دوستان کسی می دونه این ای پی استاتیک و پورت شهری استانی و کشوری قضیه اش چیه؟ تاثیر داره توی کیفیت و پینگ؟
دوستان کسی می دونه این ای پی استاتیک و پورت شهری استانی و کشوری قضیه اش چیه؟ تاثیر داره توی کیفیت و پینگ؟
والا من ديروز از پشتيبان گرفتم و ست کردم اما تغيير خاصى نديدم
ای پی استاتیک خوب ای پی تون یدونه ثابت بهتون تخصیص داده میشه که سرچ کنید کلی اطلاعات میگیرید ازش
اتصال همزمان تعداد اتصال هاییه که مثلا میخواد با اکانت رو خط های دیگه رانژه های وب داشته باشید بیشتر بدرد این حجمایی میخوره که نمیتونید تموم کنید 100 گیگ یه روزه هدیه تولدتونو اینارو با یکی دیگه رو های وبه تقسیم کنید اگه سرعت کافی مثل ما واسه تموم کردن ندارید یا خلاصه اینه کاربردش چن نفرو بندازی با ی اکانت بالا بیان
حوزه اتصال هم اگه پورت باشه رایگانه یعنی فقط اکانتتون قابلیت بالا اومدن فقط رو خطی که باهاش اکانت داده شده داره شهری بگیرید تو همون شهر میتونید استفاده کنید کشوریم تو کل کشور که یعنی امکان جابجایی رو میده که اکانتتون رو اینور اونور بتونید ازش استفاده کنید
هیچ تاثیری هم در کیفیت و پینگ نداره !
Last edited by MMDFullHD; 12-08-2017 at 23:16.
ببخشید ولی آن جا که نوشته Faster Than 70% of IR اشتباهه
باید 20% باشه
وضع داغون ماست دیگه !
دوم Slower باید باشه چون الان میانگین نت اسپید تو کشور رو 9 مگ هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اغتت...دیدم به پیشتیبانی های وب!!! زنگ زدم میگم آخه چرا انقدر وضع خرابه میگه مشکلش چیه ؟ میگم پینگ بالاست !!! میگه چنده ؟ گفتم ولش کن الان بگم میگی خوبه !!!! 75 بود شده 200!!! میگه زیر 300 مهم نیست !!! من سریع خدافزی کردم چون داشتم عصبی میشدم !!!
به شعور آدم توهین میشه با اینا حرف زدن !!! حداقل مرتیکه الاعغ بگو می دونم 200 بده اما استاندارد شرکت مه اینه زیر 300 به عنوان خوب برسسی میشه نه اینکه برگردی به من بگی زیره 300 عالیه طوری که انگار من همین الان دارم مفهوم پینگ رو میپرسم .
ى هفته دگه نقل مکان مى خوايم بکنيم، براى تغيير شماره بايد حضورى برم شرکت يا با تماس هم مى شه!؟
نیازی نیست
با تلفنی هم حلش میکنن اما احتمالا به دلیل رانژه خط جدید هزنیه رانژه جدیدی در پنل بدهکار میشوید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)