تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1605 از 2365 اولاول ... 60511051505155515951601160216031604160516061607160816091615165517052105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,041 به 16,050 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

هلیکس
    E4X
    بهتر از این دو برند هست.قیمتش 160 هست ولی من 145 میتونم براتون بگیرم.
    .
    حميد خان من هم همينE4X را تهيه كردم كيفيتش فرقي با فابريكي نداشت يا كمي پايين تر بود البته بي ترديد اشكالي در كار است وگرنه مگه ميشه بلندگو ١٤٥ تومني و ١٠ تومني يه جور باشن گرچه ممكنه من مثبت منفي رو اشتباه وصل كرده باشم چون سيم خروجي پرايد زرد و بنفشه نتونستم از روي شكل سكوت هم مثبت منفي رو مشخص كنم البته مثبت منفي بلندگو هليكس كاملا واضح بود الان ديگه عقلم جايي قد نميده دو تا تويتر قديمي داشتم از ديروز أونا رو وصل كردم يه كمي صداي زير بهتر شد ولي راستش حسابي حالم گرفته شده

ارادتمند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حميد خان من هم همينE4X را تهيه كردم كيفيتش فرقي با فابريكي نداشت يا كمي پايين تر بود البته بي ترديد اشكالي در كار است وگرنه مگه ميشه بلندگو ١٤٥ تومني و ١٠ تومني يه جور باشن گرچه ممكنه من مثبت منفي رو اشتباه وصل كرده باشم چون سيم خروجي پرايد زرد و بنفشه نتونستم از روي شكل سكوت هم مثبت منفي رو مشخص كنم البته مثبت منفي بلندگو هليكس كاملا واضح بود الان ديگه عقلم جايي قد نميده دو تا تويتر قديمي داشتم از ديروز أونا رو وصل كردم يه كمي صداي زير بهتر شد ولي راستش حسابي حالم گرفته شده

ارادتمند
    فکر کنم شما هم به مشکل من دچار شدی
    هلیکس شفافیت صدای خوبی داره ولی اصلاً صداش بلند نیست، حجم صدا نداره
    باز با خود آقا حمید مشورت کن

3. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حیمد خان گل
    چندروزی نبودی دل تنگ شدیم
    از بهمن سیستم نداری و با موبایل گوش میدی؟!!!
    چی میخوای بگیری که این مدت رو بدون لوازم موندی؟
    سلام مخلصم ایوب جان.
    مسافرت بودم گلم.باید ببینم چیا میاد تو بار گلیدن یا هلیکس فعلا منتظرم.البته باید اعتراف کنم خیلی زجر آوره برای منی که همیشه سیستم داشتم ولی تا حالا تو این بازه زمانی بدون سیستم نبودم. 2000 کیلومتر رو رانندگی کردم و با هندز فری موزیک گوش دادم.کار به جائی رسیده تو این مدت که دیگه صدای همسر و بچه هام هم در آمده.ولی خب صبر میکنم تا به هدفم برسم انشاءالله.

AERO SPACE یا ZERO از گلیدن سیستم های در برابر این چیزا شبیه همون موبایل اقا حمید می شه
    اختیار داری نوژان جان.
    سلام آقا حمید

خیلی مخلصیم استاد
    غرض از مزاحمت سوالی داشتم
    اول از خودم بگم که هنوز دارم اون قلکه رو پر میکنم
    دوم اینکه یکی از دوستام یه سیستم میخواد تا 1 تومن ( با اکسسوری بشه 1 تومن )
    میخواد شامل پخش و آمپ و باند باشه و بیشتر روی بیس این مجموعه تاکید داره.
    شما چی پیشنهاد میدین ؟
    ضمنا ماشین هم سمنده.
    سلام امین جان. خودتون استادید.شرمنده نکنید بنده رو
    بسیار کار خوبی میکنید.حتما نتیجه مطلوبی خواهید گرفت.
    تو اس ام اسی هم که ارسال کرده بودید عرض کردم. بودجه خیلی کمه من میتونم از پایونیر یا کن وود پیشنهاد بدم ولی بهشون بفرمائید نتیجه مطلوبی نمیگیرن و مثل اغلب دوستان مجبور میشوند دوباره هزینه نمایند.از قول بنده خدمتشون بفرمائید حد اقل بودجه شون رو دو برابر نمایند.اگر میخوان صدای خوبی داشته باشن. اگر لازم دونستید شماره بنده رو بهشون بدید با من تماس بگیریند تا خودم باهاشون صحبت کنم.
    سلام دوستان
    من 405 دارم و میخوام که سیستم ماشینو عوض کنم.مواردی که انتخاب کردم براتون مینویسم.لطفا نظر خودتونو بدین ممنون
    در ضمن من ساب نمیخوام ببندم و بیس قوی باند همراه با صدای با کیفیت و شفاف میخوام
    1- پخش DEH-X9650BT
    2-باند DLS 1073
    3-آمپ pioneer GM-A6604
    4- کامپوننت JBL GT6-5C
    من پیشنهادم این هست:
    1-پخشتون خوبه ولی اگر 7056 بگیرید باز بهتر میشه
    2-اسپیکر عقب گلیدن سی او 609
    3-کامپوننت برای استیج جلو ام ایکس 165
    4-آمپلیفایر 4 کانال ام ال 95.4
    البته حدود یک ماه دیگه کالاهای که عرض کردم طبق صحبت مدیران شرکت میاد تو بازار.
    این سیستم تلفیقی از کیفیت و قدرت هست.
    دوستان 8604 پایونیر رو کسی اگه استفاده کرده تجربه اش رو بگه، کیفیت و شفافیت صداش خیلی مهمه برام
    ممنون
    پیام جان چطوری؟پیام برای کامپوننت شما این آمپ مناسب نیست.نرو دنبال پایونیر.اندکی صبر سحر نزدیک است.

