كار داور درست بود
هادى شكورى: مستحق اخراج نبودم
هادى شكورى مدافع تيم استقلال با اشاره به ديدار اين تيم مقابل برق شيراز گفت: ما در نيمه نخست به دليل خرابى زمين نتوانستيم خواسته هاى مربيان را در زمين پياده كنيم اما با نكته اى كه قلعه نويى در بين ۲ نيمه گوشزد كرد توانستيم ۳ امتياز مسابقه را مال خود كنيم. وى افزود: تيم برق شيراز با بهره گيرى از مهره هاى جوان و دونده در صدد بود با دوندگى نقاط ضعف خود را پوشش دهد. در نيمه نخست با كمك زمين نامناسب حافظيه توانست به اين مهم دست يابد اما در نيمه دوم مربيان نقاط ضعف و قوت حريف را به دقت به بازيكنان گوشزد كردند با اجراى اين فرامين كادر فنى، ما توانستم به ۳ گل ديگر دست يابيم.وى ادامه داد: البته اين پيروزى از شايستگى هاى تيم برق شيراز كم نمى كند. من مطمئن هستم اين تيم در آينده چهره قابل قبول ترى از خود به نمايش خواهد گذاشت. اين تيم مقابل استقلال تهران با وجود اين كه چند گل عقب بود هيچ گاه به ضد فوتبال رو نياورد و حتى موقعيت هايى براى گلزنى داشتند.مدافع تيم استقلال تهران اضافه كرد: ما از روز اول مسابقات ليگ برتر همقسم شديم تا عنوان قهرمانى ليگ برتر را تصاحب كنيم. در اوايل فصل به دليل عدم هماهنگى نتوانستيم نتايج خوبى بگيريم اما هم اكنون به تنهايى در صدر جدول قرار داريم و تلاش مى كنيم اين صدرنشينى را تا پايان فصل ادامه دهيم.شكورى گفت: دريافت كارت زرد از داور مسابقه در ديدار مقابل برق شيراز درست بود چرا كه حريف در ضد حمله قرار داشت و من يك خطاى تاكتيكى انجام دادم اما در صحنه خطاى دوم با وجود اين كه مربيان تيم برق شيراز اعتقاد داشتند بايد كارت زرد دوم را دريافت مى كردم داور به درستى كارت نشان نداد چرا كه شدت خطا آنقدر شديد نبود و مستحق اخراج نبودم.وى افزود: بازيكنان استقلال مسابقه مقابل برق شيراز را فراموش كرده و از امروز به ديدار با صباى قم و كسب ۳ امتياز اين مسابقه مى انديشند.