تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1608 از 2365 اولاول ... 60811081508155815981604160516061607160816091610161116121618165817082108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,071 به 16,080 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی میخواستم
    سیستم مورد نظر اینه (بدون ساب)

باند 639.11i اینفینیتی با 110 وات RMS
    پخش 7650 پایونییر
    واسه آمپیلی بین 8604 پایونییر و 8400 کنوود موندم

8604 رو 2 اهم هر کانال 150 وات میده
    8400 رو 2 اهم 90 وات!

با توجه به اینکه مشکل افت برق هم در نظر بگیریم, 8604 واسه 110 واتِ باند کاملا کافیه ولی کنوود نه 20تا کمتره!
    نکته اینجاس که 8604 کلاس D هستش و 8400 کلاس A/B
    من شنیدم کیفیت A/B بیشتره! همین واسم دقدقه شده

حالا بین این 2تا پیشنهاد شما چیه؟؟؟ کدوم آمپیلی یا کلا چه آمپ با کیفیتی این باند و فول درایو میکنه؟
    سلام
    همانطور که فرموردید کلاس AB کیفیت بالاتری داره و در عوض کارائی اون پائینتره.متاسفانه از لحاظ قدرتی کن وود نمیتونه اسپیکرتون رو درایو کنه. پس اگر بین این دو گزینه میخواهید یکی را انتخاب کنید باید پایونیر رو برگزینید. اما اگر میتونید بیشتر هزینه پرداخت نمائید صبر کنید یه گلیدن Ml 80.2 یا Ml 95.4 بگیرید. ممکنه حدود 150-200 تومن گرانتر باشه ولی خب این کجا و آن کجا.همیشه عرض کردم نون اسپیکر رو آمپ میده پس تو خرید آمپلیفایر کمی با دقت بیشتر تصمیم گیری نمائید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sundown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان کابل برق 2 و 4 گیج گلیدن متری چند هست؟

داره خودمونی میشه mft5673's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام پخس 9650 پایونیر بلندگوی 718 امپ کنوود 847 با قدرت 800 وات ساب وفور رو چی بگیرم که خوب باشه ساب رو تو باکس بگیرم بهتره یا روی تاقچه ببندم اگه سابی باشه که صداش خوب باشه و به کپسول گاز سمند هم گیر نکنه خیلی بهتره چون میشه رو تاقچه ببندم الان یه mtx مال دوستم دستمه تو باکسه ولی باکسش کوچیکه.و جا گیر نیست به نظرم صداش خوب می یاد لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    می خواستم یه امپلی بهم معرفی کنید که با دوتا ساب جی بی ال 1000 مچ بشه با رنج قیمت
    بعد ساب های جی بی ال بهترن یا پاییونر
    سواله بعد دوبل ساب ها رو بندازم بهتره یا یکی رو تاقچه یکی تو باکس هر طوری که بشه بیس بیشتر گرفت
    ممنون

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

حمید جان سلام

چند وقت پیش از شما راهنمایی گرفتم در مورد باند زیر 200 تومن...شما فرمودید افزایش بودجه بده و جی وی سی 7158 بگیر بعد من گفتم نمیخوام اونقدر هزینه کنم و از بین Kenwood KFC-M6934A و
    Pioneer TS-A6975S یکی رو لطفا بگو که شما فرمودی هیچ فرقی ندارن الان دو تا سوال دارم

1- اینکه اون جی وی سی که خودت پیشنهاد دادی قیمتش دقیق چقدر هست؟ و اینکه گارانتی اصلیش برای کدوم شرکته.

2- از بین اون دو تا که فرمودی هیچ فرقی ندارن واقعا کوچکترین تفاوتی ندارن؟ یعنی به قول معروف 10-20-30 -40 کنم یکی رو بگیرم؟

ممنون

پخش : pioneer DEH 1550UB

خودرو : 111

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام. هستم خدمتتون.
    آمپهای ساند توانی که اعلام میکنند واقعی نیست. همینطور دمپینگ خوبی ندارن.ضمنا شما داری آمپ 4 کانال رو میدید و دو کانال میگیرید. به نظر من کار صحیحی نیست.

این آمپ تقلبی هست. بهتون پیشنهاد میکنم سراغ اینگونه کالاها نروید که پشیمان خواهید شد.
    سلام حمید جون ممنون بابت پاسخ گویی داداش
    شرمنده پشت سر هم مزاحم میشیم و اذیت میکنیم
    این آمپ سانده دو کانال نیستا حمید جون چهار کاناله! اینم لینکش:

راستی میخوام این 8016 رو تعویض کنم دیگه ازش خسته شدم
    به نظرتون آلپاین X303 بخرم یا پایونر 80PRS ؟(البته اگه آلپاین گرفتم شاید بعدا براش H100 هم بگیرم)

و در آخر این بار آیدیو سیستم نرسید؟ منتظر MX165 هستیما!
    Last edited by mkh-n71; 21-09-2014 at 14:37.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان کابل برق 2 و 4 گیج گلیدن متری چند هست؟
    سلام
    اگر موجود داشته باشن گیج 2 متری 45 و گیج 4هم متری25 تومن

