تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1604 از 1805 اولاول ... 6041104150415541594160016011602160316041605160616071608161416541704 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,031 به 16,040 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان تمام افرادی که طرح یک ساله دارن یک سیم کارت همراه اول هدیه میگره که نمی دونم یک ویژگی ها هم داره مثلا رایگان بودن تماس
    دوستان به سایت 8513030.com
    مراجعه کنن برن بگیرن به بقیه هم خبر بدن که باید چی ببری تا بهت بدن چون طرح من به اسم خودم نیست

در آغاز فعالیت Carles Puyol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

22 وم ریختن منطقه ی ما یه فاتحه ای تو خطا خوندن ... 3 روز که کلا بوق نداشتیم. اومدن یه یکم خلخل کردن بوق اومد ... اما دریغ از چراغ زندگانی (ADSl) ...
    منم سه چهار روز زنگ میزدم به 2020 هر کی بر میداشت میگفت از سر خط چک کنید و ...

انگار ما از پشت کوه اومدیم (خیر سرمون قبل از اینکه کارمون به این شرکت برسه با شاتل خاطره ها داشته و داریم ...)

کارشناس اومد اونم چه کارشناسی ... هیچی از سر خط و ته خط چک کرد و مودمی که تنظیم بودو ریست کرد و 9500 تومان به خاطر تنظیم مودمی که تنظیم بود و هر کودکی بلده گرفت و با وعده ی روشن شدن چراغ در آینده ای نزدیک رفت ...

2 هفته گذشتو خبری از چراغ نشد که نشد ... یارو گوشیشم جواب نمیداد !

خلاصه ما که کلا بیخیال شدیم ... یه روز !!! یه خانومی زنگ زد و جوبای اینترنت ما شد ... خدا پدرشو بیامرزه با پیگیری هایی که کرد یه شماره ای به من داد و گفت اگه تا بعد از ظهر وصل نشد به این شماره زنگ برن که ما هم زدیمو و بعد 30 مین چراغ امید و زندگانی اومد ...

آقا ما هم هر چی فیلم و سریال تو این مدت ندیده بودیمو میخواستیم بگیریم. سرعتم برگشته بود به اون اوایل (500) خلاصه یه 11 گیگی دانلودیدیم ... که کاش دست ای دی ام و میکرو تورنت میشکست ...

از اون شب تا الان یه صفحه میخواد باز شه دو دقیقه طول میکشه ...
    نمردیم و معنی شبانه رایگانو هم فهمیدیم ...

انگار از جیب باباشون میره ...

دوستانی که مرکز مخابراتیشون نبوته مشکلی داشتن با این شماره تماس بگیرن : 36611117

3. 2 کاربر از Carles Puyol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

22 وم ریختن منطقه ی ما یه فاتحه ای تو خطا خوندن ... 3 روز که کلا بوق نداشتیم. اومدن یه یکم خلخل کردن بوق اومد ... اما دریغ از چراغ زندگانی (ADSl) ...
    منم سه چهار روز زنگ میزدم به 2020 هر کی بر میداشت میگفت از سر خط چک کنید و ...

انگار ما از پشت کوه اومدیم (خیر سرمون قبل از اینکه کارمون به این شرکت برسه با شاتل خاطره ها داشته و داریم ...)

کارشناس اومد اونم چه کارشناسی ... هیچی از سر خط و ته خط چک کرد و مودمی که تنظیم بودو ریست کرد و 9500 تومان به خاطر تنظیم مودمی که تنظیم بود و هر کودکی بلده گرفت و با وعده ی روشن شدن چراغ در آینده ای نزدیک رفت ...

2 هفته گذشتو خبری از چراغ نشد که نشد ... یارو گوشیشم جواب نمیداد !

خلاصه ما که کلا بیخیال شدیم ... یه روز !!! یه خانومی زنگ زد و جوبای اینترنت ما شد ... خدا پدرشو بیامرزه با پیگیری هایی که کرد یه شماره ای به من داد و گفت اگه تا بعد از ظهر وصل نشد به این شماره زنگ برن که ما هم زدیمو و بعد 30 مین چراغ امید و زندگانی اومد ...

آقا ما هم هر چی فیلم و سریال تو این مدت ندیده بودیمو میخواستیم بگیریم. سرعتم برگشته بود به اون اوایل (500) خلاصه یه 11 گیگی دانلودیدیم ... که کاش دست ای دی ام و میکرو تورنت میشکست ...

از اون شب تا الان یه صفحه میخواد باز شه دو دقیقه طول میکشه ...
    نمردیم و معنی شبانه رایگانو هم فهمیدیم ...

انگار از جیب باباشون میره ...

دوستانی که مرکز مخابراتیشون نبوته مشکلی داشتن با این شماره تماس بگیرن : 36611117
    من نبوت هستم و به شدت تایم اوت دارم !سرعت افتضاحه و نصف روزم قعطه نت !مستقیما تیکت دادم به پشتیبان فنی داخل پورتال کاربری و بهشم گفتم من 5 سال صبانت داشتم 5 بار زنگ زدم پشتیبانی 5 ماه مخابرات دارم 20 باری زنگ زدم !بهشم گفتم پشتیبانیتو فکر میکنه شعور نداریم !کامل توضیح نوشتم و براش ارسال کردم شما هم دوست داشتی بفرست !جواب نده میرم تخلیه میکنم به زور از یک جا دیگه با فیبر نوری نت میگیرمپول میگیرن نصف روزم قعطه چه وضعشه!

شماره چی هست این؟
    Last edited by hojjat74; 14-06-2015 at 01:56.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

چراغ adsl منم یک هفته هست همش خاموش و روشن میشه و اینترنت قطع و وصل

هاشمیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چراغ adsl منم یک هفته هست همش خاموش و روشن میشه و اینترنت قطع و وصل

هاشمیه
    من خودم مشکل پرداخت برای خرید حجم اضافه داشتم تیکت دادم فرداش دیدم 3 گیگ اضافه شده معادل گیگی که خریده بودم و اصلا هم نه پشتیبانی زنگ زدم و نه پیگیرش بودم!

بهترین راه پشتیبانی فنی در قسمت پنل کاربری تیکت بزارید مشکلتون رو سریعا رفع میکنه!منم یک رمان نوشتم واسش منتظر میشم جوابشو بنویسه !فقط میخوام بدونه وضعیت خطوط و سرویس دهیشون چطوریه!بهم میگن خطت مسی هست ولی یکی از مخابرات زنگ زد گفت نمیتونی جز مخابرات جای دیگه بگیری اگه مطمئن شم میشه قطعا یا میرم شاتل یا صبانت شایدم اسیاتک ای جایی کلا از جهنمم نت بگیرم از مخابرات بهتره

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

دوستان ادرس IBSng مخابرات رو کسی نداره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

تمام طرح های دارای شبانه رایگان حذف شده

حالا باید برای شبانه چکار کرد ؟

بر حروم لعنت

10. این کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تمام طرح های دارای شبانه رایگان حذف شده

حالا باید برای شبانه چکار کرد ؟

بر حروم لعنت
    منم امروز اومدم تعرفه ها رو گرفتم چون اخرای طرحمه دیدم شبانه نیست؟؟؟؟قیمت ها هم سوبله شده!باز چه گ.هی میخوان بخورن!اینترنت کیلویی به قیمت خون باباشون میگیرن بس نیست باز میخوان از شبانه بزنن!لعنت به مخابرات دزد

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

12. 3 کاربر از Amir 3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقتی مخابرات حذف کنه یعنی پایان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •