تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1606 از 2376 اولاول ... 60611061506155615961602160316041605160616071608160916101616165617062106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,051 به 16,060 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برخي حركات سياسي خود را از طريق استقلال و پرسپوليس پيش مي‌برند
    مديرعامل سابق استقلال در گفت و گو با ايپنا: بدترين دوران استقلال، روزهاي واگذاري به وزارت رفاه بود

نجف نژاد گفت: دوران مديريت من در استقلال كوتاه بود اما در همين مدت دو تجربه تلخ و شيرين را پشت سر گذاشتيم كه هركدام از آنها در تاريخ استقلال به ثبت رسيده و مسببان و مقصران آن هم مشخص هستند.

نجف نژاد گفت: دوران مديريت من در استقلال كوتاه بود اما در همين مدت دو تجربه تلخ و شيرين را پشت سر گذاشتيم كه هركدام از آنها در تاريخ استقلال به ثبت رسيده و مسببان و مقصران آن هم مشخص هستند.

مقداد نجف نژاد مديرعامل سابق باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، ضمن بيان مطلب فوق گفت: روزهاي خوبي را در مدتي كه زير نظر وزارت رفاه بوديم پشت سر گذاشتيم چرا كه يوسف پور نماينده اين وزارتخانه فردي ورزشي بود و با جنس ورزش آشنايي داشت.

‌اما در زمان مصري به دليل اينكه ايشان با ورزش موافق نبود بدترين زمان مديريتي عمرم را سپري كردم. وزير رفاه عليرغم اينكه زماني خودش جز و هيات مديره استقلال بود ، تمايلي به تيم داري نداشت و حاضر نبود از بودجه وزارتخانه براي فوتبال هزينه كند. آن روزها به معناي واقعي در استقلال تنها بوديم و كسي براي بهبود اين وضعيت تلاشي نمي كرد.

وي همچنين درباره شرايط استقلال در زمان حال گفت: استقلال شرايط خوبي دارد و باشناختي كه از بهبهاني در وزارت راه دارم، اگر اين تيم واگذار شود مي‌تواند مشكل استقلال را حل كند اما در كل معتقدم باشگاه هايي مثل استقلال و پرسپوليس بايد هر چه سريعتر خصوصي شوند و اين موضوع مي تواند به دو تيم پايتخت كمك كند. در اين ميان همچنين بايد بر اين موضوع واقف بود كه برخي حركات سياسي خود را از طريق استقلال و پرسپوليس پيش مي برند و به همين دليل نبايد اجازه داد تا افرادي بخواهند اينگونه در اين دو تيم مطرح و محبوب ورود پيدا كنند.

نجف نژاد همچنين در مورد وقايعي كه در مدت زمان حضور وي در استقلال رخ داد گفت:‌آن زمان فدراسيون فوتبال مشكلي را بوجود آورد. آنها مي‌توانستند همان زمان كه ما ليست را ارايه كرديم به afc ارسال كنند كه صبر كردند و 5 روز بعد اين كار را انجام دادند اما ماه پشت ابر نمي‌ماند و در نهايت نيز مشخص شد كه چه كساني مقصر بودند . خداوند متعال البته شرايط را به گونه‌اي رقم زد كه مقصران اصلي هيچ‌گاه به حقشان نرسيدند و در نهايت نتوانستند به مقاصد خودشان برسند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کار داشت به جاي باريک مي کشيد

استقلال با صاحبخانه جان واريو تسويه کرد صبح ديروز کاسه صبر صاحبخانه فابيو جان واريو هافبک برزيلي استقلال لبريز شد و با داد و بيداد از وي خواست تا هر چه سريع تر اجاره هاي عقب افتاده خود را پرداخت کند .در غير اين صورت بايد آپارتمان وي را تخليه نمايد. ظاهرا اجاره آپارتمان جان واريو ماهي 5/1 ميليون تومان هزينه در بر دارد که تا روز گذشته 4 ماه اجاره آن پرداخت نشده بود. هافبک برزيلي استقلال که ديروز از همه جا بي خبر مقابل صاحبخانه قرار گرفت با تهديدات شديد وي مواجه شد . جان واريو پس از مواجهه با اين مشکل سريعا علي نظري جويباري سرپرست تيم و مسئولان باشگاه را در جريان گذاشت که خوشبختانه عصر ديروز مبلغ 6 ميليون تومان به حساب صاحبخانه ناراضي واريز شد تا همه چيز به خير و خوشي تمام شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دليلي نمي بينم از من انتقاد کنيد

