و علاوه بر تمام موارد جهت مثبت و منفی هم باید یکی باشه.
و علاوه بر تمام موارد جهت مثبت و منفی هم باید یکی باشه.
سلام دوستان من قبلا تازه دس ال همون ای دس اس ال گرفتم سرعتش خوب بود و ولی به تغییرات ناشی نمیدونم از مال چی بوده سرعتم اومد پایین افتش زیاد کرده و ولی چراغ ای دی اس ال ثابته خوبه نمیدونم----- راستش مودمم تی پی لینک 8817 همون معمولی است فکر کنم سیم ها از نزدیک سیم برق افت میکنه الانم روی میزه . .اینا گفتم تا توی مغزتون بچرخه برام کمک کنید .به دادم برسین بچه ها و دوستانم خواهشا .توجه کنید من از جوابتون تشکر و قدردانی فراموش نمیکنم .برادر کوچکتون
سلام - من نفهمیدم - یعنی من الان چیکار کنم؟؟
خاک توسرم![]()
سلاااام- اون میخواد با وایلرس به لپ تاپش وصل بشه نیاز دریور داره - مال داییم حتی با اترنت هم نیاز دریور داشت . دانلود کنید .... دیگه همینو میدونم. بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال زیادی هست که افط سرعت مربوط به شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی باشه ، نگران نباش
سلام
از کجا بفهمم ولتاژ هر دو آداپتور یکی هست و از کجا بفهم آمپر چقدر برای جهت ها یکم راهنمایی بفرمایید تشکر
سلام
از کجا بفهمم ولتاژ هر دو آداپتور یکی هست و از کجا بفهم آمپر چقدر برای جهت ها یکم راهنمایی بفرمایید تشکر
ممنونتم اون به دادم رسید خدا خیرت بدهد - میبینم همسایه ها مشکلی ندارن اونم هم مخابراته -دیگه کی چی بهم میگه ....؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مودم من dlink 2730u که برای فس بوک ازپروکس hotspotاستفاده میکنم واینترنت مخابرات دارم بامودم قبلیم کهtacfamبود مشکلی نداشتم اما باdlinkاز پیلتزینگ رد نمیشه و سایت باز نمیشه چکارکنم دوستان؟تنظیم خاصی داره؟
من همچنام با وای فای مودمم تی پی لینک مشکل دارم در حین استفاده از وای فای قاط میزنه اپگردم کردم نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)