سلام
من پخش فابریک 206 رو روی 405 نصب کردم مشکل خاصی نداره
سلام
من پخش فابریک 206 رو روی 405 نصب کردم مشکل خاصی نداره
کامپوننت خوب تا مرز300 دوستان چه برندیو پیشنهاد میدن
Last edited by mirabasn; 19-09-2014 at 00:41.
من آمپیلی تو خریدارم
من یه پخش پایونر 9650 دارم یه جفت باند 718 و می خوام یه امپ پریمیر 10000 رو باهاش هماهنگ کنم نظر شما دوستان رو برای این امپ میخوام
سلام. هستم خدمتتون.
آمپهای ساند توانی که اعلام میکنند واقعی نیست. همینطور دمپینگ خوبی ندارن.ضمنا شما داری آمپ 4 کانال رو میدید و دو کانال میگیرید. به نظر من کار صحیحی نیست.
این آمپ تقلبی هست. بهتون پیشنهاد میکنم سراغ اینگونه کالاها نروید که پشیمان خواهید شد.
mx165plus Gladen
360
سلام دوستای گلم
بعد کلی اینور اونور گشتن و پرسجو هدیونیت کنوود انتخاب کردم.یسری مسائل عنوان میکنم لطفا راهنمایی کنید.
همنطور که قبلا هم گفتم ماشینم 405 هستش.صدای که دوست دارم بشنوم تو ماشین نمیخوام تیز باشه(جیغ جیغ نکنه)
بیس باند در کنار شفافیت و کیفت صدا میدرنج و تیوترها برام خیلی مهمه بعضی باندها صدای بیس خشکی دارن ولی بعضی ها صدای نرمی دارن(بوم بوم) مثل جی بی ال که الان دارم استفاده مینکم و من صدای خشک(دوم دوم doom doom
)دوست ندارم
آقا حمید گل لطف کردن و سیستم زیرو پیشنهاد دادن:
7056 کنوود
co 609 استیج عقب
آمپ 8604 پایونیر یا ml 95.4
کامپوننت mx 165 plus استیج جلو
حالا خودم بین 7056 و 8019 گیر کردم.از نظز ظاهری 8019 شیک تره.دوستانی که تجربه داشتن میشه در مورد تنظیمات و ظاهر هر دو مدل لطفا توضیح بدن؟
سوال دیگم اینه که اگر بخوام یک جفت mx165 برای جلو و برای عقب یک جفت mx165 و یک ساب "8 بندازم به آمپ دوم برای ساب احتیاج هست یا خروجی خود هدیونیت کافیه؟
راستی این mx165 تو در جلو 405 بسته میشه یا نه؟
در ضمن قیمت ml95.4 نتونستم گیر بیارم.اگر قیمت اینو هم اعلام کنید ممنون میشم . . .
ممنون از لطف دوستان . . .
Last edited by 113879; 20-09-2014 at 15:48. دليل: ویرایش2
۷۰۵۶ و ۸۰۱۹ تفاوت خيلي زيادي با هم ندارن اما تا اونجا که من اطلاع دارم ۸۰۱۹ آکبند پيدا نميشه و اگرهم باشه به قيمت نيست همون ۷۰۵۶ رو بگيريد بهتره بعلاوه اينکه اين مدل بادوتا گوشي رو بصورت همزمان ازطريق بلوتوث ارتباط برقرار ميکنه اما ۸۰۱۹ يک گوشي رو ساپورت ميکنه من خودم شخصا ظاهر ۷۰۵۶ رو ميپسندم اما سليقه ظاهري امر شخصيه.
در مورد آمپ قاعده بر اينه که ساب رو با آمپ ديگه ايي درايو کني و درست نيست ساب رو هم به آمپها ببنديد يک آمپ مونو يا دوکانال که مونو خوبي بده براي ساب مناسبه
در مورد کامپmx و جا شدنش بايد از بچه هاي ۴۰۵ دار سوال کنيد امااين کامپ ۱۶.۵ سانت هست و احتياج به سوراخي به قطر ۱۴.۲ سانتيمتر داره يه اندازه بزنيد مشخص ميشه اما فکر کنم جا بشه تو پارس که ميدونم جا ميشه
قيمت آمپ و سايرقطعات گليدن و آديوسيستم هم فعلا مشخص نيست تا دو سه هفته ديگه که توسط شرکت توزيع بشه
دوستان یه راهنمایی میخواستم
سیستم مورد نظر اینه (بدون ساب)
باند 639.11i اینفینیتی با 110 وات RMS
پخش 7650 پایونییر
واسه آمپیلی بین 8604 پایونییر و 8400 کنوود موندم
8604 رو 2 اهم هر کانال 150 وات میده
8400 رو 2 اهم 90 وات!
با توجه به اینکه مشکل افت برق هم در نظر بگیریم, 8604 واسه 110 واتِ باند کاملا کافیه ولی کنوود نه 20تا کمتره!
نکته اینجاس که 8604 کلاس D هستش و 8400 کلاس A/B
من شنیدم کیفیت A/B بیشتره! همین واسم دقدقه شده
حالا بین این 2تا پیشنهاد شما چیه؟؟؟ کدوم آمپیلی یا کلا چه آمپ با کیفیتی این باند و فول درایو میکنه؟
سلام
Mx165 راحت تو در 405 جا میشه. 8019 پخش زیبائیه و رنگ مشکی پیانوئیی که داره خیلیها رو مشتاقش میکنه. من یدوه اک سراغ دارم 730 تومن میتونم بگیرم.760 فروشش هست.آمپ ml95.4 جزو تولیدات جدید گلیدن هست و هنوز وارد نشده. احتمالا تو بار جدیدشون هست.باید صبر بفرمائید تا ببینیم چند فی میخوره.برای ساب 8 هم نیاز به آمپلیفایر جداگانه هستش.پخش قدرت کافی برای درایوشون نداره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)