برهاني: نمي دانم هدف حاشيه سازان چيست کارت زردم عمدي نبود روز پر فروغ استقلال در حافظيه براي آقاي گل کم فروغ بود . آرش برهاني در روزي که تيمش چهار گل به ثمر رساند سهمي در جشنواره گل استقلال نداشت. همين موضوع باعث شد فشار روحي و رواني زيادي به مهاجم استقلال وارد شود. او در شيراز ناکام بود و علاوه بر اين که نتوانست گل بزند با گرفتن کارت زرد بازي بعد استقلال مقابل صبا را از دست داد. بعد از اخطاري که برهاني گرفت اين شايعه در بين اهالي مطبوعات به راه افتاد که آرش براي قرار نگرفتن در مقابل صباباتري و فيروز کريمي از قصد سه اخطاره شده است. مهاجم ملي پوش استقلال از شنيدن اين حرف به شدت آشفته شده و مي گويد حتي اگر محروم نمي شد هم به دليل مصدوميت نمي توانست مقابل صبا به ميدان برود. صحبت هاي آقاي گل ليگ را بخوانيد: چرا در روزي که استقلال جشنواره گل به راه انداخت تو گل نزدي؟ اين توقع که يک مهاجم در هر بازي گل بزند انتظار بي جايي است. براي هر بازيکني پيش مي آيد که در يک بازي نتواند گل بزند و دليلي نمي بينم الان از من انتقاد کنيد که چرا گل نزده ام. قصدمان انتقاد نيست، اما وقتي استقلال چهار گل مي زند همه توقع دارند آقاي گل تيم هم گل بزند خودتان بازي را ديده ايد. من يک موقعيت گل بيشتر نداشتم که در نيمه اول به دست آوردم و آن را هم به دليل زمين نامساعد شيراز از دست دادم. در واقع در وضعيتي نامتعادل قرار گرفتم و نتوانستم ضربه خوبي به توپ بزنم. همان يک موقعيت را داشتم و ديگر در موقعيت گل قرار نگرفتم تا بتوانم گلزني کنم. فکر نمي کني براي رسيدن به آقاي گلي بايد از همين تک موقعيت ها استفاده کني وگرنه ممکن است جايت را از دست بدهي؟ اين حرف را قبول دارم. براي رسيدن به آقاي گلي بايد از همه موقعيت ها استفاده کنم. از اين به بعد در بازي هاي شهرستان حتما از هر موقعيتي که به دست بياورم استفاده مي کنم تا از کورس آقاي گلي عقب نمانم. به نظر مي رسيد در بازي مقابل برق، مدافعان حريف خيلي روي تو خطا مي کردند؟ بله، همين طور است . دو نفر از مدافعان برق مثل سايه با من حرکت مي کردند و خيلي هم روي من خطا مي کردند. هنوز زانويم درد مي کند و جاي استوک کفش هاي مدافعان روي پايم مانده. يارگيري مدافعان برق يکي از اصلي ترين دلايلي بود که من نتوانستم در موقعيت گل قرار بگيرم. اين شايعه به وجود آمده که تو عمدا کارت زرد گرفتي تا در مقابل صبا بازي نکني؟ براي شايعه سازان متاسفم. از اين که سه اخطاره شدم واقعا ناراحتم و از قلعه نويي هم بابت اين موضوع عذرخواهي کردم. معتقدم که داور نبايد به من کارت مي داد و وقتي اين اتفاق افتاد شوکه شدم. من اصلا از روي عمد کارت نگرفتم و خيلي دوست داشتم در مقابل صبا و فيروز کريمي بازي کنم. در ضمن اگر محروم نمي شدم هم به دليل مصدوميت هم نمي توانستم مقابل صبا بازي کنم، زيرا زانويم به شدت درد مي کند. کساني که برايم حاشيه مي سازند را به خدا واگذار مي کنم. من از هيچ تلاشي براي موفقيت استقلال فروگذاري نمي کنم و نمي دانم هدف حاشيه سازان چيست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيک زاده عذرخواهي کرد

