1 تا 7 رایگانه.
پنجشنبه ها و جمعه ها هم کلا رایگانه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1 تا 7 رایگانه.
پنجشنبه ها و جمعه ها هم کلا رایگانه.
سلام.
دیشب اومدم یه چیزی دانلود کنم دیدم سرعت رفت بالای 100 !
بعد گفتم دمشون گرم بالاخره به ما هم یه حالی دادن؛
امروز اومدم دیدم بین 11 تا 13 شده! همون قبلی بهتر بود. حداقل طرفای 20 بود...![]()
سلام
الان با دایل آپم
شاتل رکوردجدیدی کسب کرد.
در مهمترین مرکز مخابراتی کرج (رجایی) بیش از 40 ساعته که اینترنت قطعه.
دیشب با پشتیبانی صحبت کردم گفت در حال Maintenance مخابرات هستیم و تا فردا حل میشه. امروز زنگ زدم میگم چرا هنوز قطعه میگه کارشناسان فنیمون رو به مخابرات راه نمیدن (اشاره کرد به مسائل سیا*سی)
فکر نمی کنم سایتها رو محدود کرده باشند
بلاخره امروز صبح حضوری رفتم دفتر شاتل و پاپیچ شون شدم بدجور... از قبل نطق ام رو هم آماده کرده بودم تا جلوی مغالطه هاشون در بیام
برگشت به من گفت سرویسی که شما دارید آرت 4 هست یعنی سرعت 320 اما الان مودم شما با سرعت 996 آپ شده و این سرویس عالیه (منظورش دانلود 120 فقط از سایت پی اچ پی و اپرا ست) فکر کرده بود می خواد سر بچه رو شیره بماله
من هم برگشتم گفتم من همون 320 خودم رو می خوام از اون موقع که سرعتم شده 996 کلا اینترنتم بهم ریخته.. اون هم گفت مطمئن هستید؟ من گفتم توی عمرم تا بحال اینقدر از روی اطمینان حرف نزده بودم
بعد بهم گفت احتمالا در پورت های شما و یکی دیگه اشکالی پیش اومده من باید بفرستمش مرکز
خلاصه سرتون رو درد نیارم رسیدم خونه دیدم درست شده و با سرعت 120 از رپیدشیر دانلود دارم... با تلفن نمیشه باید حضوری برید و شانس بیارید طرف شاخ نباشه و همچین بشوریدش بذاریدش کنار![]()
آقا دمتون گرم............
خوب حال دادین بهش
در کل بگم مشکل از آی اس پی خاصی نیست از همون اول هم گفتم به خاطر مسائل شیاشی هست
مثه موقع رای شمردن که بازرسا رو راه نمی دادن الان هم معلوم نیست چه غلطی دارن می کنن که اجازه ورود به کارشناس ها نمیدن.........
کسانی که افت سرعت داشتن...برای اطمینان این برنامه رو دانلود کنن،ببینن هنوز مشکل دارن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
الان تو مجله جیبی خوندم اپرا این هفته 12 میلیون دانلود داشته باخودم گفتم 10 میلیونش بزن به حساب مشترکین شاتل در ایران.
الان سرعت من به شدت افت کرده مال بقیه هم همین طوریه؟ همین p30 رو هم به زور میاره دانلود هم که چه عرض کنم با سرعت 700bytes تا 5 کیلوبایت
آفرین خوب چیزی به خودت گفتی
دقیقا همینطوره.
دوستان, شروع شد!
سرعت من که هیچ وقت کم نمیشد الان اومده روی 0. خیلی از سایتها رو باز نمیکنه. هیتلر کشها رو هم که به هیچ عنوان. منظورم پی راکسی هست.
چیزی که خیلی عجیبه باز نکردن سایتهای معمولی هست...
سلام ، برای من که خوشبختانه p30world رفته جزء اون دسته سایتها که مانند هلو بالا میان!
با اینکه ART4 دارم اما سرعت دانلود تو خیلی از سایت ها از 12kb بالاتر نمیره دارم دق میکنم دیگه.
![]()
هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)