Origen - EU vs TSM - NA
6:30PM
CUM AND WATCH
انصافا آسون ترین گروه همین گروه A اه که CLG توشه، راحت به عنوان تیم اول صعود می کنه
یکی از قشنگ ترین ها هم امروز توی گروه C برگزار می شه که EDG vs SKT هست ساعت 3:30PM
Origen - EU vs TSM - NA
6:30PM
CUM AND WATCH
انصافا آسون ترین گروه همین گروه A اه که CLG توشه، راحت به عنوان تیم اول صعود می کنه
یکی از قشنگ ترین ها هم امروز توی گروه C برگزار می شه که EDG vs SKT هست ساعت 3:30PM
اسکیل و تیم ورک
مسئله این است
داشتم 9مین اموموی دنیا که دیاموند 4 هستش رو برسی می کردم و 529 سوراکای دنیا. اتفاقا هموطنور که میدونید بهترین بازی کن های دنیا تو اینجور بازی ها کره ای هستند. ایشون هم کره ای هستش. ولی
فهمیدم این اقا اصلااسکیل و تیم ورک ندارن
حالا چرا؟ چه جوردی دیاموند 4 شده؟ چه جوری 9 مین اموموی دنیا شده؟
به مچ هیستوری این بنده خدا نگاه کنید
به نظرم باید تو کلاس های اقای میم شماره شرکت کنند یکمی اسکیل و تیم ورک یاد بگیرن. درسته ایشون دیاموند 4 هستند و 9 مین اموموی دنیا هم هستند و 529 سوراکای دنیا هم هستند
ولی اینها دلیل نمیشه از اقای میم شماره که گلد 5 هستند بازیشون بهتر باشه
شما فقط تایم مچ هیستوری این بنده خدا رو نگاه کن؟ 8 تا بازی فری لوز داره
یعنی 9تا بازی باخت زمان بازی زیر 20 دقیقه یا 26 دقیقه
یعنی ایشون نوب هستش؟ یعنی این اقا اسکیل و تیم ورک نداره؟ نه اقاجون
ایشون چون خیلی خوشانسند بازی کن خوب تو تیمشون افتاده و همانطور که میبینید همه بازی هاشون رو باختند. شانس نه اسکیل و تیم ورک
این اسمش هستش تو لول اسکیل بزنید ببینید
فقط در کلاس های استاد میم شماره شرکت کنید
تا اسکل و تیم ورک ( نه شانس ) یاد بگیرید. حتی شما دوست دیاموند 4 کره ای عزیز
اگر همین الان گوشی خود رو بردارید و در کلاس های استاد شرکت کنید. ایشون به صورت افتخاری 1 بازی با شما دو میرن و شما 1000% بازی رو میبرید. چون بازی کن های خوب تو تیمتون میفته
욕쟁이아무무
Last edited by kamron_devil; 03-10-2015 at 13:16.
شما اول برو پتچ نوت رو بخون!!!که اینجوری هر دفه جن زده و با تعجب نیای بپرسی این چیه اون چیه!
آخه من چی بگم به تو که حتی پتچ نوت ها و اخبار جدید سایت riot رو نمیخونی و اطلاعاتت در مورد بازی خیلی کمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن الان چندتا پست تو چندجا به گلد 5 بودن من اشاره کردی درسته؟ میخوای بگی من یه گلد 5ی نوبم درسته؟
میخوای یه challange جدید بزارم تا روت کم شه دوباره؟؟![]()
Last edited by mey123; 03-10-2015 at 14:09.
شما اول برو پتچ نوت رو بخون!!!که اینجوری هر دفه جن زده و با تعجب نیای بپرسی این چیه اون چیه!
آخه من چی بگم به تو که حتی پتچ نوت ها و اخبار جدید سایت riot رو نمیخونی و اطلاعاتت در مورد بازی خیلی کمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن الان چندتا پست تو چندجا به گلد 5 بودن من اشاره کردی درسته؟ میخوای بگی من یه گلد 5ی نوبم درسته؟
میخوای یه challange جدید بزارم تا روت کم شه دوباره؟؟![]()
میثم جان عزیزم. شما چون یک ادم احمق خوشانسی که بازی کن خوب تو تیمت میفته و میری بالا قابلیت بحث کردن نداری. چون دنیا رو به صورت 2بعدی میبنی. فقط مادی
تلاش =ثروت
70میلیون تو این ایران مثل سگ میدوند تلاش می کنن نون شب ندارند
دنیا 3بعدیه. قوانین داره .
ولش کن. حوصلت رو ندارم
بازیت خوبه. ولی نه اینقدری که خودت فکر می کنی. شانست بیشتر از بازیت هستش. پس من باهات بحث نمی کنم
اون اسم کره ای که سرچ کنی خودت میبینی که بازی کن بد بهت بیفته. 9مین اموی دنیا هم باشی. دیاموند هم باشی میبازی جیگر
اقا راستی من گه خوردم گفتم صبادز اینترنت بگیرید
پدرسگ مادر.... امروز دی سی شد. بازی رو باختیم
زنگ زدم بهشون.میگه هیچ مشکلی نداره. میگم هم برای من هم برای داداشم ( که خط تلفنش هم فرق داره ) با هم داره قطع و وصل میشه. میگه من از اینجا دارم میبینم مشکلی نیست
صبا نت یک دز هستش
میگم که سرتون کلاه نره
خسته نباشی . مخابرات باشی که پشت سر هم قطع میکنه . اونم وسط اتک دادن . نمیدونم والا چرا . شانس منه ایا ؟
مخابرات مالی نیستخسته نباشی . مخابرات باشی که پشت سر هم قطع میکنه . اونم وسط اتک دادن . نمیدونم والا چرا . شانس منه ایا ؟
شاتل هم معمولیه. پینگش 200 بیشتر تو بازی
های وب دقیقا اینجوریه که میگی هم پینگش بالاست هم قطعی پشت هم تو بازی و لگ های 10 ثانیه 1 ثانیه بازی 10 ثانیه لگ
صبا خوب بود
امروز هم پینگ 300 بیشتر تو بازی 340
هم یکدفعه چندین دقیقه اینترنت قطع میشه و هم زنگ میزنی اشغال کردند
خدایش رو اعصابم رفتن خراب
الان 5تا بازی باید 20 دقیقه تو نوبت وایسم
- - - Updated - - -
مخابرات مالی نیستخسته نباشی . مخابرات باشی که پشت سر هم قطع میکنه . اونم وسط اتک دادن . نمیدونم والا چرا . شانس منه ایا ؟
شاتل هم معمولیه. پینگش 200 بیشتر تو بازی
های وب دقیقا اینجوریه که میگی هم پینگش بالاست هم قطعی پشت هم تو بازی و لگ های 10 ثانیه 1 ثانیه بازی 10 ثانیه لگ
صبا خوب بود
امروز هم پینگ 300 بیشتر تو بازی 340
هم یکدفعه چندین دقیقه اینترنت قطع میشه و هم زنگ میزنی اشغال کردند
خدایش رو اعصابم رفتن خراب
الان 5تا بازی باید 20 دقیقه تو نوبت وایسم
والا ما که 512 مخابرات داریم پینگ بین 100 تا 110 خیلیم عالی !
شما حتما تهرانی . چون وقتی بحث خدمات میشه باید حساب تهران رو جدا کرد . وگرنه الان دیگه پینگ طبیعیش همون 200 ـه . انشالله یه دو ماه دیگه برم شاتل سرویس گیمش رو فعال میکنم .
اینطور که بوش میاد جفتشون حذفن!![]()
هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)