استقلال در شرايطي که اميدوار بود نيمه اول ديدار مقابل برق شيراز را با پيروزي يک بر صفر به پايان برسد در اواخر اين نيمه پيروزي را با تساوي عوض کرد. خطاي پنالتي هاشم بيک زاده روي مهاجم برق باعث شد تا داور اين ديدار نقطه پنالتي را نشان بدهد. هافبک چپ پاي استقلال که در اين ديدار فرصت حضور در ميدان را به دست آورده بود به علت اين خطاي پنالتي در رختکن از تمامي بازيکنان عذرخواهي کرد و مدعي شد که اشتباه خود را در نيمه دوم جبران خواهد کرد. ناگفته نماند هاشم بيک زاده تلاش بسياري را به کار بست تا در جناح چپ استقلال در نيمه دوم ديدار مقابل برق شيراز مهره تاثيرگذاري براي آبي پوشان باشد و پيروزي چهار بر يک استقلال اشتباه او را تحت پوشش قرار داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جلسه كميته ليگ قهرمانان آسيا
    واعظى آشتيانى مدارك استقلالى ها را كنترل كرد

جلسه كميته ليگ قهرمانان آسيا در باشگاه استقلال ديروز تشكيل شد.با توجه به اينكه هر ۴ تيم حاضر در ليگ قهرمانان اسيا بايد تا سه شنبه فهرست بازيكنان خود را در اختيار فدراسيون فوتبال قرار دهند، ديروز صبح در باشگاه استقلال كميته ليگ قهرمانان آسيا با حضور واعظى آشتيانى، على اميرى، على اصغر مانوسى فر، على نظرى جويبارى و محمد نورى فر برگزار شد. در اين جلسه كليه مسائل مربوط به اين مبحث مورد بررسى قرار گرفت. نورى فر؛ مدير روابط عمومى باشگاه استقلال درباره اين جلسه توضيحات زير را ارائه داد:
    آماده بودن فهرست استقلال
    به دليل اتفاقى كه ۲ سال قبل براى استقلال رخ داد، حساسيت هايى درباره ارسال فهرست بازيكنان به وجود آمده كه گاهى باعث شيطنت هم شده است. اين در حالى است كه فهرست آماده است. بر خلاف تصور سه شنبه آخرين روز مهلت ارسال اسامى به afc نيست. بلكه ما بايد اين فهرست را تا سه شنبه به فدراسيون فوتبال ارسال كنيم.
    محل اسكان تيم ميزبان و ميهمان
    يكى از مواردى كه مورد بحث قرار گرفت محل اسكان تيم هاى ميهمان و ناظران و داوران بود. به احتمال زياد تيم هاى ميهمان در يكى از ۲ هتل لاله يا استقلال مستقر خواهد شد. همچنين در مورد هداياى تبليغاتى نيز تصميم گيرى هايى شد. استقلال نيز در هتل المپيك مستقر مى شود.
    كنترل مدارك توسط واعظى آشتيانى
    واعظى پرونده تمامى بازيكنان را مورد بررسى قرار داد و هيچ مشكلى در مدارك بازيكنان وجود نداشت. گروه ادارى باشگاه اين پرونده ها را به زبان انگليسى آماده كرده اند. همه گذرنامه ها هم آماده است.
    روى نيمكت ۱۱ نفر مى توانند حضور داشته باشند
    بر خلاف اينكه گفته مى شود براى ارسال فهرست مربيان به afc بايد استقلال نام يكى از مربيان خود را حذف كند، اين طور نيست. هر تيم ۱۱ نفر را در كادر فنى مى تواند در فهرست خود قرار دهد. ۸ نفر از اعضاى كادر فنى و ۳ نفر هم به انتخاب باشگاه مى تواند روى نيمكت قرار گيرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال بيشتر از هميشه گل زده است
    آبى پوشان ركورددار مى شوند

