تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1605 از 4105 اولاول ... 605110515051555159516011602160316041605160616071608160916151655170521052605 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,041 به 16,050 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

دوستان الان اگه درخواست تمدید بدم موافقت میشه ؟؟؟
    اگه احتمالش کمه که برم استراحت پزشکی بگیرم
    کاری میکنید بگن استراحت پزشکی رو هم باید کمیسیون تایید کنه آخر ....
    اخرش چی
    همینجوری درخواست تمدید بدیم احتمال چه قدر هست موافقت بشه ؟1/4 اعزامم ولی خو امروز برگه سفید اومد
    استراحت پزشکی اگه یتونم بگیرم 100 درصد تمدید میشه ؟
    امروز 21 خرداده! 10 روز دیگه مونده تا اعزام شما و همه چیز کاملا مشخص شده ... اسم شما به پادگان رفته و ...
    احتمال موافقت کم هست دوست گرامی ... ( در این مرحله شما شخصی هستید که در پادگان روتون حساب باز شده)
    پس چه فایده ای داره شهر خودت بیافتی!
    برادر ...
    نمیدونی ...

ملاقاتی ... دیدن خانواده و ...
    اگر کاری داشتی ... اگر چیزی لازمت شد به هر صورت یه مرخصی ساعتی میتونی بگیری که ...
    دوم این که همه افراد مال خدمت کردن در شهر غریب نیستن! گرچه توی شهر خودشون سختی های زیادی بکشن ... خدمت توی شهر غریب آدمش رو میخواد.
    صد در صد که نه احتمال داره تمدید نشه.
    شما این طوری اصلاح کن : احتمال داره تمدید بشه .

2. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

دوستان یکی بیاد کسری جبهه را توضیح بده
    سلام.
    ان شا الله زود تر ابلاغ شه...! شما این رو بدون 1 تیر 99 درصد اجرایی هست اما قبل از یک تیر خدا میدونه

ماهی 9 روز .
    20 ماه = 6 ماه کسری.

4. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

اره بهترین جائه فقط چند روز دیگه قراره بیرم پرندک با رتیل ها عقرب ها خدمت کنیم داش
    عزیز...
    تابستونه و توی همه پادگان ها حتی اونی که وسط دل شهر قرار داره ممکنه انواع و اقسام حیوانات و پرنده ها و ... قابل مشاهده باشه . پادگانه زمین 200 متری که نیست.
    بنده خودم توی پادگان اینا رو دیدم ...
    سمور
    مار
    روباه
    سگ
    گربه

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پس چه فایده ای داره شهر خودت بیافتی!
    شرایط آموزشی متفاوت هست. هر چی باشه آموزشی هست و سخت گیری های خاص خودش رو داره ، اما بازم میگم بستگی به شرایط اونجا داره و اصلا نگران این مسایل نباشید. اگه خودتون رو درگیر اینا نکنید خیلی آسون تر و راحت تر می گذره. در ثانی ، قطعا بودن در شهر خودتون مزایای خیلی بیشتری داره ، بخصوص تویه دوران آموزشی ! اگه متاهل باشید احتمالا هر پنجشنبه بهتون مرخصی بدن. مرخصی هم ندن بالاخره سایرین می تونن بیان ملاقات .

7. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

عزیز...
    تابستونه و توی همه پادگان ها حتی اونی که وسط دل شهر قرار داره ممکنه انواع و اقسام حیوانات و پرنده ها و ... قابل مشاهده باشه . پادگانه زمین 200 متری که نیست.
    بنده خودم توی پادگان اینا رو دیدم ...
    سمور
    مار
    روباه
    سگ
    گربه
    داش من انتقالی گرفتم از خرم آباد به 02 تهران اونجا وقتی تو افتاب راه میرفتی 100 تا پشه و جونه ور میرفتن تو دهنت اصلا نمیتونستی حرف بزنی تا میزدی میرفتن تو حلقت ! پشه داشت به چه بزرگی !

بعد اومدم 02 نه پشه ای نه جونوری شما نیومدی نمیدونی

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

شرایط آموزشی متفاوت هست. هر چی باشه آموزشی هست و سخت گیری های خاص خودش رو داره ، اما بازم میگم بستگی به شرایط اونجا داره و اصلا نگران این مسایل نباشید. اگه خودتون رو درگیر اینا نکنید خیلی آسون تر و راحت تر می گذره. در ثانی ، قطعا بودن در شهر خودتون مزایای خیلی بیشتری داره ، بخصوص تویه دوران آموزشی ! اگه متاهل باشید احتمالا هر پنجشنبه بهتون مرخصی بدن. مرخصی هم ندن بالاخره سایرین می تونن بیان ملاقات .
    من خودم آموزشی شهر خودم ... داشتم نابود میشدم!.
    یه هفته به این دلیل که از فلانی سیگار و ... گرفتیم مرخصی به کل گردان نمیدادن!
    یه روز میگفتن باید رژتون خوب باشه تا 5 شنبه مرخصی بدیم.
    یه هفته به تعدادی مرخصی میدادن ( چه متاهل و چه مجرد ) به خیلی ها نمیدادن! .
    و جای تعحب اینجاست! که طرف توی آموزشی طوری روحیش تضعیف میشد که اگر دو هفته ای یه بار مرخصی میدادن حاضر بود حدود 600 کیلومتر بره تا شهر خودش و دوباره شنبه صبح برگرده! ... سر جمع شاید 6 ساعت خونوادش رو میدید.
    بنده خودم قبل از خدمت دوری از خونواده و .. زیاد برام اهمیت چندانی نداشت ... همین الان هم دوستان دانشجوم این حرف رو میزنن اما من وقتی یاد اشک های اعضای خونوادم هنگام ملاقات و رسیدگی هایی که میکردن میفتم... فقط و فقط به حرفشون پوز خند میزنم! و پیش خودم میگم یه آدم که هنوز نمیتونه 1 قرون پول از خودش دربیاره و دستش توی جیب باباشه چرا باید این حرف رو بزنه!! ( خدا بده برکت دانشگاه آزاد و علمی کاربردی و فراگیر و موسسه آزاد و ... که همه رو روشن فکر کرده! ... و همه خونه و زندگی تک نفره میخوان! ... )
    دوستم آموزشی دزفول بود یه دفعه تماس گرفت باهام! ... خدا شاهده از لحن حرف زدنش معلوم بود که دپرس که چه عرض کنم ...
    حد اقل مزیت آموزشی توی شهر خود شخص اینه که میتونه هفته ای یکی دوبار یه غذای خوب و باب طبع بخوره!.
    بنده خودم اکثر مواقع برای صبحونه بیدار نمیشدم و رنگینک میخوردم!

10. 3 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

داش من انتقالی گرفتم از خرم آباد به 02 تهران اونجا وقتی تو افتاب راه میرفتی 100 تا پشه و جونه ور میرفتن تو دهنت اصلا نمیتونستی حرف بزنی تا میزدی میرفتن تو حلقت ! پشه داشت به چه بزرگی !

بعد اومدم 02 نه پشه ای نه جونوری شما نیومدی نمیدونی
    گفتی پشه
    پشه های پادگان ما... از رو پوتین میزنن . در اصل پشه عادی هست! الانم کم کم فصلش شروع میشه تا برج 8 !
    پارسال وقتی کل پاگان رو میبردن گوجه چینی و زیتون جینی و .. . بعضی از بچه ها میشدن لبو .
    در کل میگم این چیزا توی پادگان عادی هست ... خیلی مسئله شاخی نیست که لازم باشه اینجا دربارش بحث کرد.

12. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من خودم آموزشی شهر خودم ... داشتم نابود میشدم!.
    یه هفته به این دلیل که از فلانی سیگار و ... گرفتیم مرخصی به کل گردان نمیدادن!
    یه روز میگفتن باید رژتون خوب باشه تا 5 شنبه مرخصی بدیم.
    یه هفته به تعدادی مرخصی میدادن ( چه متاهل و چه مجرد ) به خیلی ها نمیدادن! .
    و جای تعحب اینجاست! که طرف توی آموزشی طوری روحیش تضعیف میشد که اگر دو هفته ای یه بار مرخصی میدادن حاضر بود حدود 600 کیلومتر بره تا شهر خودش و دوباره شنبه صبح برگرده! ... سر جمع شاید 6 ساعت خونوادش رو میدید.
    بنده خودم قبل از خدمت دوری از خونواده و .. زیاد برام اهمیت چندانی نداشت ... همین الان هم دوستان دانشجوم این حرف رو میزنن اما من وقتی یاد اشک های اعضای خونوادم هنگام ملاقات و رسیدگی هایی که میکردن میفتم... فقط و فقط به حرفشون پوز خند میزنم! و پیش خودم میگم یه آدم که هنوز نمیتونه 1 قرون پول از خودش دربیاره و دستش توی جیب باباشه چرا باید این حرف رو بزنه!! ( خدا بده برکت دانشگاه آزاد و علمی کاربردی و فراگیر و موسسه آزاد و ... که همه رو روشن فکر کرده! ... و همه خونه و زندگی تک نفره میخوان! ... )
    دوستم آموزشی دزفول بود یه دفعه تماس گرفت باهام! ... خدا شاهده از لحن حرف زدنش معلوم بود که دپرس که چه عرض کنم ...
    حد اقل مزیت آموزشی توی شهر خود شخص اینه که میتونه هفته ای یکی دوبار یه غذای خوب و باب طبع بخوره!.
    بنده خودم اکثر مواقع برای صبحونه بیدار نمیشدم و رنگینک میخوردم!
    ههههه من که فاصله ام تا پادگان هاشمی نژاد 5 دقیقه است از توی پادگان خونمون دیده میشه!! خیلی زد حاله 1 ماه نگهت دارن توی پادگان ! البته من یه مشکل خیلی بد هم دارم همه کادر اونجا بابام رو میشناسند چون اون مدیر دبیرستان ایثار گران بود و خیلی اونا رو اذیت می کرد فکر کنم 1 ساعت هم بهم مرخصی ندن

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

دوستان عزیز تاپیک خاطرات سربازی نیست ........

15. 5 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا شانسو نگاه،حدودا 120 کشور خدمت سربازی رو برداشتن الا حدودا 20 کشور که ایرانم شامله
    +
    کشورایی که خدمت سربازی ندارن پس واسه ارتش چیکار میکنن؟

17. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •