البته به نظرم یارو اشتباه گفته
البته به نظرم یارو اشتباه گفته
اشتباه کرده با حساب کتاب جدید صبانت شما با داشتن 3 گیگ حجم روزانه حداکثر می تونید 7 گیگ شبانه با سرعت بالا دریافت کنید بعد از اون روی 128 قفل میشه
سیاست قبلی صبانت دو برابر حجم روزانه بوده حالا شده 2.33 برابر حجم روزانه
خب یک نکته ...
اگر قفل نشد چی ؟
منظورم اینه که اگر قفل نشد یا خلاصه قفل شد ... از حجم چیزی کم نمیشه بابت دانلود بیشتر از مثلا 7 گیگ ؟
اگه همچین شانسی بیارید نه از حجم روزانه کم نمیکنه
چند سال پیش که صبانت داشتم سرعتم سر ساعت 2 به 8 کیلوبایت محدود می شد و پینگ سر به فلک میکشید و در کل می شد نیم گیگ دانلود کرد اما از حجم روزانه کم نمی شد
این سرویس جشنواره رو گرفتم پیر شدم تا تخلیه زدن برام یک هفته هست یکسره دارم زنگ میزنم برا تخلیه هر روز یه بهانه میارن اخرش هم با 195 مشکل حل شد این حروم خورا رو باید همون اول شکایت کرد تا کاری رو پیش ببرن .
+
سرویس جشنواره بعد از مصرف 70 درصد روزانه محدود میشید در شب نگیرید اینو که فقظ ضرره ما که رفتیم بعد 3 سال
خوب اینکه از اول مشخص بوده که بعد از مصرف 70 درصد از حجم روزانه محدود میشید اگر اینجور نبود که طرف 30 تومن میداد یکساله 30 گیگ میگرفت و با سرعت محدود نشده شبی 15_20گیگ دانلود میکرد! شما جایی رو سراغ دارید که محدود نکنند! بعضی شرکتها مانند اسیاتک بصورت سرعتی محدود میکنند یعنی یر ساعت شبانه سرعت یکسوم تا یکچهارم کم میشه بعضی مانند صبانت حجمی محدود میکنند یعنی تا یک میزان مشخص بدون محدودیت با سرعت روز دانلود داری و پس از اون به سرعت اسمی محدود میکنند. ولی هیچ شرکتی وجود نداره که شبانه با سرعت روزانه و مجانی و بدون محدودیت سرویس بده. من مدل صبانت رو بیشتر میپسندم چون برای افرادیکه دانلود متعادل دارند شب هم میتوانند کیفیت روز رو داشته باشند. به همین شرایط هم سرویس های جشنواره صبا حدودا هر گیگ ششصد تومن می افته تصور نمیکنم جایی ارزانتر از این باشه. شما مثلا شصت گیگ رو که یکساله بگیرید میشه ماهی پنج گیگ که 3/5گیگ هم میتوانید شبانه با سرعت روز دانلود کنید که 8/5 گیگ در ماه دارید با پنج هزار تومن.تازه اگه اینجوری که بعضی دوستان میگن بعد از محدودیت هم به حدود 100 کیلوبایت برسه که زیاد هم بد نیست هنوز هم میشه با چنین سرعتی سر کرد.
نه مشکل شبانه نبود اونو برا این گفتم که دوستان پرسیدن چجوریه داستانش . مشکل من چیز دیگه ای بود که مجبور به تخلیه شدم . شبانه هم حق با شماس سرویسهایی که دو برابر حجم روزانه رو برا شبانه میدن عالین ذر این شرکت . بوده بعد از این که دوبرابر هم دانلود کردم باز هم سرعت باز بوده
درستهاینجوری که بعضی دوستان میگن بعد از محدودیت هم به حدود 100 کیلوبایت برسه که زیاد هم بد نیست هنوز هم میشه با چنین سرعتی سر کرد.
اون اسیا تک با این قیمت گرونش شبانش سرعتش همیشه برام 90-110 بود (سرویس 1 مگ )
----------------
امروز جشنواره ثبت نام کردم - ببینم کی وصل میشه
سلام دوستان یه سوال داشتم
من یه بسته 9 روز 15 گیگ خریدم حالا توی خرید الکترونیکی حدف شده خواستم ببینم برای همه حذف شده یا چون من اینو گرفتم حذف شده ممنون می شم یه چک کنید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)