استقلال تهران اين روزها با امير قلعه نويى به يك تيم هجومى تبديل شده است، تيمى كه در بازى با حريفان متعدد فقط به پيروزى آن هم با تعداد گل هاى بسيار فكر مى كند. كارى كه استقلالى ها در اين فصل موفق به انجام آن شده اند، در طول تاريخ برگزارى ليگ به نوعى بى سابقه بوده است وچنانچه اين روند پيروزى هاى استقلال تداوم داشته باشد آنها به ركوردى دست خواهند يافت كه نه پيش از اين كسى به نزديكى آن رسيده است و نه چنين به نظر مى آيد كه در آينده كسى بتواند به آن نزديك شود. استقلال ليگ هفتم به هيچ وجه قابل مقايسه با استقلال ليگ هشتم نبود. آبى پوشان تهرانى در نيم فصل اول ليگ هفتم از ۱۷ بازى خود صاحب ۲۴ گل زده بودند و اين در حالى بود كه آنها ۲۳ بار هم دروازه خود را بر روى حريفان باز شده ديده بودند.استقلالى ها در ليگ هفتم و در پايان هفته بيست و دوم با ۲۸ گل زده وضعيت چندان خوبى را در جدول رده بندى نداشتند. آنها با آنكه توانسته بودند ۲۸ گل را وارد دروازه حريفان خود كنند، ۲۶ بار هم دروازه شان باز شده بود تا تفاضل آنها عدد قابل قبولى نباشد. استقلالى ها ليگ هفتم را در شرايطى با كسب عنوان سيزدهمى به پايان رساندند كه تنها موفق به ۴۴ گل زده شده بودند و به همين تعداد هم گل دريافت كرده بودند، تا ضعف آنها در ليگى كه خيلى ها اعتراف داشتند استقلال با تركيب ضعيف آن را آغاز و به پايان رسانده است كاملاً به چشم بيايد. ناصر حجازى و فيروز كريمى در ليگ هفتم مربيانى بودند كه در ترسيم اين نتايج براى استقلال نقش بسيارى داشتند.آنها هرگز موفق نشدند، استقلال را به روزهاى اوجش نزديك كنند وهمين مسأله نيز باعث بركنارى آن از تيم پرطرفدار استقلال بود. استقلالى كه در ليگ هفتم خيلى سخت گل مى زد و خيلى راحت گل دريافت مى كرد تا مشخص شود آبى پوشان نه در كار حمله موفق بوده اند ونه در كار دفاع و همين مسأله آن نتايج تلخ را براى آبى پوشان در ليگ هفتم رقم زد.اما استقلال در ليگ هشتم با امير قلعه نويى يك تيم متحول شده نشان داد. تيمى كه انگيزه زيادى براى بردن و پرگل بردن داشت. تيمى كه ديگر مانند گذشته سخت گل مى زد و آسان گل نمى خورد، بلكه براى آنها در ليگ هشتم عكس اين موضوع اتفاق افتاده بود. آنها در ليگ هشتم و در بازى مقابل حريفان ريز و درشت راحت گل مى زدند و سخت گل مى خوردند وهمين عاملى شد تا آنها به عنوان مدعى اول قهرمانى ليگ هشتم چهره شوند.
    استقلالى ها در ليگ هشتم و تا پايان هفته بيستم ۴۴ بار موفق به گلزنى شده بودند، كارى كه ناصر حجازى و فيروز كريمى در ۳۴ هفته موفق به انجام آن شده بودند. استقلال در ليگ هشتم و در نيم فصل اول ۳۷ بار موفق به باز كردن دروازه حريفان خود شده بود و تنها ۱۸ بار دروازه اش را مقابل حريفان باز شده ديد، آنها حالا با انجام ۲۲ بازى به مرز ۵۰ گل رسيده اند و انتظار مى رود با توجه به ۱۲ بازى باقيمانده آنها به ركوردى دست نيافتنى در ليگ برتر فوتبال ايران دست يابند.زدن ۵۰ گل در ۲۲ بازى يعنى زدن بيش از ۲ گل در هر بازى كه اين نشان از قدرت بى بديل خط حمله اين تيم مى دهد و ثابت مى كند كه آرش برهانى مهاجم اول آبى پوشان چندان هم بى دليل توسط على دايى به تيم ملى ايران دعوت نشده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برق را شانسى نبرديم
    اكبرى: تلاش مى كنم جاى جبارى را پر كنم

