نه داداشی ، یکم بیشتر زور میزنه ولی بازم ...
راه حل دیگه ای داره ؟
نه داداشی ، یکم بیشتر زور میزنه ولی بازم ...
راه حل دیگه ای داره ؟
سلام این کرک رو امتحان کن(خودم دارم باهاش بازی میکنم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این روش رو دوباره برو
اینبار روی ویندوز های دیگه هم تست کن+run as adminرو هم تیک بزنواسه حلش رفتم روی nfsc.exe کلیک راست و انتخاب properties و روی تب compa... کلیک کردم و اون رو رویxp sp3 گذاشتم رفت تو بازی
این فایل چکارش کنم ؟ nfsc.exe ؟ باید جایگزین این یکی که الان هست بشه ؟
ویندوز نمی تونم تغییر بدم ، چون ویندوزش اورجینال کارخونه ای هست نمی خوام دستکاریش کنم
Run as admin هم تست کردم ، فعال کردم ولی بازم نشد
مرسی عزیزم![]()
Last edited by h_kh_1367; 30-04-2012 at 10:45.
فقط نگین که همه با همین لودینگ سردرد و اعصاب خورد کن بازی رو تموم کردین که باورم نمیشه !!!!
بله پسرم شما باید الان اون فایل رو در اون فولدر بازی کپی کنی
بچه ها خواهشا کمکم کنید این دفعه یه کرک دیگه آوردم میره داخل بازی اون پوینتر بالا سمت چپ تصویر نشون میده ولی داخل بازی نمیره
از compatibility استفاده کردم نوچ
از کرک های دیگه ای که 6.91/20.00/7 مگ و خورده ای حجم داشتند که اونم نوچ
دیگه موندم چیکار کنم شانس نداریما!
لطفا کمک پلیز
درایور گرافیکت رو آپدیت کن nvidia phsyx رو هم نصب کن ببین جواب میده یا نه اگه نشد بهت پیشنهاد میکنم روی یه سیستم دیگه تست کن ممکنه بازی خراب باشه!!
یرو تو اصلی بازی (جایی که فایل اجرایی بازی هست) بگرد دنبال یه فایل اجرایی دیگه که اسمش config یا یه چیزی تو همین مایه ها باشه بعد اجراش کن و تنظیمات رو اعمال کن
سلام دوستان لطفا کمکم کنید هر چی رو آیکون میزنم اصلا بازی The Witcher 2 - Assassins of Kings Enhanced Editionبالا نمیاد ویندوز من 7 شاید مشکل از ویندوز من باشه اگه راهنماییم کنید ممنون می شم با تشکر البته نسخه من بدون کرکه
سلام بچه ها نه درایور کارت گرافیکه نه مشکل از کرک بلکه مشکل خود ویندوزه
این بازی رو روی یه سیستم که ویندوزش xp بود نصبیدم به راحتی بالا اومد سرویس پک 3 هم بود
در این مواقع یه امکاناتی هست به اسم compatibility زدم روی وینxp sp3 نوووووووووووووووووچ
از یه روش دیگه هم استفاده کردم... رفتم فایل easy info رو باز کردم نوشته os:fail از روش قبلی گذاشتمش رو وین ایکس پی حالا دوباره فایل رو باز کردم دیدم نوشته وین ایکس پی اس پی 3
حالا دوبارهع رفتم بازی رو اجرا کردم ولی فایده نداااااااااااااااااشت و خروج
عجیبه!واسه کربن از همین روش استفاده کردم اومد بالا و راحت دارم بازیش میکنم ولی رو این اثر نداااااااااره
...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)