دوست من اصلش اینه. من میگم برا مثلا دانلود و بازی اینترنتی میخوام اونم راهنمایی میکنه میگمش نامحدود میگه 1mg بردی 80 دان میکنی بدرد نمیخوره همه جا این طوره الکی نام نبرید فقط اسیاتک شما یک جا نام ببر که 1mg نامحدود بالای 120 دان میکنه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست من اصلش اینه. من میگم برا مثلا دانلود و بازی اینترنتی میخوام اونم راهنمایی میکنه میگمش نامحدود میگه 1mg بردی 80 دان میکنی بدرد نمیخوره همه جا این طوره الکی نام نبرید فقط اسیاتک شما یک جا نام ببر که 1mg نامحدود بالای 120 دان میکنه
10 روز خیلی تازه اگر بیشتر نشه فعلا این ماه روی اسیاتک میمانم تا ببینم به کجا میرسه........اگر دیدم بد شد اینترنت ایرانسل میگرم تا خط را خالی کنند برم روی مخابرات
مخابرات همینجا دوست بنده 512 نامحدود و سرعت 120 ال 130 دانلود میکنه و هر ماه هم بالای 20 گیگ دانلود داره بدون افت سرعت لینک سایت مخابرات هم در پستهای قبلی دادم.
قیمت هم 24500 تومن هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amin885; 11-09-2013 at 21:40.
دوست شما یا خالی بسته یا سرویس ش 1 مگ هست و خودش خبر نداره و یا اینکه به تنهایی در بین 70 میلیون ایرانی، یک استثناء استثنایی محسوب میشه !!
من از طریق خود پنل سایت تخلیه رو زدم و نوشت با موفقیت انجام شده اما هنوز بعد از ۱۰ ساعت زنگ نزدن!!
قضیه چیه؟ طبیعیه؟
چطوری زیر 3 روز تخلیه کنم اینها خودش دارند اعلام کردند شاید 10 روز بشه شاید...........
2 روز طول میکشه تماس بگیرن شما خودت یه تماس بگیر.
من الان زنگ زدم پشتیبانی پرسیدم چرا زنگ نزدین بعد از ۱ روز؟ گفت زنگ زدن واسه تخلیه الزامی نیست...گاهی میزنن، گاهی نمی زنن!
ازش پرسیدم چه قدر طول می کشه تا جمع شه؟ گفت ۳ روز تا ۱ هفته!
اگه شنبه یا یک شنبه تخلیه بشه خوبه![]()
مدرکی مستند از دزدی حجم توسط اسیاتک
صبح مودم با استفاده از Mouse and Keyboard Recorder ریست نشده بود!
وایرلس مودم نیز خاموش می باشد.
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)