در صبانت امکان رزرو سرویس برای بعد از اتمام سرویس فعلی وجود دارد یا نه؟ صبانت هم باشگاه مشتریان دارد یا نه؟
در صبانت امکان رزرو سرویس برای بعد از اتمام سرویس فعلی وجود دارد یا نه؟ صبانت هم باشگاه مشتریان دارد یا نه؟
بلی
خیر
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان تو قسمت ریز مصرف اونجایی که ترافیک مصرف شده و محاسبه شده رو نشون میده
چه جوری باید فهمید مثلا دیشب حجمی که دانلود کردیم چقدرش رو تو تایم رایگان محاسبه کرده ؟
چون الان من که نگاه میکنم دیشب مثلا 1.7 گیگ دانلود کردم - مصرف روزانه هم روز قبلش داشتم - کلا مصرف اون دوره اخرم رو زده 2500 مگ - ( یعنی اینجوری که اینجا زده تو قسمت محاسبه شده کل ترافیک رایگان دیشب رو حجم حساب کرده ! ) ولی تو قسمت باقی مانده حجم که نگاه میکنم اون 1.7 که دیشب دانلود کردم رو انگار رایگان حساب کرده چون اگه نه حجم باقیماندم خیلی کمتر میشد ! یعنی قسمت ریز مصرفشون باگ داره و رایگان ها رو هم حجم نشون میده ؟
---
دوستان انگار باگ خودشون بود - مودم رو خاموش روشن کردم مجموع مصرف شده همون 2500 شد ، مجموع محاسبه شده 691 شد![]()
------------------------------------------------------
سرعت و پینگ هم بد شده از دیروز ! دو روز پیش پینگ 8.8.8.8 گذاشتم 80 بوده الان شده 260 !!! جریان چیه ؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 08-08-2016 at 11:40.
سلام
من بازم صبانت ثبت نام کردم و 10 روز نشده تخلیه کردم
پشتیبانیه فوق العاده بی سواد و بی حال و خنده دار و بی ادب ( اکثرشون)
کیفیته خدمات به درد نخور
کرج-----مرکز رشیدی
شاید شهر به شهر یا مرکز به مرکز کیفیت تفاوت بکنه که البته این در مورد همه شرکت ها میتونه صدق بکنه. یه طرح جشنواره گرفتم که در عرض هفت ماه حجمش تمام کردم الان هم دوباره سه روز پیش طرح جشنواره 60 گیگ 60 تومن رو فعال کردم و همواره هم از سرعت و کیفیت راضی بودم خصوصا با این قیمت. تو تایم روز و شبانه سرعت حدودا یکی هست چیزی بنام قطعی هم تو این هشت ماه ندیدم. اما در مورد پشتیبانی اول مگه قراره 24 ساعت آدم نیاز به اینها داشته باشه که اینقدر تعیین کننده باشند که انتخاب سرویس هم اثر بگذارند!اساسا من نمی دانم چه کاری قراره از پشتیبانی بر بیاد مگر خط رو بالا یا پایینتر ببنده یا نویز رو چک بکنه!
اینهم تایم رایگان
![]()
سلام
دپستان وضعیت شبانش چطوره ؟؟؟
نام سرویس : سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 102 گيگ (ماهيانه 1 گیگ به همراه 6 شارژ 15 گیگ هدیه یکماهه) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي
حجم سرویس : 12GB
زمان سرویس : 1 سال
وضعیت استفاده شبانه : از ساعت 4 بامداد تا 10 صبح امکان استفاده از سرویس بصورت رایگان
هدیه : ندارد
قیمت سرویس : 637,835 ریال
9% مالیات بر ارزش افزوده به قیمت سرویس اضافه می شود.
قیمت نهایی سرویس : 695,240 ریال
شماره مجوز سرویس : داراي تاييديه شماره 102/51049 مورخ 95/02/31 به مدت سه ماه از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي
شرایط خاص سرویس :نامحدود ترکیبی : اینگونه سرویس ها از دو بخش محدود و نامحدود تشکیل گردیده اند که بخش محدود دارای میزان حجم مشخصی بوده و مشترک می تواند در بازه مشخص شده (10 صبح الی 4 بامداد ) اقدام به بهره برداری از سرویس خود بصورت حجمی نماید که مصرف ترافیک در این بازه بصورت upload رایگان در نظر گرفته می شود و مجموع محاسبه شده ملاک میزان ترافیک مصرفی مشترک می باشد . بخش نامحدود سرویس در بازه زمانی مشخص شده (4 بامداد الی 10 صبح ) قابل بهره برداری بوده در این بازه زمانی مشترک می تواند از سرویس خود بصورت نامحدود حجمی به شرط استفاده منصفانه بهره برداری نماید لازم به ذکر است در بخش نامحدود گروه سرعتی سرویس مطابق جدول فوق بوده و مشترک تا زمانی می تواند طبق این گروه سرعتی اقدام به بهره برداری نماید که نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد و تا زمانی که این درصد رعایت گردد مشترک می تواند با سرعت مشخص شده در جدول اقدام به بهره برداری از بخش نامحدود سرویس خود نماید در غیر اینصورت سرعت سرویس در بخش نامحدود کاهش یافته و به 1024Kb تبدیل می گردد. شایان ذکر است در صورت اتمام حجم روزانه امکان بهره برداری از بخش نامحدود میسر نمی باشد . با توجه به اینکه زمان سرویس بصورت یکپارچه (flat) ارائه و حجم سرویس بصورت ماهیانه اعطاء می گردد در صورت عدم استفاده کل یا بخشی ازحجم ماهیانه ، این حجم سوخت نشده و قابل استفاده در دوره بعد می باشد .
خب با این حساب اینجور که میگن اگه بعد از اون 70 درصد حجم, سرعت به 1024 کیلوبایت اسمی پایین میاد ؟ یعنی سرعت دانلودش 128 کیلوبایت میشه؟
Last edited by |محمدی|; 08-08-2016 at 19:33.
من تازه این جشنواره 102 گیگ رو گرفتم ، فعلا که سرعت شبانه مثل روزانه هست و محدود نشدم که چک کنم
ولی دوستانی که داشتن مثل اینکه رو همون 100-120 کیلوبایت ( 1024 کیلوبیت ) محدود میشه که به نظرم خیلی خوبه
فکر کنم بعد محدود شدن بین شبی 2-2.5 گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)