يدالله اكبرى هافبك بازيساز استقلال در بازى مقابل برق شيراز به عنوان بازيكن تعويضى به ميدان آمد تا در پيشبرد اهداف تاكتيكى تيمش موثر باشد. اكبرى پس از اين بازى گفت: استقلال خيلى خوب بازى كرد و هيچ كدام از اين گل هاى ما شانسى نبود، ما براى شكست برق برنامه داشتيم و آنها خيلى خوب مقابل ما در نيمه اول مقاومت كردند. وى افزود: استقلال براى تداوم صدرنشينى بايد هر حريفى را شكست دهد. من از وضعيت خودم در استقلال راضى هستم و در حال حاضر تلاش مى كنم جاى خالى جبارى را پر كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به زارع گفتم ۳ بر يك مى بازيد
    اكبرپور: برهانى را در رسيدن به آقاى گلى يارى مى كنم

استقلال در بازى شنبه خود مقابل برق ۴ گل به ثمر رساند تا با ۵۰ گل زده بهترين خط حمله ليگ لقب بگيرد. سياوش اكبرپور مهاجم آبى پوشان از وضع موجود اظهار رضايت كرد و اميدوار است تيمش در آينده هم نتايج خوبى بگيرد. اكبرپور معتقد است نسبت به گذشته پيشرفت قابل توجهى داشته و در ديدارهاى آتى بهتر هم خواهد شد. ادامه صحبت هاى وى را در ذيل مى خوانيد:
    • از بازى با برق و پيروزى پرگل استقلال صحبت كنيد.
    - برق تيم بسيارخوبى بود. آنها خوب بازى كردند اما ما بهتر بوديم و ۳ امتياز را گرفتيم. اميدوارم از لحاظ روحى همين روند را ادامه دهيم و صدرنشينى را حفظ نماييم.
    • فكر مى كردى ۴ گل به برق بزنيد؟
    - وقتى كه بازى در نيمه اول با نتيجه تساوى تمام شد به رختكن رفتيم. در بازگشت به زمين در نيمه دوم به صمد زارع كه دوست خوبم است گفتم ۳ بر يك بازى را واگذار مى كنيد و حالا يك گل هم بيشتر زديم. ما در اوايل نيمه اول خوب بازى كرديم اما بعد از زدن گل كمى افت داشتيم و گل تساوى را دريافت كرديم. با شروع نيمه دوم بازى را در دست گرفتيم و گل هاى بعدى را به ثمر رسانديم.
    • بعد از هفته ها به تنهايى در صدر جدول قرار گرفتيد. در اين مورد چه نظرى داريد؟
    -عقيده من بر اين است تيمى كه مى خواهد قهرمان شود بايد همه تيم ها را شكست دهد. به نظر من ذوب آهن نمى تواند مقابل استقلال حرفى بزند چرا كه آنها تجربه لازم براى قهرمانى را ندارند.
    • پس چه تيم هايى شانس قهرمانى دارند؟
    - درحال حاضر استقلال با توجه به اين كه بازيكنان خوب و يكدستى را در اختيار دارد شانس اول قهرمانى است، مهم تر از اين تجربه استقلال در ليگ است. با اين حال سپاهان و پرسپوليس هم داراى شانس قهرمانى هستند.
    سپاهان در هر ۲ بازى رفت و برگشت ما را آزار داد. به نظر من ذوب آهن تجربه ندارد و نبود چند بازيكن همواره در نتايج اين تيم تأثيرگذار است اما در استقلال، سپاهان و پرسپوليس اين موضوع صدق نمى كند. به عنوان مثال ما هفته هاست مجتبى جبارى تأثيرگذار را در اختيار نداريم اما ضربه اى از اين بابت نخورديم.
    • استقلال در حال حاضر با ۵۰ گل زده يك خط حمله رويايى را دارد،عوامل مؤثر در اين موضوع چيست؟
    - در تيم ما همه تلاش مى كنند و ۵۰ گل زده نيز نتيجه اين تلاش است. در هر تيمى هافبك هاى خوب، مهاجمان را راه مى اندازند و خط هافبك قدرتمند استقلال باعث شده مهاجمان نيز خوب كار كنند. خوبى تيم ما در اين است كه همه گل مى زنند و گل زدن تنها توسط يك نفر انجام نمى گيرد.
    • قبول داريد نسبت به چندسال قبل كه با رضا عنايتى بازى مى كرديد، افت داشتيد؟
    - خير، نسبت به آن موقع بهتر هم كار كرده ام!
    • اين ادعا را چگونه اثبات مى كنيد؟
    - سالى كه قهرمان ليگ شديم من ۱۱ گل زدم، ۱۰ پاس گل دادم و ۲ پنالتى براى استقلال گرفتم در حالى كه در اين فصل تا اينجاى رقابت ها ۹ گل به ثمر رسانده ام، ۷ پاس گل داده ام و يك پنالتى گرفته ام. مطمئن هستم اين آمارها را افزايش و ركورد قبلى ام را ارتقاء خواهم داد. اين دلايل براى اثبات عملكرد خوبم كافى است.
    • با توجه به ۲ سال حضور در كنار رضا عنايتى، با او راحت تر بودى يا اكنون با برهانى؟
    - برايم فرقى نمى كند در كنار چه كسى قرار بگيرم. سيستم بازى عنايتى با سيستم بازى آرش تفاوت زيادى دارد. رضا يك تمام كننده و سرزن است در حالى كه آرش مهاجمى سرعتى است. به نظر من هر بازيكنى بايد خود را با شرايط و بازيكن كنارى اش وفق دهد.
    • برهانى آقاى گل ليگ است. چرا زوج او، سياوش اكبرپور، كمتر از او گل زده است؟
    - من در وهله اول دوست دارم تيمم موفق شود و بعد از آن به دنبال گلزنى هستم. با اين شرايط برايم تفاوتى ندارد چه كسى گل بزند و مهم موفقيت تيم است.
    • وقتى برهانى گل مى زند ناراحت نمى شويد؟
    - چرا بايد ناراحت شوم آرش دوست صميمى من است و از گلزنى هاى مكرر او خوشحال مى شوم. اميدوارم گلزنى هاى وى ادامه داشته باشد و من نيز او را در رسيدن به آقاى گلى يارى خواهم كرد.
    • شنيده ايم رضا عنايتى قرار است به استقلال برگردد؟
    - بله، اميدوارم اين اتفاق رخ دهد. بيش از هركس من از بازگشت وى خوشحال مى شوم چرا كه بهترين خاطرات ورزشى ام در كنار رضا بود و با بازگشت وى اين خاطرات برايم تداعى مى شود. اميدوارم با كمك او استقلال موفق شود تا از زحمات خود راضى و خشنود شويم.
    • فكر نمى كنيد با شروع رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا از قدرت استقلال در ليگ كاسته شود؟
    - به هيچ وجه، ما ۱۱ بازيكن آماده در داخل زمين و ۱۱ بازيكن آماده در خارج از زمين داريم و از اين بابت با مشكل مواجه نخواهيم شد. هدف ما قهرمانى در ۳ جام است و اگر مشكلى پيش نيايد به هدف خود مى رسيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبرى، مدافع جديد استقلالى ها
    يدالله اكبرى، بازيكن استقلال در بازى هاى آينده اين تيم به عنوان مدافع بازى خواهد كرد. امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان با توجه به مصدوميت پژمان منتظرى و ابراهيم تقى پور قصد دارد در بازى هاى بعدى از يدالله اكبرى در خط دفاعى استفاده كند. اين در حالى است كه اكبرى تاكنون در هيچ تيمى مدافع نبوده و با اين حساب تصميم قلعه نويى كمى عجيب به نظر مى رسد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •