تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1605 از 1783 اولاول ... 6051105150515551595160116021603160416051606160716081609161516551705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,041 به 16,050 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

البته به نظرم یارو اشتباه گفته

2. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته به نظرم یارو اشتباه گفته
    اشتباه کرده با حساب کتاب جدید صبانت شما با داشتن 3 گیگ حجم روزانه حداکثر می تونید 7 گیگ شبانه با سرعت بالا دریافت کنید بعد از اون روی 128 قفل میشه
    سیاست قبلی صبانت دو برابر حجم روزانه بوده حالا شده 2.33 برابر حجم روزانه

4. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

اشتباه کرده با حساب کتاب جدید صبانت شما با داشتن 3 گیگ حجم روزانه حداکثر می تونید 7 گیگ شبانه با سرعت بالا دریافت کنید بعد از اون روی 128 قفل میشه
    سیاست قبلی صبانت دو برابر حجم روزانه بوده حالا شده 2.33 برابر حجم روزانه
    خب یک نکته ...
    اگر قفل نشد چی ؟

منظورم اینه که اگر قفل نشد یا خلاصه قفل شد ... از حجم چیزی کم نمیشه بابت دانلود بیشتر از مثلا 7 گیگ ؟

6. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب یک نکته ...
    اگر قفل نشد چی ؟

منظورم اینه که اگر قفل نشد یا خلاصه قفل شد ... از حجم چیزی کم نمیشه بابت دانلود بیشتر از مثلا 7 گیگ ؟
    اگه همچین شانسی بیارید نه از حجم روزانه کم نمیکنه
    چند سال پیش که صبانت داشتم سرعتم سر ساعت 2 به 8 کیلوبایت محدود می شد و پینگ سر به فلک میکشید و در کل می شد نیم گیگ دانلود کرد اما از حجم روزانه کم نمی شد

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

این سرویس جشنواره رو گرفتم پیر شدم تا تخلیه زدن برام یک هفته هست یکسره دارم زنگ میزنم برا تخلیه هر روز یه بهانه میارن اخرش هم با 195 مشکل حل شد این حروم خورا رو باید همون اول شکایت کرد تا کاری رو پیش ببرن .
    +
    سرویس جشنواره بعد از مصرف 70 درصد روزانه محدود میشید در شب نگیرید اینو که فقظ ضرره ما که رفتیم بعد 3 سال

9. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این سرویس جشنواره رو گرفتم پیر شدم تا تخلیه زدن برام یک هفته هست یکسره دارم زنگ میزنم برا تخلیه هر روز یه بهانه میارن اخرش هم با 195 مشکل حل شد این حروم خورا رو باید همون اول شکایت کرد تا کاری رو پیش ببرن .
    +
    سرویس جشنواره بعد از مصرف 70 درصد روزانه محدود میشید در شب نگیرید اینو که فقظ ضرره ما که رفتیم بعد 3 سال
    خوب اینکه از اول مشخص بوده که بعد از مصرف 70 درصد از حجم روزانه محدود میشید اگر اینجور نبود که طرف 30 تومن میداد یکساله 30 گیگ میگرفت و با سرعت محدود نشده شبی 15_20گیگ دانلود میکرد! شما جایی رو سراغ دارید که محدود نکنند! بعضی شرکت‌ها مانند اسیاتک بصورت سرعتی محدود میکنند یعنی یر ساعت شبانه سرعت یکسوم تا یکچهارم کم میشه بعضی مانند صبانت حجمی محدود میکنند یعنی تا یک میزان مشخص بدون محدودیت با سرعت روز دانلود داری و پس از اون به سرعت اسمی محدود میکنند. ولی هیچ شرکتی وجود نداره که شبانه با سرعت روزانه و مجانی و بدون محدودیت سرویس بده. من مدل صبانت رو بیشتر میپسندم چون برای افرادیکه دانلود متعادل دارند شب هم میتوانند کیفیت روز رو داشته باشند. به همین شرایط هم سرویس های جشنواره صبا حدودا هر گیگ ششصد تومن می افته تصور نمیکنم جایی ارزانتر از این باشه. شما مثلا شصت گیگ رو که یکساله بگیرید میشه ماهی پنج گیگ که 3/5گیگ هم میتوانید شبانه با سرعت روز دانلود کنید که 8/5 گیگ در ماه دارید با پنج هزار تومن.تازه اگه اینجوری که بعضی دوستان میگن بعد از محدودیت هم به حدود 100 کیلوبایت برسه که زیاد هم بد نیست هنوز هم میشه با چنین سرعتی سر کرد.

11. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

خوب اینکه از اول مشخص بوده که بعد از مصرف 70 درصد از حجم روزانه محدود میشید اگر اینجور نبود که طرف 30 تومن میداد یکساله 30 گیگ میگرفت و با سرعت محدود نشده شبی 15_20گیگ دانلود میکرد! شما جایی رو سراغ دارید که محدود نکنند! بعضی شرکت‌ها مانند اسیاتک بصورت سرعتی محدود میکنند یعنی یر ساعت شبانه سرعت یکسوم تا یکچهارم کم میشه بعضی مانند صبانت حجمی محدود میکنند یعنی تا یک میزان مشخص بدون محدودیت با سرعت روز دانلود داری و پس از اون به سرعت اسمی محدود میکنند. ولی هیچ شرکتی وجود نداره که شبانه با سرعت روزانه و مجانی و بدون محدودیت سرویس بده. من مدل صبانت رو بیشتر میپسندم چون برای افرادیکه دانلود متعادل دارند شب هم میتوانند کیفیت روز رو داشته باشند. به همین شرایط هم سرویس های جشنواره صبا حدودا هر گیگ ششصد تومن می افته تصور نمیکنم جایی ارزانتر از این باشه. شما مثلا شصت گیگ رو که یکساله بگیرید میشه ماهی پنج گیگ که 3/5گیگ هم میتوانید شبانه با سرعت روز دانلود کنید که 8/5 گیگ در ماه دارید با پنج هزار تومن.تازه اگه اینجوری که بعضی دوستان میگن بعد از محدودیت هم به حدود 100 کیلوبایت برسه که زیاد هم بد نیست هنوز هم میشه با چنین سرعتی سر کرد.
    نه مشکل شبانه نبود اونو برا این گفتم که دوستان پرسیدن چجوریه داستانش . مشکل من چیز دیگه ای بود که مجبور به تخلیه شدم . شبانه هم حق با شماس سرویسهایی که دو برابر حجم روزانه رو برا شبانه میدن عالین ذر این شرکت . بوده بعد از این که دوبرابر هم دانلود کردم باز هم سرعت باز بوده

13. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینجوری که بعضی دوستان میگن بعد از محدودیت هم به حدود 100 کیلوبایت برسه که زیاد هم بد نیست هنوز هم میشه با چنین سرعتی سر کرد.
    درسته
    اون اسیا تک با این قیمت گرونش شبانش سرعتش همیشه برام 90-110 بود (سرویس 1 مگ )
    ----------------
    امروز جشنواره ثبت نام کردم - ببینم کی وصل میشه

15. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم

من یه بسته 9 روز 15 گیگ خریدم حالا توی خرید الکترونیکی حدف شده خواستم ببینم برای همه حذف شده یا چون من اینو گرفتم حذف شده ممنون می شم یه چک کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •