همین چند وقت پیش یکی از دوستان گفت بازی نکرده دموت شدهحالا هی من میگم Skill & Teamwork تو بگو جذب و شانس!!!
الان حتی اطلاعات پایه ای از league system رو نداری بعد میای سریع نظر میدی،اگر میدونستی که می فهمیدی چرا تیم نوب به پستت میخوره و اینکه MMRت نابود شدست و چطور میشه mmr رو بوست کرد...نمیخوام دوباره بحثو شروع کنم پس بیخیال!
در هر صورت ممنون بابت جوابت(هر چند که اشتباه بود!)
Decay does not occur for players in Bronze, Silver, and Gold
اینم لینک مطلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------
برادر کامران یه راهنمایی میدی؟
آقا من به دلایلی میخوام اکانت KillerBee8TaiM رو سیلور کنم goldV با 0lp هست و فک کنم 5تا بازی هم باختم ولی بازم سیلور نمیشه؟
آیا اساسا میشه از گلد به سیلور سقوط کرد؟قضیه چیه؟:(
اون مطلب فیک هستش بابا
نه من فعلا به اسکیل و تیم ورک نیاز دارمنه بابا 60تا دلیل داره.
کامرااااااااااااااااااااا ااااان کجایییییی؟ آقا این کامرا هرچی میگه راسته، اصلا هر چی میگه وحی منزله!
آقا اکانت دوممو گلد5 با 0 lp کردم بعدشم 6تا بازی کردم که هر6تاشو با اینکه میخواستم ببازم تیمم لامصصب به شدت کری میکرد خلاصه درحالی که 0 lp داشتم 5تا بازیو باختم بازی آخر یعنی بازی ششم!!!... چی بگم به این ریوت؟ آقا نمیخوام کری نمیخوام به کی بگم؟؟
بازی آخر 3تا afk تو تیم دشمن بود! این شد که بردم و دوباره شد 15lp
عجباااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا
اینطور که من تو سایت خوندم اگه با 0lp بتونم 10تا بازیو پشت هم ببازم میرم سیلور...ولی مثه اینکه غیر ممکنه!
دیموت از گلد به سیلور هم که نداریم.چه کنم؟کامران گلم میای با این اکانت من بازی کنی؟؟؟
![]()
![]()