درود بر دوستانCanon Powershot SX510 HS
دوربین تا سقف 1 میلیون چی پیشنهاد می کنید؟
خودم
Fujifilm Finepix S8500
رو دیدم جالب بودن شما چی می گید ؟ می خواهم نویزش کم باشه.
درود بر دوستانCanon Powershot SX510 HS
دوربین تا سقف 1 میلیون چی پیشنهاد می کنید؟
خودم
Fujifilm Finepix S8500
رو دیدم جالب بودن شما چی می گید ؟ می خواهم نویزش کم باشه.
سلام تا سقف یک میلیون نیکون p530 خوبه عکسهایی که در شب بدون فلش میگیره تا ایزو 1600 خیلی خوبه لرزش گیر خیلی خوبی هم داره. 41.7 زوم اپتیکال داره
یک دوربین فروشی رفتم به من گفت تو دوربین ها اول کنون دوم کنون سوم کنون چهارم کنون بعد تازه نیکون و بعد مارک های دیگه این چه قدر صحت داره؟
دوست عزیز من بعنوان کسی که دوربینو تست کرده خدمتتون عرض کردم. بهتر است برای مقایسه دوربینها به سایتهای معتبر مثل photographyblog مراجعه کنید نقدهای تخصصی را بخوانید و عکسهای دوربین را در سایز اصلی و در ایزوهای مختلف دانلود کنید و در پی سی یا ال ای دی نگاه کنید. اگر عکسهای دوربین خاصی به دلتان نشست همان دوربین را انتخاب کنید. اون حرف آقای فروشنده هم درست نیست دوربین خوب به مارک نیست به لنز ، سنسور و پردازشگر دوربین است ممکن است برندی در بعضی مدلها از لنز یا سنسور و یا پردازشگر خوبی استفاده نکند. این را هم در نظر داشته باشید تمام دوربینها یک سری محاسنات دارند و یک سری معایب. موفق باشید.
سلام
بین انتخاب sx50وs110موندم..لطفا کمکم کنید
برای سفروخونگی میخوام...کیفیت وزوم نرمال وفیلمبرداری برام مهمه
منتظرکمکتون هستم...فردابعدازظهرآخرین فرصت برای خریدمه...ممنون![]()
لطفا اگه میدونید کمک کتید دوستان![]()
سلام
من می خوام یه دوربین بخرم حدودا تا 500 تا 550 تومان برا مصارف خانگی شما کدوم برند وکدوم مدل رو پیشنهاد می کنید ؟
خودم این رو دوست دارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کیفیت عکس مهمه S110 , نیکون P330 و پنتاکس MX1 و با کمی فاصله فوجیXF1 کیفیت عکس این دوربینها تو سری کامپکها از بقیه بهتره
سلام
یک دوربین احتیاج داشتم حدود یک میلیون
مورد استفاده برای مهدکودک
یه جورایی تعادل در کیفیت عکس و فیلم برقرار باشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)