تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1604 از 1635 اولاول ... 60411041504155415941600160116021603160416051606160716081614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,031 به 16,040 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من این نظرات را توی سایت دیجی کالا دیده بودم. اینا همش حرف مفت هست.
    در مورد 20 مگاپیکسل باید یگم میشه روی 15 و 10 و 8 و 3 مگ هم تنظیم کرد. دوربینهای جدید همگی مگاپیکسل بالایی دارن.
    در مورد f هم باید بگم که 2 با 3.5 خیلی فرق نمیکنه و یک لنز با زوم 30x تقریبا نمیشه f 2 داشته باشه.
    این دوربین ویژگیهای خاصی داره مثل لرزشگیر سه محور که خیلی خوب عمل میکنه در هنگام فیلمبرداری به هیچ عنوان حتی با لرزشهای زیاد هم مات نمیشه و خیلی خیلی عالیه.
    اگه نور خوب هم بهش برسه نویز ندارد.

2. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوتا از کاربرها همچین نظری داشتنددر مورد sony hx50:

1- به نظر من این دوربین اصلا ارزش خرید نداره،20 مگاپیکسل فقط برای دوربین حرفه ای مناسبه،برای یه کامپکت فقط حدود 10 مگاپبکسل کافیه،کمترین نسبت کانونی این لنز 3.5 که عدد زیادی و باید 2.0 باشه،شما فقط پول زوم این دوربین رو میدید که اصلا در حالت زوم کیفیت خوبی نداره

2- اینکه زوم از 20 برابر به 30 رسیده از سوی سونی اقدام غیر حرفه ای و صرفا برای فروش بیشتره چون با بیشتر شدن زوم اپتیکال وارد کلاس سوپرزوم های شبه حرفه ای میشه مثل canon sx50 یا sony hx200v ضمنا 21 مگاپیکسل هم یه تبلیغ که در عمل هیچ کاربردی نداره.با توجه به کامپکت بودن به صرفه نیست که همین نکته سبب میشه به گزینه های دیگری فکر کرد.کانن رقیب این کمپانی فکر میکنم آپدیت منطقی تری از مدل قبلی بیرون داده(canon sx280) .البته از محسنات این دوربین سونی میشه به لنز وایدتر، ارگونومی و شکل زیباتر، فیلمبرداری کماکان عالی ، نمایشگر باکیفیت ،عکس های شارپ و کیفیت ساخت بالای سونی اشاره کرد

دوستان چه پاسخی برای این نظرات هست؟
    لطفا دوستان بزرگوار راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    دوست عزیز درست هست با توجه به سنسور بسیار کوچک دوربین های سوپر زوم مگاپیکسل بالا چیزی به جز نویز تحویل شما نخواهد داد بیشتر از 12 مگ برای این سنسورها به جای حسن عیب محسوب میشود

شما اگر سوپرزوم میخواید در این کلاس canon sx50 hs بهترین گزینه است

شما لطف کنید بفرمایید چه مواردی براتون مهمه

4. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

دوست عزیز درست هست با توجه به سنسور بسیار کوچک دوربین های سوپر زوم مگاپیکسل بالا چیزی به جز نویز تحویل شما نخواهد داد بیشتر از 12 مگ برای این سنسورها به جای حسن عیب محسوب میشود

شما اگر سوپرزوم میخواید در این کلاس canon sx50 hs بهترین گزینه است

شما لطف کنید بفرمایید چه مواردی براتون مهمه
    با تشکر از پاسختون
    من سوپر زوم بودن مهم نیست برام فقط کیفیت عکس و فیلم بالا داشته باشه همین

خیلی ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

*Alucard* گرامی

مهمترین مشکل من اینه که تو شب نمیتونم عکسای خوبی بگیرم خیلی بد هستند شاید باید تنظیم بشه ولی هر کاری میکنم بازم نمیشه.

ممنون از راهنماییتون
    Last edited by majid_n; 10-08-2014 at 17:17.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با تشکر از پاسختون
    من سوپر زوم بودن مهم نیست برام فقط کیفیت عکس و فیلم بالا داشته باشه همین

خیلی ممنون
    اگر میتونید 200 اضافه کنید CANON G15 بردارید پشیمون نمیشید
    با هزینه پایینتر CANON s110 هم دوربین بسیار خوبی هست

8. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 تا سوال دارم
    کدام یک از دوربین های موجود کیفیت عکسبرداریش برابر iphon 5s هست؟البته با کمترین هزینه
    دومیش اینه که ایا با هزینه 300 تومن میشه دوربینی با کیفیت مناسب گرفت
    هدف هم ثبت تصاویر سفر های خانوادگی هست کار حرفه ای نمی خواد انجام بشه اما می خوام بهترین کیفیت رو در نوع خودش داشته باشه و با یک زوم همچی پیکسلی نشه و بی کیفیت نشه

