والا نمیدونم![]()
من فکر کردم تا 7ـه، گذاشتمش تا 7، حالا می بینم کم نکرده، پس حتما تا 7ـه
من کیش اوآسیس بودم، همون ضحی هست؟ حالا امشب میذارمش تا ساعت 7:05 دقیقه، ببینم بعد از 7 هم هست یا نه![]()
والا نمیدونم![]()
من فکر کردم تا 7ـه، گذاشتمش تا 7، حالا می بینم کم نکرده، پس حتما تا 7ـه
من کیش اوآسیس بودم، همون ضحی هست؟ حالا امشب میذارمش تا ساعت 7:05 دقیقه، ببینم بعد از 7 هم هست یا نه![]()
يك ماه بعد
soroosh_cz :
ساعت 11:05 دقيقه صبح دانلود كردم رايگان بود اين بار ميخوام تا 12 ظهر بذارم ببينم كم مي كنه يا نه![]()
عه؟ معلومه میخوام چیکار کنم؟
بخاطر تو میذارمش تا 7:10 که اگر کم کرد، butthurt بشم![]()
ساعت شبانه مخابرات تا 7 ـــه یا 6 ؟
پارس آنلاین که تا 7:15 دقیقس ولی باید قبل از 7:15 مودم ریست بشه و گرنه حساب میکنه اگه هم ازت کم کنه حسابی میسوزی آخه توی ربع ساعت 800 مگ میگیره![]()
من فکر کردم فرشاد گفته تا 7، گذاشتم تا 6:58، می بینم کم نکرده... شاید کشوندنش تا 7
نه، من ته زور خطم همون 2 مگ هست، تو ربع ساعت فکر کنم حدود 200 مگ بشه... دوشواری خاصی ندارم. من الان با Bridge وصل شدم، ساعت 2 اتوماتیک وصل میشه با یه نرم افزار، 7 هم IDM خودش می بنده همه چی رو و قطع میکنه.![]()
اون موقع که ضحی تا ساعت 7بود ولی ماناماد تا ساعت 6بود ضحی اپراتور اول بود ولی الان ماناماد شده اپراتور اول و مثل اینکه برا ماناماد تا ساعت هفته ولی من که ضحی هستم تست کردم تا ساعت 6بود
من هم واسه PPPO یه اسکریپت نوشتم با یه ابزاری به اسم TST10 به صورت فایل BAT هست توی اون قسمت IDM دادمش که بعد از تموم شدن دانلود فایل رو باز میکنه و مودم DC میشه ( چراغ اینترنت خاموش میشه )
سامانه ماناماد هم پرتک شده ؟
4 ساعت کمه واسه دانلود شبانه مگه اینکه سرویس 5 مگ یا 10 باشه
بله همه نمایندگی ها وارد پارتاک شدند باورت میشه از وقتی 5مگ گرفتم هیچ دانلودی ندارم 2مگ داشتم بیشتر باهاش دانلود میکردم![]()
این پسره(سروشو میگم)ماشالله چقدر خوش شانسه
به محض اینکه ماناماد شد اپراتور اول منتقلش کردن ماناماد الان دانلود شبانش از ساعت 2تا هفته
دفعه قبل هم ثبت نام کرد صبانت بلافاصله صبانت 12مگ با دانلود شبانه آورد![]()
جریان چیه؟
من اینترنتم مال سیترا بود، idm 2 دانلود میکنه 6 هم خاموش میکنه.
مودم ماهم باید خاموش بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)