اینجارو نگاه
256 نامحدود نقره ای!از دیشب ساعت 2 تا 10 صبح کلا 500 مگابایت دانلود کردم
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اینجارو نگاه
256 نامحدود نقره ای!از دیشب ساعت 2 تا 10 صبح کلا 500 مگابایت دانلود کردم
![]()
به نمایندگیت زنگ بزن احتمالا تلفنی میتونی درخواست جمع آوری بده بستگی به نمایندت داره
یا باید بری نمایندگی
slower than 83% IR
اینترنت ایران چی هستش که بخوای از 83 درصدشون هم کم سرعتر باشی عملا دیال اپ گزینه بهتری به شمار میره
آسیاتک همینه دیگه،تو نامحدود ها بدترین هست،البته قصدشون هم همین بود که بدترین باشن که کلا کاربرای نامحدود رو بپرونن،512 برنزی داشتم 20 تا بیشتر نمیداد،یادمه روز قبل از اینکه سرویس هارو گرون کنن و سرعت افتضاح شه داشتم تعریفشونو میکردم(ماهی 100 گیگ حداقل با ماهی 25 تومان برای من خوب بود)،لیاقتشو نداشتن ازشون تعریف کنی...
محدود هم که میشه گفت همه شرکت ها حجم دزدی دارن،چه ترافیک مصرفی در طول روز چه ترفند جدید اینکه باید مودم رو قبل از شروع تایم شبانه و بعدش ریبوت کنی که از حجمت کم نکنه
مودم من بازم صبح ریست نشده و 60مگ حجم کم کرده!
دارم براشون!
پورت ربطی به سرعت نداره!
پورت آسیاتر برای منم 5 مگه!
128 محدود رو 2 مگ بسته شده! سرعتش از 256 بیشتر نمیشه!
بعیده بتونی کاری انجام بدی!
برای پینگ بالا انجام دادم و جواب داد
با رئیس ناحیه هم که باهاشون قرارداد داره صحبت کردم گفت شکایتت را برام فکس کن تا بدم به رئیس و جلوی قراردادشون را بگیریم! ولی دیگه درست شده وگرنه شکایت میفرستادم از شکایت به تنظیم مقررات موثر تر هست!
مساله حجم هم اگه از طریق تنظیم مقررات جواب نده از طریق رئیس ناحیه پیگیری میکنم!
قبلا شاتل داشتم کاری به سرشون اوردم که خودشون منو قطع رانژه کردند!4 5جا شکایت کردم ازشون/تنظیم مقررات/استانداری/اداره بازرگانی/تعزیرات
آتو دست شاتل داشتم وگرنه!ولی الان آتو دست اسیاتک ندارم!
Last edited by ahriman323; 13-09-2013 at 11:58.
امروز نتم تموم میشه و جمع آوری می کنم میریم یه جا دیگه بهتر از آسیاتر
از بچه های تهران واسه جمع آوری که بامبول در نمیارن ؟:|
خوشا به سعادتت! 256 روز دیگه تا رهایی!!! 256 برنزی!
خوش به حالت خط ما که فیبر هست و قسمت برنامه ریزی مخابرات هم قانون جدید گذاشته که فقط یه شرکت میتونه روی خطوط فیبر سرویس بده یا اسیاتر یا مخابرات که برای مرکز ما اسیاتر هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)