سلام.من سویی wx300 پیشنهاد میدم.
سلام.من سویی wx300 پیشنهاد میدم.
سلام من با نیکون L820 کار کردم کیفیتش در بین دوربین های سنسور کوچیک و هم قیمت خیلی خوبه مخصوصا در شب و بدون فلش. موفق باشید.
Last edited by seymareh; 02-08-2014 at 12:58.
سلام
بهترین دوربین حدود قیمت 500تومن چی هست؟
خودم این 2تا رو پسندیدم با توجه به امکانتشون
Sony DSC-W830
Sony Cybershot WX80
تفاوتهای این 2مدل چی هست؟
کدوم یکی پیشنعاد میشه و چرا؟
بجز اینها ایا مدل بهتری وجود داره تا 500تومن؟
Sony Cybershot WX80 خیلی بهتره چون سیسور bsi داره.(Canon IXUS 240 HS (PowerShot ELPH 320 HS
این مدل هم خوبه
(Canon IXUS 500 HS (ELPH 520 HS - IXY 3
با سلام خدمت دوستان
بهترین دوربین تا 1 میلیون چه دوربینی هست؟بهترین کیفیت عکاسی و بعد فیلمبرداری رو داشته باشه
با تشکر
من خودم بعد از مدت ها تحقیق sony hx50 خریدم.
همه چی داره و گیفیت عالی.
سلام دوستان من خارج از ایران زندگی میکنم میخواستم یه دوربین عکاسی خوب بخرم که نه خیلی حرفه ای باشه که نیاز به تعویض لنز داشته باشه نه خیلی آماتور باشه که توی یه مدت کوتاه به دوربین جدید نیاز پیدا کنم کاربردم بیشتر مصارف معمولی مثلا عکاسی از دوستام تو مهمونی و مسافرت و یا مناظر طبیعی هست اینجا با توجه به بودجه من دوربینهای sony rx10 و sony rx100 iii و panasonic fz1000 رو بهم پیشنهاد دادن . از بعضی فروشنده ها که راهنمایی خواستم بهم fz1000 رو پیشنهاد میدادن و بعضی rx10 میخواستم ببینم نظر دوستان چی هست و اینجا بین این دوتا چی بهم پیشنهاد میکنید؟ممنون.
Last edited by z.khalaj; 07-08-2014 at 20:57.
سلام
یه wx50 sony دارم که ازش راضی نیستم . شاید من بلد نیستم باهاش کار کنم ولی قصد عوض کردن با کنون canon رو دارم . شما چی رو از این برند پیشنهاد میدید . البته تو همین رنج قیمت.
ممنون از راهنماییتون
RX100III و RX10 و FZ1000 هر سه تا سنسور هم اندازه و یکسان دارن بیشتر تفاوتشون توی قابلیتهای اضافی هست به نظر من بین RX10 و FZ1000 انتخاب کن.
FZ1000 فیلمبرداری 4K میکنه با سوپر اسلوموشن فول HD با 120 فریم و زوم 16X داره با فوکال 2.8-4
RX 10 زوم 8X میکنه با فوکال ثابت 2.8 که قابلیت جذابی هست
از نظر قابلیتهای فرعی و فیلمبرداری FZ1000 سرتره قیمت پایین تریم داره
از نظر کیفیت عکاسی هر دو تقریبا تو یک رده هستن بعضی سایتای معتبر مثل DPReview کیفیت عکسهای FZ1000 رو با اختلاف کمی بهتر میدونن تجربه شخصی خود من این هست که سونی Out of box (بدون دستکاری و تنظیم) عسکهای بازاری پسندتر میندازه چون دیفالت کنتراست و نویز رداکشن رو روی ماکسیمم تنظیم میکنه ولی پاناسونیک دیفالت همه چی رو روی استاندارد قرار میده.
دقیقتر بگو مشکلت باهاش چی هست که از دوربین راضی نیستی؟ ممکنه بعدا یه دوربین دیگه بخری بازم ناراضی باشی.
دوتا از کاربرها همچین نظری داشتنددر مورد sony hx50:
1- به نظر من این دوربین اصلا ارزش خرید نداره،20 مگاپیکسل فقط برای دوربین حرفه ای مناسبه،برای یه کامپکت فقط حدود 10 مگاپبکسل کافیه،کمترین نسبت کانونی این لنز 3.5 که عدد زیادی و باید 2.0 باشه،شما فقط پول زوم این دوربین رو میدید که اصلا در حالت زوم کیفیت خوبی نداره
2- اینکه زوم از 20 برابر به 30 رسیده از سوی سونی اقدام غیر حرفه ای و صرفا برای فروش بیشتره چون با بیشتر شدن زوم اپتیکال وارد کلاس سوپرزوم های شبه حرفه ای میشه مثل canon sx50 یا sony hx200v ضمنا 21 مگاپیکسل هم یه تبلیغ که در عمل هیچ کاربردی نداره.با توجه به کامپکت بودن به صرفه نیست که همین نکته سبب میشه به گزینه های دیگری فکر کرد.کانن رقیب این کمپانی فکر میکنم آپدیت منطقی تری از مدل قبلی بیرون داده(canon sx280) .البته از محسنات این دوربین سونی میشه به لنز وایدتر، ارگونومی و شکل زیباتر، فیلمبرداری کماکان عالی ، نمایشگر باکیفیت ،عکس های شارپ و کیفیت ساخت بالای سونی اشاره کرد
دوستان چه پاسخی برای این نظرات هست؟
لطفا دوستان بزرگوار راهنمایی بفرمایید
با تشکر
Last edited by ali_phd71; 10-08-2014 at 08:41.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)