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

اگر میتونید 200 اضافه کنید CANON G15 بردارید پشیمون نمیشید
    با هزینه پایینتر CANON s110 هم دوربین بسیار خوبی هست
    بازم ممنون بخاطر راهنماییتون ولی از دو مدلش خوشم نیومد(امیدوارم ناراحت نشد)..سرعت فیلمبرداری پایین داشتن یکم هم قدیمی بودن

یکم سرچ کردم نظرتون در مورد Canon PowerShot SX700 HS ? ی سری نمونه عکس و بررسی ازش دیدم خیلی عالی بود...
    از مدل Panasonic DMC-TZ60 خیلی تعریف میشه توی سایت های خارجی؟
    Last edited by ali_phd71; 11-08-2014 at 01:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بازم ممنون بخاطر راهنماییتون ولی از دو مدلش خوشم نیومد(امیدوارم ناراحت نشد)..سرعت فیلمبرداری پایین داشتن یکم هم قدیمی بودن

یکم سرچ کردم نظرتون در مورد Canon PowerShot SX700 HS ? ی سری نمونه عکس و بررسی ازش دیدم خیلی عالی بود...
    از مدل Panasonic DMC-TZ60 خیلی تعریف میشه توی سایت های خارجی؟
    خواهش میکنم

پاناسونیک در ایران بشدت کم یابه و من جایی ندیدم

کنون هم دوربین خوب و جدیدی هست اما سنسورش کوچیکه و ممکنه در شرایط نوری ضعیف مشکل ساز بشه ...
    در اخر باید خودتون تصمیم بگیرید

12. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام

*Alucard* گرامی

مهمترین مشکل من اینه که تو شب نمیتونم عکسای خوبی بگیرم خیلی بد هستند شاید باید تنظیم بشه ولی هر کاری میکنم بازم نمیشه.

ممنون از راهنماییتون
    مشکل این رده دوربینها اندازه سنسورشون هست معمولا این دوربینها رو برای عکاسی Outdoor (خارج از منزل) استفاده میکنن و برای عکاسی تو محیطهای کم نور یا باید از فلاش استفاده کنید یا اینکه سه پایه داشته باشین و شاتر دوربین رو به اندازه کافی باز نگه دارین (به شرطی که سوژه متحرک نباشه) تا نور مناسب به سنسور برسه اگر خواستید دوربین جدید بخرید و به عکاسی تو محیط کم نور و بدون فلاش علاقه دارین حتما باید دوربینی انتخاب کنید که سنسور بزرگتر و لنز سریع تر داشته باشه ولی به نظر من اولویت رو بزار با اندازه سنسور.

سلام دوستان
    من 2 تا سوال دارم
    کدام یک از دوربین های موجود کیفیت عکسبرداریش برابر iphon 5s هست؟البته با کمترین هزینه
    دومیش اینه که ایا با هزینه 300 تومن میشه دوربینی با کیفیت مناسب گرفت
    هدف هم ثبت تصاویر سفر های خانوادگی هست کار حرفه ای نمی خواد انجام بشه اما می خوام بهترین کیفیت رو در نوع خودش داشته باشه و با یک زوم همچی پیکسلی نشه و بی کیفیت نشه
    الان اکثر دوربینهای تو بازار کیفیت عکسشون اگه بهتر از iphone 5s نباشه بدتر نیست ولی موضوع اینه که با این بودجه به نظر من اصلا دنبال دوربین عکاسی که بتونی ازش راضی باشی و بعد از یه مدت حس نکنی پولتو دور ریختی نباش.

14. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

[QUOTE=*Alucard*;8339988]مشکل این رده دوربینها اندازه سنسورشون هست معمولا این دوربینها رو برای عکاسی Outdoor (خارج از منزل) استفاده میکنن و برای عکاسی تو محیطهای کم نور یا باید از فلاش استفاده کنید یا اینکه سه پایه داشته باشین و شاتر دوربین رو به اندازه کافی باز نگه دارین (به شرطی که سوژه متحرک نباشه) تا نور مناسب به سنسور برسه اگر خواستید دوربین جدید بخرید و به عکاسی تو محیط کم نور و بدون فلاش علاقه دارین حتما باید دوربینی انتخاب کنید که سنسور بزرگتر و لنز سریع تر داشته باشه ولی به نظر من اولویت رو بزار با اندازه سنسور.

سلام

آیا کنون sx 270 و یا 280 از نظری که گفتید خوبه؟ یا حتی اگه مدلی رو میشناسید پیشنهاد بدید رو قیمت و ...فکر کنم.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •