- سرعت آپلود تقریبا همه سرویسهای ای دی اس ال 512 کیلوبیت است که بعضا روی 1 مگابیت هم میبندند و در همه شرکتها رایگان است.
    3- سرویس 102 گیگ صبحانت از اول در لیست سرویسها نبود (احتمالا چون فقط برای مشترکین جدید است) ولی در صفحه اول هست و از طریق لینک زیر هم قابل ثبت نام است:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در موقع ثبت نام هم نمایندگانی را انتخاب کنید که فقط 5000 تومان هزینه رانژه میگیرند و 15000 تومان هزینه نصب اجباری نمیگیرند.
    Last edited by 971971; 08-08-2016 at 22:50.

4. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شاید شهر به شهر یا مرکز به مرکز کیفیت تفاوت بکنه که البته این در مورد همه شرکت ها میتونه صدق بکنه. یه طرح جشنواره گرفتم که در عرض هفت ماه حجمش تمام کردم الان هم دوباره سه روز پیش طرح جشنواره 60 گیگ 60 تومن رو فعال کردم و همواره هم از سرعت و کیفیت راضی بودم خصوصا با این قیمت. تو تایم روز و شبانه سرعت حدودا یکی هست چیزی بنام قطعی هم تو این هشت ماه ندیدم. اما در مورد پشتیبانی اول مگه قراره 24 ساعت آدم نیاز به اینها داشته باشه که اینقدر تعیین کننده باشند که انتخاب سرویس هم اثر بگذارند!اساسا من نمی دانم چه کاری قراره از پشتیبانی بر بیاد مگر خط رو بالا یا پایینتر ببنده یا نویز رو چک بکنه!

اینهم تایم رایگان
    در توضیح پست قبلی بگم که این سرویس جدید جشنواره رو که گرفتم در تایم رایگان شبانه فقط روز اول محدودیت شبانه اعمال نشده بود از روز دوم دیدم سرعت شب به حدود 120 رسیده در پنل کاربریم رفتم دیدم زده اعمال محدودیت بخاطر عدم رعایت مصرف منصفانه! حالا کل مصرف شبانه من تو این سه روز حدود پانصد مگ بود روزانه هم حدود چهارصد مگ. زنگ زدم پشتیبانی اولش میگه چون روز کمتر مصرف کردی اعمال شده بعد که بهش میگم من 60 گیگ سالانه دارم هفتاد درصدش یعنی 42 گیگ حتی ماهانه هم حساب بشه پنج گیگ دارم که هفتاد درصدش میشه 3/5 گیگ من تنها پانصد مگ شبانه مصرف داشتم نهایت میگه سیاست جدید تهران همینه قبلا اینطور نبود الان کلا شبانه حدود صد کیلو بایت هست!! هر روز یه حقه بازی و بامبولی سر مردم میارند علنا در قرارداد یه چیز مینویسند و کار دیگری میکنند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در توضیح پست قبلی بگم که این سرویس جدید جشنواره رو که گرفتم در تایم رایگان شبانه فقط روز اول محدودیت شبانه اعمال نشده بود از روز دوم دیدم سرعت شب به حدود 120 رسیده در پنل کاربریم رفتم دیدم زده اعمال محدودیت بخاطر عدم رعایت مصرف منصفانه! حالا کل مصرف شبانه من تو این سه روز حدود پانصد مگ بود روزانه هم حدود چهارصد مگ. زنگ زدم پشتیبانی اولش میگه چون روز کمتر مصرف کردی اعمال شده بعد که بهش میگم من 60 گیگ سالانه دارم هفتاد درصدش یعنی 42 گیگ حتی ماهانه هم حساب بشه پنج گیگ دارم که هفتاد درصدش میشه 3/5 گیگ من تنها پانصد مگ شبانه مصرف داشتم نهایت میگه سیاست جدید تهران همینه قبلا اینطور نبود الان کلا شبانه حدود صد کیلو بایت هست!! هر روز یه حقه بازی و بامبولی سر مردم میارند علنا در قرارداد یه چیز مینویسند و کار دیگری میکنند
    در محدود کردن حجم سالانه یا ماهانه را در نظر نمیگیرند، حجم مصرفی در روز قبل را در نظر میگیرند و تا 2.33 برابر آن در ساعات رایگان سرعتتان محدود نمیشود، مثلا اگر روز قبل 100 مگابایت مصرف کرده اید در ساعات رایگان تا 233 مگابایت محدودیت سرعت ندارید و بعد از آن سرعتتان محدود میشود.

7. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من سه روزه گرفتم - تقریبا شبی هم 1.5 گیگ دانلود کردم - هنوز محدود نشده !
    ---------------------------------------
    دوستان صبانت هر 24 ساعت یه بار ای پی رو عوض میکنه ؟ تو پنل که نگاه میکنم همیشه سر 24 ساعت ها قطع شده و بلافاصله وصل شده !
    جالبه برا من ایپی که با 89 شروع میشه سرعت و پینگش خیلی خیلی بهتره !
    Last edited by MOHAMMAD2010; 09-08-2016 at 12:43.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در محدود کردن حجم سالانه یا ماهانه را در نظر نمیگیرند، حجم مصرفی در روز قبل را در نظر میگیرند و تا 2.33 برابر آن در ساعات رایگان سرعتتان محدود نمیشود، مثلا اگر روز قبل 100 مگابایت مصرف کرده اید در ساعات رایگان تا 233 مگابایت محدودیت سرعت ندارید و بعد از آن سرعتتان محدود میشود.
    خب اینجوری اصلا معنی نمیده یعنی از همون روز اول هم ممکنه محدود بشی من نمیدونم پانصد مگ در سه روز کجاش مصرف غیر منصفانه است! وقتی من پنج گیگ در ماه دارم طبق گفته خودشان باید 3/5 گیگ رو شبانه بتونم دانلود بکنم بعد محدود بشم شرکت‌های دیگه اینجوری حساب میکنند نه روزانه . ضمنا شما آگه صد مگ همون روز روزانه مصرف بکنی در شب هفتاد مگ میتونی بدون محدود شدن دانلود بکنی نه 233 مگ. این ضریب 2/33 رو شما از کجا آوردید! خودشان میگن هفتاد درصد.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خب اینجوری اصلا معنی نمیده یعنی از همون روز اول هم ممکنه محدود بشی من نمیدونم پانصد مگ در سه روز کجاش مصرف غیر منصفانه است! وقتی من پنج گیگ در ماه دارم طبق گفته خودشان باید 3/5 گیگ رو شبانه بتونم دانلود بکنم بعد محدود بشم شرکت‌های دیگه اینجوری حساب میکنند نه روزانه . ضمنا شما آگه صد مگ همون روز روزانه مصرف بکنی در شب هفتاد مگ میتونی بدون محدود شدن دانلود بکنی نه 233 مگ. این ضریب 2/33 رو شما از کجا آوردید! خودشان میگن هفتاد درصد.
    70 درصد از کل حجم مصرفی یعنی اگر شما 100 مگابایت در ساعات غیر رایگان استفاده کنید و 233 مگابایت در ساعات رایگان، کل مصرفتان 333 مگابایت میشود که 233 تقسیم بر 333 مگابایت میشود 70 درصد.
    احتمال هم دارد که براساس حجم کل استفاده شده در دوره یکماهه فعلی حساب کنند، هر وقت نسبت حجم استفاده شده در تایم رایگان به حجم کل استفاده شده بیشتر از 70 درصد شد سرعت را کاهش دهند و هر وقت این نسبت کمتر از 70 درصد شد سرعت را افزایش دهند.
    Last edited by 971971; 09-08-2016 at 14:34.

11. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من سه روزه گرفتم - تقریبا شبی هم 1.5 گیگ دانلود کردم - هنوز محدود نشده !
    ---------------------------------------
    دوستان صبانت هر 24 ساعت یه بار ای پی رو عوض میکنه ؟ تو پنل که نگاه میکنم همیشه سر 24 ساعت ها قطع شده و بلافاصله وصل شده !
    جالبه برا من ایپی که با 89 شروع میشه سرعت و پینگش خیلی خیلی بهتره !
    24 ساعت خیلی خوبه عالیه کلا قطعی تو کارش نیست برای من تایم مشخصی نداره هر موقع عشقش بکشه قطع و وصل میشه
    اگه ip static بخری فک کنم دیه قطعی عوض کردن ای پی نداری

درضمن ایپی 89 یا 5 اصلا بدرد نمیخوره پینگ روشون هم هیچ فرقی نداره gatewayیکیه 188 خوبه ک هم سرعت توش زیاده هم قندشکن روش کار میکنه

13. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

24 ساعت خیلی خوبه عالیه کلا قطعی تو کارش نیست برای من تایم مشخصی نداره هر موقع عشقش بکشه قطع و وصل میشه
    اگه ip static بخری فک کنم دیه قطعی عوض کردن ای پی نداری

درضمن ایپی 89 یا 5 اصلا بدرد نمیخوره پینگ روشون هم هیچ فرقی نداره gatewayیکیه 188 خوبه ک هم سرعت توش زیاده هم قندشکن روش کار میکنه
    نه برای من دقیقا سر هر 24 ساعت یه بار عوض میشه !
    --------------------------------
    جالبه برای من برعکسه ! ایپی 188 دیروز شده بود پینگ 8.8.8.8 رفته بود رو 260 سایت ها هم بعضی وقتا باید رفرش میکردم تا باز میشدن ! امروز با 89 شروع میشه پینگ رفته رو 100 سایت ها هم عالی باز میشن !

15. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •