سلام
میشه با برنامه iPrep فریمور iXtreme-LT رو نصب کرد ؟
سلام
این کابل تو پک ایکس باکس رفیقم بود بدردش نمیخورد منم گفتم مال من![]()
سلامسلام
از jungel flasher استفاده کن. سعی کن اخرین ورژن باشه
دوست عزیز تو کدوم پک ایکس باکس کابل کامپوننت هستش ؟تو پک الیت و آرکید که نیستش و باید جدا خریدش
کابل کامپوننت شما اصلی و سالمه؟و شما کجای تهران هستین؟
سلام دوستان گل و بلبل.
من یه ایکس آرکید دارم شش ماه کار کرده بردش فالکونه میخوام بفروشم.
رفقایی که دستشون تو کاره یه راهنمایی کنن سر ما کلاه نره.چند میخرنن؟
مرسی
این سیم تبدیل دسته به 360 چنده؟ هست تو بازار؟ سیم معمولی میخوره یا مخصوصه؟
واسه بعضی وقتا که باتری تموم میشه حسش رو نداری بری بخری واقعا مفیده. نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام بچه ها!
میگم این نسخه Super Elite تا دو هفته دیگه تو اروپا میاد.....اگه بگم برام بیارن با کرکش مشکل پیدا میکنم؟!
بعد اگه از همین Elite Jasper بگیرم، باید به چه چیزهایی توجه کنم؟! Pal باشه یا NTSC؟!؟!؟! یه راهنمایی کنید ممنون میشم...
تو پک قدیمیا. سری های فاکون. یه مقداری هم جاسپر(همون الیت جعبه خاکستری های)دوست عزیز تو کدوم پک ایکس باکس کابل کامپوننت هستش ؟تو پک الیت و آرکید که نیستش و باید جدا خریدش
کابل کامپوننت شما اصلی و سالمه؟و شما کجای تهران هستین؟
دوست عزیز واسه شما اگه ۳ چراغ نشده باشه بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ میخرن.سلام دوستان گل و بلبل.
من یه ایکس آرکید دارم شش ماه کار کرده بردش فالکونه میخوام بفروشم.
رفقایی که دستشون تو کاره یه راهنمایی کنن سر ما کلاه نره.چند میخرنن؟
مرسی
والا زیاد متوجه نشدم ولی اون کابلی که به دسته میخوره بین ۸ تا ۱۰ تومنه دقیق یادم نسیتاین سیم تبدیل دسته به 360 چنده؟ هست تو بازار؟ سیم معمولی میخوره یا مخصوصه؟
واسه بعضی وقتا که باتری تموم میشه حسش رو نداری بری بخری واقعا مفیده. نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سوپر الیت که الان تو ایرانم هست. نه کرکشم مشکلی نداره دراواشون سری ۹۳ هستنسلام بچه ها!
میگم این نسخه Super Elite تا دو هفته دیگه تو اروپا میاد.....اگه بگم برام بیارن با کرکش مشکل پیدا میکنم؟!
بعد اگه از همین Elite Jasper بگیرم، باید به چه چیزهایی توجه کنم؟! Pal باشه یا NTSC؟!؟!؟! یه راهنمایی کنید ممنون میشم...
سعی کن pal بگیری
ممنونم ازت.....شرمنده اشتباه گفتم منظورم نسخه Slim هستش.....سوپر الیت که الان تو ایرانم هست. نه کرکشم مشکلی نداره دراواشون سری ۹۳ هستن
سعی کن pal بگیرینظرت چیه!؟
راستی تا یک ماه پیش من 320 هم میدیدم الان واقعا قیمت ها کشیده بالا؟!؟!
اگه همین الایت رو از خراج برام بیارن اینجا کرک کنم چقدر در میاد!؟!
salam doostan ye komak mikkhastam vali rabti be xbox nadare
bebakhshid vali forie doostani ke az labtap sar dar miaran komak konan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bebakhshid engelisi neveshtam windows am farsi nadare
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)