ارادتمند
    همانطور که پیام جان فرمودند هلیکس تا رده کامپتیشن قدرت نامی 50-60 وات دارند. لذا قدرتشون برای ولومهای بالا کافی نیست.اما غیر از سری
    Blue
    بقیه کیفیت صدای خوبی دارند.ولی باز هم میگم قدرت ندارن.ولوم بدید دیستورت رو خواهید داشت مخحصوصا اگر بدون آمپ نصب بشن.
    حتما نصب رو دوباره چک بفرمائید.

5. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این سیستم یکی از غیر حرفه ای ترین سیستم هایی هست که دارید می بندید پخش 9650 می بندید با 1 امپ بسیار ضعیف پایونیر با 1 جفت باند با 1 کامپوننت از 2 برند مختلف قطعا صدای خیلی بد یا حتی افتضاحی خواهید داشت هیچ تعادلی بین سیستم ها نیست. شما 2 دست کامپ audio system یا صبر کن mx165 plus بگیرید یا 2 جفت jbl بگیرید اگر عجله دارید با امپ 8604 پایونیر پخش هم 7065bt از kenwood بگیرید 530 تومنه به مراتب صداش از پایونیر بهتره اپشن های بیشتری هم داره در کل حرفه ای تره در ضمن ساب یکی از مهمترین اجزای 1 سیستم هست شما هر کاریم کنید صدای هیچ باند یا اسپیکر جای ساب رو نمی گیره حتی شده 1 ساب 8 اینچ بگیرید خیلی نتیجه ی بهتری خواهید گرفت بهترینش باند بیضی هست که چون می ره روی طاقچه و هیچ باکسی در کار نیست صفحش هم به بزرگی ساب نیست و رنج خیلی پایینم پشتیبانی نمی کنه کوبش مورد نظر رو نمی گیرید
    ممنون از پاسخت
    خود من پخش 9650 پایونیر با باند jbl t696l یا gto 938 انتخاب کرده بودم اما بعضی از دوستان از باند dls خیلی تعریف میکردن به همین دلیل موارد تغییر کرد.
    در مورد کامپوننت اصلا من چنین چیزی نمیخواستم اما چون دنبال صدای شفاف بودم بازم بعضی ها کامپوننت به پیشنهاد دادن.
    در کل من نهایتا 1.600 میتونم هزینه کنم.سیستمی هم نمیخوام که عروسی ساپورت کنه.یه سیستم که بدون ساب(چون بعد از یه مدت ماشینو به صدا میندازه) بیس خوبی داشته باشه(منظورم این نیست که باند میخوام صدای ساب بده.باندی که بیس خوبی داشته باشه)و صدای واضح و با کیفیت.
    در مورد پخشی که معرفی کردین فکر کنم منظورتون 7056 باشه.شما میگین که 7056 از 9650 حرفه ای تره؟
    در کل با هزینه ای که گفتم شما چه سیستمی پیشنهاد میدین؟احتمالا پول دستم بیاد بازم ارتقاء میدم . . .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بسیار کار خوبی میکنید.حتما نتیجه مطلوبی خواهید گرفت.
    تو اس ام اسی هم که ارسال کرده بودید عرض کردم. بودجه خیلی کمه من میتونم از پایونیر یا کن وود پیشنهاد بدم ولی بهشون بفرمائید نتیجه مطلوبی نمیگیرن و مثل اغلب دوستان مجبور میشوند دوباره هزینه نمایند.از قول بنده خدمتشون بفرمائید حد اقل بودجه شون رو دو برابر نمایند.اگر میخوان صدای خوبی داشته باشن. اگر لازم دونستید شماره بنده رو بهشون بدید با من تماس بگیریند تا خودم باهاشون صحبت کنم.
    اختیار دارین اقا حمید
    پس احتمالا sms شما بدستم نرسیده
    والا منم گفتم. اما با این حال امروز مجددا بهش میگم که نمیشه با 1 تومن چیز خوبی جم و جور کرد.
    اقا حمید راستش من قصدم این بود تو ماه ابان یا اذر قطعات سیستم جدید رو با مشورت شما بگیرم اما فکرشو کردم دیدم یه مقدار صبر کنم بودجه رو بیشتر افزایش بدم ضرر نمیکنم.
    مخلصیم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اختیار دارین اقا حمید
    پس احتمالا sms شما بدستم نرسیده
    والا منم گفتم. اما با این حال امروز مجددا بهش میگم که نمیشه با 1 تومن چیز خوبی جم و جور کرد.
    اقا حمید راستش من قصدم این بود تو ماه ابان یا اذر قطعات سیستم جدید رو با مشورت شما بگیرم اما فکرشو کردم دیدم یه مقدار صبر کنم بودجه رو بیشتر افزایش بدم ضرر نمیکنم.
    مخلصیم
    سلام.پس نرسیده.جالبه دلیور هم داد بهم.بگو با من تماس بگیره من قانعش میکنم. چیا رو میخواهید عوض یا آپگرید کنی؟

9. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فکر کنم شما هم به مشکل من دچار شدی
    هلیکس شفافیت صدای خوبی داره ولی اصلاً صداش بلند نیست، حجم صدا نداره
    باز با خود آقا حمید مشورت کن
    با تشکر از توجه شما
    اتفاقا من دنباله کیفیت بودم و نه حجم صدا
    اما باور کنید اصلا بجز یه صدای معمولی و بی کیفیت چیزی نشنیدم شاید حتی صدای بلندگوی فابریکی ماشین از لحاظ غنا و کیفیت سر بودش هنوز با مولتی متر چک نکردم اما هر دو حالت مثبت منفی رو امتحان کردم به فروشنده گفتم پیشنهاد امپ داد ولی من اصلا برنامه ام استفاده از امپ نیست والا نمیدونم مشکل کجاس
    نمیدونم اگه کسی تویه تهران خارج از طرح جایی رو میشناسه که هلیکس کار کنه معرفی کنه لطفا
    ببرم نشون یه ادم وارد بدم ببینیم مشکل چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخت
    خود من پخش 9650 پایونیر با باند jbl t696l یا gto 938 انتخاب کرده بودم اما بعضی از دوستان از باند dls خیلی تعریف میکردن به همین دلیل موارد تغییر کرد.
    در مورد کامپوننت اصلا من چنین چیزی نمیخواستم اما چون دنبال صدای شفاف بودم بازم بعضی ها کامپوننت به پیشنهاد دادن.
    در کل من نهایتا 1.600 میتونم هزینه کنم.سیستمی هم نمیخوام که عروسی ساپورت کنه.یه سیستم که بدون ساب(چون بعد از یه مدت ماشینو به صدا میندازه) بیس خوبی داشته باشه(منظورم این نیست که باند میخوام صدای ساب بده.باندی که بیس خوبی داشته باشه)و صدای واضح و با کیفیت.
    در مورد پخشی که معرفی کردین فکر کنم منظورتون 7056 باشه.شما میگین که 7056 از 9650 حرفه ای تره؟
    در کل با هزینه ای که گفتم شما چه سیستمی پیشنهاد میدین؟احتمالا پول دستم بیاد بازم ارتقاء میدم . . .
    اگر نظر منو بخواید کامپوننت 1 چیزه دیگس من باور نمی کردم اینقدر صدای صافی بده به علت کراس خوبی که داره تخریب صداش خیلی کمه حتی سیستم های خونگی خیلی هاشون تخریب صدای بالا دارن البته اگر حساس باشید من حجم صدامم با 2 جفت کامپ داخل اتاق 206 کاملا کافیه زیادم هست برام من می گم حتما ساب بگیرید اما 1 چیز ضعیف بگیرید بیسشم چون پخش حرفه ای دارید هر میزان که دوست دارید بذارید co609 صدای خیلی بلند و خوبی داره بیسشم عالیه اگر ساب نمی خواید اما 2 جفت mx165 با 1 ساب 8 اینچی صدای به مراتب بهتری خواهید داشت به علاوه که co609 در گرمای زیاد روی طاقچه شنیدم پایه ی تیوترش اب می شه پلاستیکش که خیلی برام عجیب بود اما عکسشم موجود بود با چند نفر شاهد. در خرید 7056 شک نکنید بله قطعا حرفه ای تره 7056 معادل سری حرفه ای پایونیر سری p هست که 1 تومن قیمت داره
    Last edited by slash_slash; 16-09-2014 at 17:50.

12. این کاربر از slash_slash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام واسه اسپیکر kenwood kfc-hq718 چه امپلی فایری مناسبه(زیر 200 تومن)

گزینه ی بهتر از اینم هست؟(قیمتش مثل همین کنوود باشه)

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام واسه اسپیکر kenwood kfc-hq718 چه امپلی فایری مناسبه(زیر 200 تومن)

گزینه ی بهتر از اینم هست؟(قیمتش مثل همین کنوود باشه)
    به نظر من M526 کنوود از همه بهتر درایو میکنه، خود من یه مدت این ترکیب رو داشتم راضی کننده بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •