تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1607 از 1667 اولاول ... 607110715071557159716031604160516061607160816091610161116171657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,061 به 16,070 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان

دوست من یه مشکلی داره که تقریبا به این قسمت مربوط میشه

بنده خدا 7 گیگ ناقابل ! از میهن دانلود ، دانلود کرده.یه بازی به نام
    Top Gun Hard Lock

اینم لینک صفحه منبع لینک ها(چون آدرس میهن دانلود اینجا فیله ریختمش روی این سایت.وارد صفحه که شدید ، ثانیه شمار بالای صفجه سمت راست که صفر شد تبدیل میشه به عبارت رد کردن تبلیغ.روش کلیک کنید تا وارد صفحه اصلی بشد)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7 پارته که وقتی اکستترکت کرد شد یک عالمه پارت دیگه.قسمتی فایلای RAR و بخشی هم از این فایلای با فرمتی که من نمی دونم!

بعد مجددا اون فایلای rar رو اکسترکت کرد. یه فایل ایزو داد که وقتی اون رو می خواد اجرا کنه به جای 7 گیگ فقط 18 مگش اجرا میشه!

حال چه باید کرد؟!
    بهتره که به خود سایت بگید چون اونا فایل هار وآپلود کردند و میگن که 100% تست شده
    دوستان من بعد مدتها دوباره cod:waw نصب کردم، وارد منوی اصلی میشه ولی هر چی رو new game کلیک می کنم تاثیری نداره! ایراد از کجاست؟
    2 راه هست
    1.کرک رو عوض کنی که سرچ کنی پیدا میشه
    2.یا متن زیر رو بدقت بخون
    Have you been trying to start the game, only to see that there are no profiles for you to choose? Does nothing happen when you try to start a new game? Are you unable to save your controls and graphics settings?
    You’ve most likely been a victim of a recent bug with some Call of Duty: World at War installations – no singleplayer/co-op profile is created upon installation. There is an easy fix for this, however!
    Steps for Windows XP

Go into Cocuments and SettingsYourProfileApplication Data (a hidden folder, you may need to type it manually into the address bar)Activisionplayersprofiles.
    Create a folder and name it whatever you want. Now create (still in profiles) a .txt document and name it active.txt. Inside that document, type the exact name of the folder you just created.
    Steps for Windows Vista

Go into C:UsersYourProfileLocal SettingsApplication Data (a hidden folder, you may need to type it manually into the address bar)Activisionplayersprofiles.
    Create a folder and name it whatever you want. Now create (still in profiles) a .txt document and name it active.txt. Inside that document, type the exact name of the folder you just created.
    Make sure you’re doing this with administrator rights, as otherwise Vista likes to be annoying and hide some files from you, essentially making you overwrite files that “do not” exist.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا خانوم خواهشا کمک کنید
    این مشکلم حل شه متاسفانه کسی توی تاپیک کرک ها جوابمو نداد ولی امیدوارم اینجا جواب بگیرم.....................
    nfs most wanted error
    خواهشا بگید کدوم کرک رو بزارم؟
    ورژن بازی 1.3 هستش و حجمش6.91 هستش

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این مشکلم حل شه متاسفانه کسی توی تاپیک کرک ها جوابمو نداد ولی امیدوارم اینجا جواب بگیرم.....................
    nfs most wanted error

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان اومدم half-life 2 رو شروعیدم دیدم چقدر لودش طول میکشه.
    خیلی افتضاحه.... آدم خوابش میبره .... یهو وسط بازی مینویسه loading بعد میره یه نیم ساعتی مارو سرکار میذاره ما هم چشم به راه میمونیم که این لودینگش تموم بشه آدم دیگه حوصله اش نمیشه که بازی کنه
    حالا اگه پچی چیزی واسه بازی هست که این مشکل رو برطرف کنه ممنون میشم یا لینک بدین یا حداقل سرتون رو به نشانه ی "بله،هست." تکون بدین.
    ممنون

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

nfs most wanted error
    بیا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از کرکهای هم ورژن بازیت رو میتونی دانلود کنی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

14 مشکل در اجرای بازی nfs-carbon

سلام
    من روی سیستم خونم _desktop pc_بازی نصب کردم ، تو اولین اجرا کند بود با تغیرات تنظیمات گرافیکی بازی مشکل حل شدولی همین بازی رو یه سیستم دیگم_laptop pc_ نصب کردم ولی موقعی که می خوام اجراش کنم ارور میده :
    nfsc.exe has stopped working

تورو خدا یکی بگه چکارش کنم ؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام
    من روی سیستم خونم _desktop pc_بازی نصب کردم ، تو اولین اجرا کند بود با تغیرات تنظیمات گرافیکی بازی مشکل حل شدولی همین بازی رو یه سیستم دیگم_laptop pc_ نصب کردم ولی موقعی که می خوام اجراش کنم ارور میده :
    nfsc.exe has stopped working

تورو خدا یکی بگه چکارش کنم ؟
    مشخصات دقیق لپ تاپ رو بگو چون ممکنه کلا ضعیف باشه که نمیتونه بازی رو اجرا کنه!!

8. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

13

مشخصات دقیق لپ تاپ رو بگو چون ممکنه کلا ضعیف باشه که نمیتونه بازی رو اجرا کنه!!
    مشخصات سیستمی که بازی اجرا میشه :
    cpu : amd sempron3000+
    ram : 512x2
    vga 256mb onboard+256 shared

مشخصات لپتابم که بازی روش اجرا نمیشه :
    sony vaio - vpcee25fx

cpu : amd athlon II p320 dual-core2.10gh
    ram : 4gb
    vga : daticated memory : 256mb - shared system memory : 1661mb=total avliable graphics memory : 1917
    Last edited by h_kh_1367; 29-04-2012 at 19:12.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون رفتیم تو کار دانلود البته ارورش این بود
    please insert the correct CD-ROM select OK and restart application
    خبرشو بهت میدم

---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------

مشخصات سیستمی که بازی اجرا میشه :
    cpu : amd sempron3000+
    ram : 512x2
    vga 256mb onboard+256 shared

مشخصات لپتابم که بازی روش اجرا نمیشه :
    sony vaio - vpcee25fx

cpu : amd athlon II p320 dual-core2.10gh
    ram : 4gb
    vga : daticated memory : 256mb - shared system memory : 1661mb=total avliable graphics memory : 1917
    دوست من منم داشتم این بازی رو روی وین7 میکردم این مشکل رو داشتم ولی 32بیت بود
    واسه حلش رفتم روی nfsc.exe کلیک راست و انتخاب properties و روی تب compa... کلیک کردم و اون رو رویxp sp3 گذاشتم رفت تو بازی
    حالا اگه نشد بگو تا یه کرک دیگه برات بزارم

11. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دانلود شد اکسترکت هم کردم دو تا فایل speed.exe-run_first داشت اون اولی رو اول زدم (ویروسی هم بود)بعد اسپید رو هم کپی کردم نتیجه ای نداد از کامپابیلیتی هم استفاده کردم ولی not worked
    کمک پلیز...
    Last edited by MR.CART; 29-04-2012 at 16:18.

13. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •