چه بد![]()
چه بد![]()
فک کنم سراسری حذف بشه...![]()
من هنوز یوزرم وارد پارتاک نشده. به نظرتون میتونم این نامحدود رو باز تمدید کنم یا اینم دیگه نمیشه تمدید کرد کلا؟ (اکسین)
هنوزم نمایندگیها به سرویس های نامحدود دسترسی دارن یا دسترسیشون قطع شده کلا؟
Last edited by Masoud-Susa; 30-09-2014 at 16:10.
حتما دسترسی قطع میشه به گفته اساتید که اینجوری هست داداش خودت رو ناراحت نکن بالاخره پیش میاد دیگه...![]()
به حساب قرار شده بود که اوضاع اینترنت روز به روز بهتر بشه. دقیقا عکسش داره اتفاق می افته. هر روز گرون تر و بی کیفیت تر و محدودتر. گندش بزنن.
مردم چیزی که لایقش هستن سرشون میاد. چیزی جز این نیست.
تدبیر وامید رو هم دیدیم.
یعنی خدایی نمیدونم تا کی میخوان مردم رو چهارپا فرض کنند و بهمون توهین کنند زنگ زدم پشتیبانی بعد از ده دقیقه که وصل شده به اپراتور صدای اپراتور هم که اینقدر ضعیفه که اصلا معلوم نیست چی میگه هی باید بگی بهش تا بلند صحبت کنه تازه بهشم برمیخوره ازش میپرسم دانلود شبانه 2 تا 6 یا 2 تا 7 میگه دانلود شبانه حذف شده میگم حذف شده میگه بله میگم پس چرا اعلام نمیکنند میگه چرا امروز به ما اعلام کردنمیگم IQ به کاربر باید اعلام کنند نه به شما میگه میدم برسی کنند میگم چی رو برسی کنند میگه همین اعلام به مشترک ها رو میگم الان که حذف کردید رفت تازه میدی برسی کنند یعنی واقعا اپراتور که این باشه مخابرات یک مملکت که اینطور سرویس بده بایدم فاتحه اینترنت رو خوند از افغانستان هم زدیم جلو با این پیشرفت روزافزون
الان چک کردم این سرویس ها حذف شدن : 1 و 2 مگ 20 گیگ ! 5 و 10 مگ یک ماهه !
این بود تدبیر و امید !فرشاد لطفا یه پیگیری کن ببین توی اون خراب شده چه خبره ؟
الان شبانه فعال هست یا نه ؟
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 30-09-2014 at 18:32.
اینایی که گفتی از تو کجا حذف شدن ؟ از پارتاک یا ibs ?
آخه اینم سواله ؟ IBS که نمیشه ازش سرویس تمدید کرد !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)