ممنونم
فقط مى گم از طريق تلفن کارو عقب نندازن و ديرتر پيگيرى کنن، تماس بگيرم بلافاصله قطع مى کنن!؟
ممنونم
فقط مى گم از طريق تلفن کارو عقب نندازن و ديرتر پيگيرى کنن، تماس بگيرم بلافاصله قطع مى کنن!؟
نه واسه چی قطع کنن وظیفه اشونه
دوم الان اگه درخواست بدید خط جدید میره برای رانژه البته باید اطلاعات اماری خط جدید رو از جمله کد ملی و اینا اگه مستاجر هستید رو بگیرید بهشون بگین
تا خط جدید رانژه شه خط قبلی تخلیه
البته خونه جدید باید خطش از قبل تخلیه باشه و مخابراتش تو پوشش های وب باشه و امکانات کمبود نداشته باشه بهتون سرویس بدن تو مرکز مخابراتی جدید قطعا انتقال راحت میدن برات
منون از پاسخگوييت
بنظرت اگه الان کاراشو انجام بدم و رانژه کنن بهتره!؟ ولى فکر کنم اشتراکمو رو خط فعلى براى ارائه سرويس رو خط جديد قطع کنن درسته!؟
دوستان من پینگم 170 اینا هست با 8.8.8.8 با کاهش پینگم میاد نزدیک 114 .می گم می صرفه زنگ بزنم پینگو کاهش بدن .اصلن ایا امکانش هست .قم هستم تهران نیستم.
اشتراکتون همینه که الان دستتونه فقط خطتون جابجا میشه
ستاره ها هرچی خرید کردید همون میمونه
اگه به زودی میخواید اسباب کشی کنین کلا جابجا شین بهتره زودتر به فکر کارو بار نت هم باشید
کاهش پینگ سرویسی چیزی ندارن
بهتره از همون کاهش پینگ استفاده کنین
برای ما بعضی اوقات از .8.8.8.8 یهو 70 80 میلی میشه شانسیه !
پینگ من تا هفته قبل با 8888 حدودا 70 بود الان زیر 200 نمیاد !!!!
من که سابقه طولانی تو استفاده از اکانتای کاهش پینگ دارم ولی دیگه تا کی باید استفاده کرد تازه قطعیم داره یهو تو بازی میپره بیرون ولی حداقل خوبی های وب اینه قطعی نداره !!!
در کل فک کنم مشکل از زیرساخته چون تو تاپیک اسیاتکم همه اه و ناله میکردن .
سلام
من به خاطر این که میگفتن پارس آنلاین کیفیت بهتری داره و برای بازی مناسب تره های وب رو کنسل کردم و پارس آنلاین گرفتم.
این فشفشه ها اضافه اومده، اگر کسی میخاد پی.ام بده
۳۰ گیگ ۳۰ روز
۱۰ گیگ ۷ روز
۴ گیگ ۴ روز
و کلی فشفشه ۱ روزه
سلام
من سیم جدا کشیدم از سیم ورودی مخابرات از دم در تا مودم
هر 20 30 روز چند سانت اول از سیمی که کشیدم حالت اکسید شدن یا سوختگی پیدا میکنه ! یعنی رنگ سیم از مسی به رنگ قهوه ای خیلی تیره در میاد !همین باعث میشه snr بیاد پایین.
10 سانتشو میبرم اوکی میشه باز همین وضعیت پیش میاد بعد چند روز! فقط هم یکی از دو رشته سیم اینطوری میشه
کسی علتشو میدونه؟
سلام
قيمت همشو برام تک تک بفرستيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)