هر چی هست از این پارس افلاینه بهتره
اخه همش یه گیگ
هر چی هست از این پارس افلاینه بهتره
اخه همش یه گیگ
موافقم .......
آخه چه فکری با خودشون کردن حالا هی بگید پار آنلاین خوبه .....
بابامن شاتل داشتم. اون موقعی که سرعت روز شاتل 64بود پارس آنلاین تا 180 میرفت. شبانه هم پارس بهتره. پارس که دمش گرم پارسال 13روز عید دانلود رایگان بود.
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
خب نوشته هدیه ی اعیاد دیگه! الان عید 90هست؟
هر کی از پارس انلاین ناراحته بره شرکتشو عوض کنه/بهترین سرعتو داره میده دیگه انتظار ندارین که صبحا هم بره براتون نون بگیره!![]()
خوب ترفند رو از ساعت چند شروع کنیم ؟
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
ای بابا ، عجب حوصله ای داری !!! اگه از من 10 گیگ هم کم کنن ، حال اینکه صبح پاشم ، مودم رو خاموش کنم رو ندارم
مودم رو بذارین رو حالت بریدج و با برنامه auto power-on & shut down ساعت 6.55 کامپیوتر رو خاموش کنین ، خودش قط میشه
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
واسه دانشگامه
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
کو سرعت ؟ پهنای باند زیاد میده ، اونم فقط روزا که حجمتون زود تموم شه !!!
مهمترین نکته تو سرعت پینگ هستش که مال مخابرات از همه کمتره ، پس مخابرات بهترین سرویس رو میده![]()
در صورتی پینگ پایین خوبه که سرعتم خوب باشه/یکی از دوستان از مخابرات گرفته ولی سرعتش از 15 بالاتر نمیره زنگ زده پشتیبانی میگه برو خداتو شکر کن/ضعیف ترین پشتیبانی رو مخابرات داره/پشت تلفن طرف میخاد بزنه تو صورتت
Last edited by majidli; 14-03-2012 at 14:54.
دوستم از مخابرات سرویس گرفته هر گیگ 2500 تومان و سرعتش همیشه 200 کیلوبایت و بالاتره ولی عیبش اینه که شبانه رایگان نداره.
نمیدونم بالابودن سرعتش مال خلوت بودن مخابرات منطقس یا برای همه اینجوریه.
البته شواهد نشون میده که شب اول سال جدید میشه از همون 12:30 به بعد دانلود کرد
اگه یادتون باشه یه بار هم ساعت تغییر کرد ولی شب اول همون ساعت قبلی بود که از شب بعد درست شد
سلام دوستان من یوزر پسوردمو برای تنظیمات مودم ادمین می زنم اما وارد نمیشه چه کار کنم؟چطوری پسوردو خودم پیدا کنم؟
مودم را ریست کن(با یه سوزن از پشت)نوشته شده توسط paulprognosticator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)