گرجی جان وضعت خوبه ها!
سه تا فرستنده در دسترس داری که ضعیف ترینش از بهترین تنظیم من قوی تره
من به یک فرستنده بیشتر دسترسی ندارم.
گرجی جان وضعت خوبه ها!
سه تا فرستنده در دسترس داری که ضعیف ترینش از بهترین تنظیم من قوی تره
من به یک فرستنده بیشتر دسترسی ندارم.
همون که می گی که با مودم ارائه می شه رو دارم ... منظورم همون خرید گیگ اضافه بود تمدید که با این اوضاعی که داره نمی کنم یک سال تموم شد می رم سمت وایمکس ایرانسل
![]()
[QUOTE=pcgamer;7727602].... با این اوضاعی که داره نمی کنم یک سال تموم شد می رم سمت وایمکس ایرانسل[/QUOTE
درسته مبین نت مشکلات زیادی داره ولی اگه با توجه به همه پارامترهایی که استفاده از اینترنت داره به موضوع نگاه کنیم به نظرم هنوز تو ایران بعد از ADSL، مبین نت بهتر و بصرفه تره. و حداقل از نظر تعرفه ها از ایرانسل بهتره.
این مبین نت کی میخواد تعرفه هاش رو برای تابستان عوض کنه این تعرفه های الانش که هر کدوم یه مشکلی دارن و هیچ کدوم به صرفه نیستن![]()
سلام
با پشتیبانی تماس گرفتم چرا اهواز توی انتی دهی مشکل داره
یارو گفت نزدیک به 1میلیون مودم توی اهواز وجود داره ما همش 3 دکل توی اهواز نصب شده ولی جوابگو نیست
گفتم حالا باید چیکار کرد با این مشکل
گفت نصب دکل جدید 1سال طول میکشه حالا باید یه طور مبین نت کنار بیایی
بگو اخه لامصب مبین نت باید فکر امروز را می کردی![]()
3 دکل؟؟ بغید می دونم اینطور باشه اگه به نقشه انتن دهی مبین نت تو شهر اهواز نگاه کنی میشه گفته دکل ها بیشتر از اینها هستند. مودم من الان معمولا 3 تا فرستنده رو تو منطقمون پیدا می کنه(هرچند ممکنه هرسه تاشون مربوط به یه دکل باشن)
در ضمن مبین نت دکل های غیرفعال زیادی تو اهواز داره که فقط کافی فعالشون کنه و احتیاجی به نصب دکل جدید نداره. نمونه اش دکل شهرک نفت.
این حرف های هم با حرف های نماینده دفتر مرکزی مبین نت که اینجا پست میزاره یکی نیست و به نظرم حرف ایشون قابل قبول تره تا پشتیبانی مبین نت.
ایشون یا مزاح کردن یا چرند گفتن. کل کاربران مبین نت فکر نکنم به 1 میلیون برسه. تازه این رقم با جمعیت اهواز همخوانی نداره.
ایرانسل هم گرون کرد، دیگه فکر نکنم تفاوت چندانی داشته باشن.
یه بار از یکی که بهش می خورد اهل فن باشه شنیدم که مبین نت از دکل های همراه اول برای پوشش دهی استفاده می کنه. به این شکل که فرستنده های خودشو روی این دکل ها سوار می کنه. با توجه به این که شهرداری ها معمولا خیلی برای اپراتورها سخت مجوز می دن، این حرکت به نظر منطقی میاد. اگه فرض بگیریم این دوستمون درست گفته باشه، نتیجه می گیریم که اون پشتیبان محترم چرت فرموده اند!!!
شاد باشی![]()
چند وقت پیش یه خبر اومده بود که مبین نت در حال ضرردهی هست، چون باید به 4 میلیون مشترک میرسید اما الان تنها 500 هزارتا مشترک داره، اونوقت چطور میتونه تنها یک میلیون مشترک تو اهواز داشته باشه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)