ذوستان بازی Top gun hardlock رو گرفتم
مشکل save داره یعنی save نمیشه
هر بار که میری تو بازی همه چیز default هست و خود بازی هم از اول میاد
ذوستان بازی Top gun hardlock رو گرفتم
مشکل save داره یعنی save نمیشه
هر بار که میری تو بازی همه چیز default هست و خود بازی هم از اول میاد
من این بازی رو چند وقت پیش نصب کردم همین قدی میدونم ک نیاز به نصب نسخه قبلی نداشت
2 راه هست:
1.این فایل رو دانلود کنید و نصبش کنید
566کیلوبایت(شیلتر شکن روشن)ا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RAR Password:
mediafirerepack.net
============================================
2.اگر راه بالایی جواب نداد کرک رو عوض کنید
s1.picofile.com/file/7347384408/C_Top_Gun_Hard_Lock_www_p30source_com_.rar.html
حجم فایل 3,488 KB
Password : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بعد مدتها دوباره cod:waw نصب کردم، وارد منوی اصلی میشه ولی هر چی رو new game کلیک می کنم تاثیری نداره! ایراد از کجاست؟
(البته بعد کلیک روی new game اون پنجره انتخاب سطح هم میاد ولی روی هر سطحی کلیک می کنم فقط اون کادر انتخاب سطح بسته میشه/بدون شروع شدن بازی)
سلام دوستان
دوست من یه مشکلی داره که تقریبا به این قسمت مربوط میشه
بنده خدا 7 گیگ ناقابل ! از میهن دانلود ، دانلود کرده.یه بازی به نام Top Gun Hard Lock
اینم لینک صفحه منبع لینک ها(چون آدرس میهن دانلود اینجا فیله ریختمش روی این سایت.وارد صفحه که شدید ، ثانیه شمار بالای صفجه سمت راست که صفر شد تبدیل میشه به عبارت رد کردن تبلیغ.روش کلیک کنید تا وارد صفحه اصلی بشد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 پارته که وقتی اکستترکت کرد شد یک عالمه پارت دیگه.قسمتی فایلای RAR و بخشی هم از این فایلای با فرمتی که من نمی دونم!
بعد مجددا اون فایلای rar رو اکسترکت کرد. یه فایل ایزو داد که وقتی اون رو می خواد اجرا کنه به جای 7 گیگ فقط 18 مگش اجرا میشه!
حال چه باید کرد؟!
Last edited by NET DOCTOR; 27-04-2012 at 16:02.
![]()
آیا با این سیستم می شود به اجرای بازی های موجود در بازار امیدوار بود؟
amd athlon x2 240 2.8
m.b. asus m4n78se
vga .gf 9600 gt 1g
ram ddr2 adata
hard 500 sata seagate
power 420 memonex
در ضمن سیتم ریت ویندوز سون برای سیستم من 5.9 .
![]()
آیا با این سیستم می شود به اجرای بازی های موجود در بازار امیدوار بود؟
amd athlon x2 240 2.8
m.b. asus m4n78se
vga .gf 9600 gt 1g
ram ddr2 adata
hard 500 sata seagate
power 420 memonex
در ضمن سیتم ریت ویندوز سون برای سیستم من 5.9 .
سلام. من وقی بازی سونیک رو اجرا می کنم پیغام زیر رو میده the detected configoration dose not match your curent hardware. please re-run the configoration tools نمیدونم باید چیکارش کنم.بپتاپ من دو تا گرافیک داره یکی انویدیا و دومی اینتل . تنظیمات بازی فقط گرافیک اینتل رو میشناسه و گرافیک انویدیا رو نمی شناسه. اگه ممکنه یکی لطف کنه یه راهنمایی بکنه ببینم باید چیکار کنم.متشکرم.
key expired error - در هنگام بازی World of Goo
سلام. امروز داشتم بازی World of goo رو انجام می دادم که بعد از حدود 8 ساعت که از اولین اجراش گذشته بود ؛ یهو از بازی پرید بیرون و ارور زیر ظاهر شد. هر بار هم که دوباره سعی میکنم وارد بازی بشم همین ارور اجازه نمیده. این بازی بدون نیاز به نصب کردن هستش. حجمش کمتر از 50 مگه.
البته یه نکته این که سیستم در تمام زمان اجراء بازی به اینترنت متصل بود. راهی وجود داره که بتونم حداقل یک بار دیگه اونو بازی کنم. (حالا بیخیال اون همه مرحله که رفتم). ویندوز روی دستگاه 7 هستش.
از کمکتون بسیار ممنون میشم:
![]()
ببین از سایتی که دانلود کردی آیا کرک یا key gen براش نگذاشته چون دوره آزمایشی بازی شما برای اجرا تموم شده برای همین یا باید بازی کرک شه یا اینکه key gen معتبر براش معرفی کنی....
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)