سلام پخس 9650 پایونیر بلندگوی 718 امپ کنوود 847 با قدرت 800 وات ساب وفور رو چی بگیرم که خوب باشه ساب رو تو باکس بگیرم بهتره یا روی تاقچه ببندم اگه سابی باشه که صداش خوب باشه و به کپسول گاز سمند هم گیر نکنه خیلی بهتره چون میشه رو تاقچه ببندم الان یه mtx مال دوستم دستمه تو باکسه ولی باکسش کوچیکه.و جا گیر نیست به نظرم صداش خوب می یاد لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    تو pm ی که داده بودید عرض کردم خدمتتون
    سلام به همه دوستان
    می خواستم یه امپلی بهم معرفی کنید که با دوتا ساب جی بی ال 1000 مچ بشه با رنج قیمت
    بعد ساب های جی بی ال بهترن یا پاییونر
    سواله بعد دوبل ساب ها رو بندازم بهتره یا یکی رو تاقچه یکی تو باکس هر طوری که بشه بیس بیشتر گرفت
    ممنون
    اگر توان RMS هر ساب 250 هست یه 8604 برای جفتشون کافیه.
    هر دوساب رو داخل باکس باید نصب کنید.به هیچ عنوان یکی تو باکس و یکی بالا نصب نکنید.
    حمید جان سلام
    چند وقت پیش از شما راهنمایی گرفتم در مورد باند زیر 200 تومن...شما فرمودید افزایش بودجه بده و جی وی سی 7158 بگیر بعد من گفتم نمیخوام اونقدر هزینه کنم و از بین Kenwood KFC-M6934A و
    Pioneer TS-A6975S یکی رو لطفا بگو که شما فرمودی هیچ فرقی ندارن الان دو تا سوال دارم

1- اینکه اون جی وی سی که خودت پیشنهاد دادی قیمتش دقیق چقدر هست؟ و اینکه گارانتی اصلیش برای کدوم شرکته.

2- از بین اون دو تا که فرمودی هیچ فرقی ندارن واقعا کوچکترین تفاوتی ندارن؟ یعنی به قول معروف 10-20-30 -40 کنم یکی رو بگیرم؟

ممنون

پخش : pioneer DEH 1550UB

خودرو : 111
    ارادت دارم.
    7158 حدود 250 هست. گارانتی هم نداره.
    به نظر من پایونیر 6975s صدای بهتری داره.اونو بگیر اگر جی وی سی نگرفتی.اگر خواستی بگو برات تهیه کنم.من از نمایندگی اصلی جی وی برات میگیرم.پایونیر هم همینطور

سلام حمید جون ممنون بابت پاسخ گویی داداش
    شرمنده پشت سر هم مزاحم میشیم و اذیت میکنیم
    این آمپ سانده دو کانال نیستا حمید جون چهار کاناله! اینم لینکش:

راستی میخوام این 8016 رو تعویض کنم دیگه ازش خسته شدم
    به نظرتون آلپاین X303 بخرم یا پایونر 80PRS ؟(البته اگه آلپاین گرفتم شاید بعدا براش H100 هم بگیرم)

و در آخر این بار آیدیو سیستم نرسید؟ منتظر MX165 هستیما!
    خواهش میکنم. انجام وظیفه میکنم.
    من اشتباه دیدم مدلش رو.ببخشید.8016 پخش خوبیه ها از دستش نده. بین این دو آلپاین بهتره.آک سراغ داری؟چند؟
    گلیدن رو واقعا نمیدونم کی میاد. خودم هم منتظرم.گفته بودن نیمه مهر ماه امیدوارم دیگه بد قولی نکنن که طاقتم طاق شده.به محضی که بیاد خبرتون میکنم.

9. 9 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام

نظر گارشناسانه دوستان در مورد رادیو فلش های موجود تو بازار چیه با رادیوپخش ها تو کیفیت صدا فرقی ندارن؟

کدوم برند خوبه بگیرم سونی یا پایونیر یا کنوود جی وی سی واسه یه جفت باند کنوود؟

مدل CE133 فیلیپس به قیمت 138 هزار خوبه؟

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام

نظر گارشناسانه دوستان در مورد رادیو فلش های موجود تو بازار چیه با رادیوپخش ها تو کیفیت صدا فرقی ندارن؟

کدوم برند خوبه بگیرم سونی یا پایونیر یا کنوود جی وی سی واسه یه جفت باند کنوود؟

مدل CE133 فیلیپس به قیمت 138 هزار خوبه؟
    سلام
    پایونر MVH-X165UI
    قیمت حدود 170 .
    رادبو فلش ها با پخش هم رده خودشون تفاوت انچنانی ندارن ...
    چون پخش cd ندارن هزینه ساختشون پایین تره ....

12. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ارادت دارم.
    7158 حدود 250 هست. گارانتی هم نداره.
    به نظر من پایونیر 6975s صدای بهتری داره.اونو بگیر اگر جی وی سی نگرفتی.اگر خواستی بگو برات تهیه کنم.من از نمایندگی اصلی جی وی برات میگیرم.پایونیر هم همینطور

.
    6975S آمپ میخوره یا نه؟ چون توی دی جی کالا یکی دو نفر گفتن آمپ میخورن و یکی دو نفر دیگه هم گفتن نمیخوره...

بعد یکی گفته از ولوم 30 به بالا بیس دچار اغتشاش میشه! ( حالا منظورش رو نمیدونم چیه ) و باید آمپ بسته بشه تا برطرف بشه! تا چه حد درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •