سلام
دوستان
کسری جبهه به کجا رسید؟
ماهی چند روز میدن؟
من اعزامی سال 91 هستم ماهی چند روز میدن؟
سلام
دوستان
کسری جبهه به کجا رسید؟
ماهی چند روز میدن؟
من اعزامی سال 91 هستم ماهی چند روز میدن؟
توی مدت آموزشی چه زمان هایی تعطیل هستیم می تونیم بریم خونه فکر کنم جمعه ها تعطیله درسته؟
سلام به همه دوستان
من افتادم 01 ارتش.
با توجه به مطالبی که دوستان گفتن ظاهرا جای خوبی هست. کجای تهرانه؟
بعد یه سوال داشتم: بعد از پایان دوران آموزشی ما رو کجا می فرستن؟ مدرکم فوق لیسانس هست. این جریان کد خوردن و اینا چیه؟
سلام. دوستان اگر میشه جواب بدید سوال من هم هست>
باتشکر![]()
سلام من چند تا سوال داشتم در مورد سربازی و دانشگاه
۱- من ساله تحصیلی درج شده تو دیپلمم ۹۰-۹۱ ماه دیماه هستش؟ کسانی که دیپلم میشن ۱ سال وقت دارن تا دانشگاه برن یعنی من تا ۹۲ دی وقت دارم آیا؟ یا .. نمیدونم راهنمایی کنین از طرفی غیبت خورده باشی نمیتونی دانشگاه بری نمیدونم غیبت خوردم یا نه یه کی گفت از سال تحصیلی کوچیک یعنی ۹۰ حساب میکنن
۲- الان ماشین افتاده تو پارکین گواهینامه ندارم خیلی زور داره واسعم بدون گواهینامه هم نمیدان ماشین رو بهم حالا میخوام ببینم تا ۳ ماه دیگه اشتغال به تحصیل نمیتونم بگیرم چون که مهر میرم دانشگاه.... برای گواهینامه میتونم دفترچه سربازی پست کنم بعدش با برگه سبزی که میاد برم اموزشگاه گواهینامه بگیرم؟؟ یا باید در حال خدمت باشم بتونم؟؟
۳- سوال اصلیم اینه که اگه دفترچه پست کنم برگه سبز هم بیاد غیبت نخرده باشم میتونم با اون برگه سبز گواهینامه بگیرم اما سربازی نرم مهر که میاد دانشگاه برم معافیت تحصیلی بگیرم یا باید پست کردم برم؟؟ قبل از مهر باید کنکور بدم قبول شم دانشگاه میرم شما فک میکنین ریسک نکنم برای گواهینامه پست کنم یا نه؟؟؟
۴- راههای دیگه هم امتحان کردم شبانه ثبت نم کنم هنرستان اما نشد
۵- دفترچه پست کنم باید حتما آموزشی برم تا ترخیص بشم واسه دانشگاه؟؟؟
با بهنویس تایپ کردم کمی غلط داره ببخشید :د
مرسی از همتون
سلام دوستان. من 02 افتادم. نیروی زمینی ارتش.
چه جور جایی هست؟
لیسانس دارم و متاهل. آدرس سکونت زده بودم مازندران. چالوس. چی شد؟ مگه قرار نبود نزدیک به محل زندگی باشم؟
مونده به مرکز اموزشی...
اگه نیروی انتظامی باشی و شهر خودت باشی و فرماندهتون ادم خوبی باشه تقریبا پنجشنبه بعد از ظهر میایین خونه تا جمعه حدودای عصر برمیگردین
اگرم غیر بومی باشین مرخصی ساعتی میدن
خیابان افسریه جنب ورزشگاه تختی ولی گویا این مرکز اموزشی در حال انتقال به پرندک هستش و ....
۰۱ بهترین مرکز آموزشی نیروی زمینی ارتش.افسریه
بستگی داره هر جایی که نزاجا پادگان داره ممکنه بیفتین.بعضی از رشته هایی که توی لیست رشته های مورد نیاز نزاجا نیست رو به اسم آموزش دادن بهشون دوره کد میزنن حالا هر کسی یه چیزی میخوره.توپخانه- مخابرات و جنگال- مهمات و ... دوره هم حدود ۲ ماهه و بعد از اون دوباره تقسیم میشین.
اون بند که متاهل ها رو می فرستن نزدیک ترین جا به محل سکونت برای بعد دوران آموزشی هست. از اونجاییکه نیروی زمینی ارتش تو مازندارن پادگان نداره احتمالا همون تهران می مونی. اگه ناجا بودی شهر خودت خدمت می کردی.
به نظر من دور باشی ولی ارتش باشی بهتر از اینه که نیروی انتظامی خدمت کنی.
سلام
لطفا اگه کسی در مورد جوادالائمه06اطلاعاتی داره بگه
ممنون
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)