2 مگ که میخوام بگیرم ستاره داره.
شبانه از 1 تا 6 صبحه؟ یا تا 7؟
2 مگ که میخوام بگیرم ستاره داره.
شبانه از 1 تا 6 صبحه؟ یا تا 7؟
برای اطمینان از پشتیبانی بپرس اما فکر کنم برای همه سرویس ها ۱ تا ۶ باشه
به تازگی مخابرات اختلالی در دانلود از طریق برنامه های تورنت ایجاد کرده بطوری که در ساعات عادی روز که از حجم استفاده میشه، سرعت تورنت در حداکثر خود (برای من که 1 مگ گرفتم روی 300 هست) ولی در وقت شبانه که تمام دانلود کاربران صورت میگیره، سرعت دانلود رو روی 25 آورده اند!
با چند برنامه تورنت معروف تست کردم همین نتیجه رو گرفتم.
با VPN هم هیچ تاثیری نداشت.
و البته این در حالیست که اگر با تورنت سر و کار نداشته باشید، سرعت شما حتی در همان وقت شبانه بسیار بالاست، برای مثال در حالی که تورنت رو روی 25 آورده اند اما با IDM میتوان تا 300 kbs دانلود کرد و سرعت بالاست.
دوستان آیا راه حلی برای این کار غیراخلاقی مخابرات سراغ دارید؟ تورنت رو چه کنم؟
با تشکر![]()
پینگ من حدود 270 میلی ثانیه است واسه سایتای خارجی! شایدم خیلی بدتر. در حالی که حدود 10 تاست واسه سایتای داخلی.
واسه شما هم اینجوریه؟
راهی هست واسه پایین اوردن پینگ سایتای خارجی به جز ترور رییس مخابرات؟
Last edited by Yi Yi; 28-07-2015 at 12:17.
راهش خرید اکانت کاهش پینگه البته قبلش امتحان کن ببین جواب میده
والا مشکل کندی تورنت شما احتمال داره از تعداد Seed ها و Peer های تورنتتون در شب باشه ، چون خود من و فامیل هامون با اینترنت 1 مگ نامحدود مخابرات کلا 24 ساعته از تورنت فایل دانلود می کنیم
تا به حال هم شب ها کندی سرعت نداشتیم
البته مراکز مخابراتی با هم فرق دارن
شاید مرکز مخابراتی شما محدودیتی اعمال کرده باشه که البته احتمالش خیلی کمه ، چون مخابرات همچین دستگاه هایی نداره که بیاد پورت های تورنت رو کند کنه
مشکل کندی شما از چه ساعتی شروع میشه؟
Last edited by djkavehtnt; 28-07-2015 at 13:59.
سلام
اقا 10 مگ رو مخابرات راحت میده ؟
اگر از مخابرات 2 مگ نامحدود داشته باشی میتونی تبدیل کنی به 10 مگ اما حالت عادی فقط تا 2 میتونی بگیری
جالبه سرعت پخش یوتیوب و سایتای ویدیوی خارجی قبلا 0.1 مگابیت بود در 512 نامحدود. در طرح 2 مگ شگفت انگیز هم سرعت پخش ویدیو 0.1 مگابیت در ثانیه است.
20 برابر کاهش سرعت هنگام پخش ویدیو!!!
واقعا هم شگفت انگیزه این طرح شگفت انگیز مخابرات!
حیفه این همه پول.
دوست عزیزم نه مشکل از Seed و Peer نیست، هر کدومش بالای چند هزار هستن، دیگه اینو بلدم) ممنونم.
دقیقا سر ساعتی که شبانه شروع میشه، با زیرکی سرعت رو میارن پایین، سر ساعتی هم که شبانه رایگان تموم میشه، سرعت 20 برابر میره بالا.
این مخابرات تبریز هست البته، خیلی چیزاش با سایر مخابرات ها فرق داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)