تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1608 از 2403 اولاول ... 60811081508155815981604160516061607160816091610161116121618165817082108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,071 به 16,080 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه mahyar2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز دانلود منجر سرعت را دقیق نشون نمیده.
    شما باید از نرم افزاری های دیگه استفاده کنید بعد میبینید دقیق 50 است.مثل networx.
    شب هم تو زمان 2 سال اصلا تست نکردم سرویس نامحدود نیاز به دانلود شبانه نداره که.
    این سرعت هم برای خط 727 بود.
    هیچ نرم افزاری نمیتونه سرعت رو کامل دقیق نشون بده! ملاک همه کسایی که بیشتر استفادشون دانلوده همین IDM هستش.کما اینکه خیلی از دوستان عکس دانلودشون با IDM رو آپلود می کنن!
    ولی شبا به طرز کاملا محسوسی سرعت سرویس های اندیشه که من اطلاع دارم میاد پایین، حالا چه حجمی باشه چه نامحدود فرقی نمیکنه! هردو رو تست کردم.منظورم 1 به بعد هستش.
    Last edited by mahyar2013; 26-05-2013 at 19:44.

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

خداروشکر اندیشه سرعت دانلود 128 نامحدود رو دیگه از این پائین تر نمیتونن بیارن...پائین تر بیارن باید بهش گفت دایل آپ دیگه! الان بیشتر از دوساله 128 نامحدود اندیشه دارم سرعت دانلود هیچ وقت بالاتر از20نبوده پائینتر از 18 هم نیومده! (سرعت دانلود 18 واقعا جای خوشحالی هم داره...؟!)
    سرعت دانلود بخوره تو سرشون نمیشه نیم ساعت بازی آنلاین کرد بعد 8ساعت درس خوندن...!

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

شک نکن مخابرات درست میشه

اگه با این وضع پیش بره همه تخلیه میکنن که این بعنی ورشکسته شدنه یک شبه (( همونطور که یک شبه رفت رو آسمون یک شبه هم میاد کف زمین ))

درست شدنش که حتمیه ولی احتمال داره تا اوایل تابستون طول بکشه

(( البته بقیه شرکت ها هم اوضاع عالی ندارن ))

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ویرایش 5 صبح

خب مثل اینکه بازم سرعت رو پایین آوردن
    سرعت از 120 اول اومد 32 و الان اومد 18

احتمالا همون مشکل پهنای باند پیدا کردن
    اینو الان دیدم"
    رفیق دلت خوشه ها! یعنی اگه یه تعدادی هم جمع کنن مخابرات به این عظیمی ورشکسته میشه...؟! مگه مخابرات فقط سرویس اینترنت میده؟! مثل قضیه قیمت ماشین میمونه..150درصد افزایش پیدا کرده بازم ملت مثل چی میرن میخرن! تازه از مخابرات جمع کنن برن کجا...؟! کجا بهتر از مخابراته..؟ اگه همین ضحی کیش بود که اوایل این همه تعریف میکردن آخرش هیچ پخی درنیومد! الان بیشتر شرکتا که پورت مخابرات میدن...خدائیش چند ساله میشنوی قراره وضعیت سرعت و قیمت بهبود پیدا کنه...؟! شما مطمئن باش تو کشوری که تفکر امنیتی روی همه چی از جمله اینترنته هیچ وقت هیچی اصلاح نمیشه...اوایل تابستون هم مطمئن باش سرعتا همینی که هست میمونه...فراموش نکن که اینا همه پیش زمینه یه پدیده نو ظهور به نام اینترفرت ملیه!

4. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اینو الان دیدم"
    رفیق دلت خوشه ها! یعنی اگه یه تعدادی هم جمع کنن مخابرات به این عظیمی ورشکسته میشه...؟! مگه مخابرات فقط سرویس اینترنت میده؟! مثل قضیه قیمت ماشین میمونه..150درصد افزایش پیدا کرده بازم ملت مثل چی میرن میخرن! تازه از مخابرات جمع کنن برن کجا...؟! کجا بهتر از مخابراته..؟ اگه همین ضحی کیش بود که اوایل این همه تعریف میکردن آخرش هیچ پخی درنیومد! الان بیشتر شرکتا که پورت مخابرات میدن...خدائیش چند ساله میشنوی قراره وضعیت سرعت و قیمت بهبود پیدا کنه...؟! شما مطمئن باش تو کشوری که تفکر امنیتی روی همه چی از جمله اینترنته هیچ وقت هیچی اصلاح نمیشه...اوایل تابستون هم مطمئن باش سرعتا همینی که هست میمونه...فراموش نکن که اینا همه پیش زمینه یه پدیده نو ظهور به نام اینترفرت ملیه!
    اعصاب نداری ها
    من منظورم خود مخابرات نبود (( اون که ورشکست نمیشه ))
    منظورم ضحی کیش بود که داره پورت مخابرات ارائه میده (( همه ضحی کیش رو به اسم مخابرات میشناسن ))

اگه اینجوری ادامه بده اندیشه در زمینه پورت مخابرات ازش جلو میزنه و برتری پیدا میکنه
    ولی اگه سرعت رو واقعی کنه تا حدودی خوبه

6. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

اعصاب نداری ها
    من منظورم خود مخابرات نبود (( اون که ورشکست نمیشه ))
    منظورم ضحی کیش بود که داره پورت مخابرات ارائه میده (( همه ضحی کیش رو به اسم مخابرات میشناسن ))

اگه اینجوری ادامه بده اندیشه در زمینه پورت مخابرات ازش جلو میزنه و برتری پیدا میکنه
    ولی اگه سرعت رو واقعی کنه تا حدودی خوبه
    نه اعصاب که دارم منتها ضعیف شده!

همین دیگه...الان به نظرت شاتل داره ورشکست میشه...؟! با این همه کلاه گذاری که کرده و شکایتائی که پشت سرشه؟
    ما بین گرون ترین کشورهای دنیا از نظر اینترنت اول نباشیم شاید دوم سوم باشیم...این شرکتا اگه ماهی هزار تا هم مشترک داشته باشن هیچ مشکلی واسشون پیش نمیاد فقط از میزان سودشون یه یکی دو درصدی کم میشه!
    راستی اندیشه جائی سایتی نداره بریم توش یه خورده دردل کنیم...؟!

8. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خداروشکر اندیشه سرعت دانلود 128 نامحدود رو دیگه از این پائین تر نمیتونن بیارن...پائین تر بیارن باید بهش گفت دایل آپ دیگه! الان بیشتر از دوساله 128 نامحدود اندیشه دارم سرعت دانلود هیچ وقت بالاتر از20نبوده پائینتر از 18 هم نیومده! (سرعت دانلود 18 واقعا جای خوشحالی هم داره...؟!)
    سرعت دانلود بخوره تو سرشون نمیشه نیم ساعت بازی آنلاین کرد بعد 8ساعت درس خوندن...!
    شما باید خارج از رشت باشید چون سرعت دانلود 128 نامحدود در رشت 30 است.

10. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahyar2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

256 نامحدود اندیشه ساعت 1:20 شب

داریم به Dial up نزدیک میشیم!!!

12. این کاربر از mahyar2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نگران نباش بعد از انتخابات همه چی درست میشه -- ممکنه بدتر هم بشه . همه ی شرکت ها اینجوری شدن

256 نامحدود اندیشه ساعت 1:20 شب

داریم به Dial up نزدیک میشیم!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

15. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Knight.comix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اندیشه گندشو در آورده... لیمیتاش رو اعصابه... هیچ ربطی هم به انتخابات نداره... چون سره ساعت 1 اینجوری میشه... من که می خوام سرویسمو عوض کنم...

17. این کاربر از Knight.comix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •