تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1603 از 2376 اولاول ... 60311031503155315931599160016011602160316041605160616071613165317032103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,021 به 16,030 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

بازیه اخر استقلال تو ازادی هست یا مهمانه؟

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

بازیه اخر استقلال تو ازادی هست یا مهمانه؟
    اگه اشتباه نکنم بازی آخرمون با پیام بود تو آزادی ، پس میشه تو مشهد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

10

درسته بازیه اخر با پیام تو مشهده.

استقلال یه بازی قبلش تو ازادی داره که جشن قهرمانی رو میگیره...

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض تابلو اعلانات استقلال

جدول لیگ برتر تا پایان هفته ی بیست و دوم

جدول گلزنان ليگ برتر فوتبال

15 گل
    آرش برهانى ( استقلال)

12 گل
    ايگور كاسترو ( ذوب آهن)

11 گل
    فريدون فضلى ( صباى قم ) و عماد محمد رضا (سپاهان)

10 گل
    عيسى ترائوره(سايپا) و اشپيتين آرفى(پيام)

9 گل
    عليرضا نيكبخت و ابراهيم توره ( پرسپوليس ) سياوش اكبرپور ( استقلال) آدريانو آلوز وافشين چاوشى ( داماش ) فريد عابدى ( برق)

8 گل
    سيدمهدى سيدصالحى ( پيكان)، محمدرضا خلعتبرى و اسماعيل فرهادى ( ذوب آهن) ، جلال رافخايى ( ملوان)، امين متوسل زاده ( مقاومت)

هفته بیست و سوم :

جمعه 87/11/4 ، ساعت 14:30
    استقلال تهران - صباى قم، آزادى تهران
    داورها : سيد احمد صالحي-حسن كامراني فر-داوود رفعتي-امير حسين فتاحي

محرومین :
    آرش برهانی (استقلال) - نوری (صباباطری)

دو اخطاره های استقلال :
    خسرو حيدرى، حسين كاظمى، فابيو جان واريو

نکته 1 : اطلاعات کامل نیست.. روز به روز کاملتر خواهد شد..
    اعلان پیش بینی ها و شرکت کنندگان در پیش بینی هم به این تابلو اضافه خواهد شد..
    نکته 2 : پیش بینی هفته ی بیست و سوم رو میتونین شروع کنین !

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از اون روزهاست که 24 ساعته باید بیدار باشم.

مدیران و مجموعه باشگاه استقلال، پرسپولیس و فدراسیون
    فوتبال تا زمان اصلاح رویه برنامه نود، در این برنامه شرکت نمی کنند.

بر اساس شنیده های خبرنگار«فردا» در ادامه اختلاف نظر و مناقشه بین سازمان تربیت بدنی و سازمان صداوسیما بر سر برنامه نود، مدیران و مجموعه باشگاه های استقلال، پرسپولیس و فدراسیون فوتبال تصمیم گرفته اند، تا زمان اصلاح رویه برنامه نود از هر گونه حضور مستقیم یا تلفنی در این برنامه خود داری کنند.

بنابر آخرین اطلاعات موثق «فردا»، سازمان تربیت بدنی معتقد است: برنامه نود و مجری آن پا را از حوزه وظیفه رسانه ای و نظارتی خود فراتر نهاده و با انجام نظر سنجی های جهت دار در امور داخلی سازمان دخالت می کند. برخی مدیران این سازمان همچنین این برنامه پر مخاطب ورزشی را متهم به تضعیف نظام کرده اند.

اخیرا سازمان تربیت بدنی، فدراسیون فوتبال و برنامه نود بدلیل روند این برنامه با یکدیگر در تقابل به سر می برند.

در کنار انتقادات همیشگی «نود» به سازمان تربیت بدنی در حوزه فوتبال، دو هفته پیش، سردار عزیز محمدی، رئیس سازمان لیگ در پاسخ به انتقاد طنرگونه فردوسی پور مبنی بر اینکه فدراسیون ایران چگونه با این همه بی نظمی توانسته است برترین فدراسیون آسیا شود، به «تعضیف نظام» متهم شد.

هم چنین کیومرث هاشمی نیز طی نامه ای از روند این برنامه انتقاد کرد که بلافاصله پس از آن، در اولین برنامه نود، سازمان صدا و سیما با یک رکورد تاریخی در دریافت پیامک ها مواجه شد که فردوسی پور از آن بعنوان پیامی «پر معنی» یاد کرد؛ انتظار می رود با وجود انتقادات سازمان تربیت بدنی، روند «نود» با حمایت سازمان صدا و سیما تغییر خاصی نکند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

محروم نمى شدم هم مقابل صبا بازى نمى كردم

برهانى: مهم آقاى گلى استقلالى ها است

آرش برهانى در بازى مقابل برق شيراز سهم بسزايى در پيروزى پرگل استقلال داشت، هر چند موفق نشد در شيراز آمار گل هاى زده خود را بالاتر ببرد اما بازى خوب او و موقعيت هايى كه براى ساير بازيكنان درست كرد از او يك گلزن فوق العاده ساخت. نقطه تاريك بازى او، كارت زردى بود كه از محسن قهرمانى گرفت تا سه اخطاره شود و بازى مقابل تيم فيروز كريمى را از دست بدهد. شايد اگر برهانى در بازى مقابل صبا، استقلال را همراهى مى كرد، به فيروز كريمى نشان مى داد كه آرش برهانى چقدر متحول شده است.

برد پرگلى مقابل شيرازى ها داشتيد.
    بازى خيلى خوبى بود. اگرچه زمين نامساعد بود ولى موفق شديم با ارائه يك بازى هماهنگ و كار گروهى به گل هاى زيادى برسيم.
    صحنه برخوردت خيلى شديد بود، مشكلى برايت به وجود نيامده
    چرا، از ناحيه زانو مصدوم شدم. زانويم ورم كرده. بايد از امروز (ديروز) فيزيوتراپى را شروع كنم.
    مقابل شيراز سه كارته شدى و يك بازى را هم از دست دادى
    خيلى دوست داشتم مقابل صبا براى استقلال بازى كنم. قبول دارم كه كار بچگانه اى انجام دادم. خودم هم وقتى كارت را مقابل چشمانم ديدم تعجب كردم البته اگر محروم هم نمى شدم به دليل مصدوميتم نمى توانستم مقابل صبا بازى كنم.
    استقلال اين روزها خيلى خوب بازى مى كند. به نظر شما اين طراوت در بازى استقلال چه دليلى دارد.
    خدا را شكر تيم استقلال خيلى هماهنگ شده. اين تعطيلات هم تيم را سرحال كرد و از تعطيلات خوب استفاده كرديم.
    اما خيلى از تيم ها از تعطيلات ليگ ناراحت بودند.
    استقلال در تعطيلات قبلى نتوانست از فرصت خوبى كه وجود داشت استفاده كند به همين دليل مقابل سپاهان و فولاد بازى خوبى انجام نداد اما اين بار از تجربه قبل استفاده كرديم. مطمئنا تيم هايى كه براى تعطيلات برنامه ريزى داشته باشند از اين مسأله ناراحت نمى شوند.
    به نظر مى رسد به جز گلزنى، به پاس گل دادن هم علاقه خاصى پيدا كرده اى
    در حال حاضر استقلال در شرايطى است كه همه دوست دارند روندى كه پيش رو داريم به خوبى طى شود. كار من گلزنى است و بايد گل بزنم اما وقتى مى بينم هم تيمى هاى من در شرايط مناسب ترى قرار دارند، سعى مى كنم آنها را در موقعيت گل قرار دهم.
    بازى مقابل تيم فيروز كريمى را از دست داده اى،از اين موضوع ناراحت نيستى
    دوست داشتم براى استقلال در اين بازى هم به ميدان بروم اما وجود فيروز كريمى در صبا حساسيتى براى من ايجاد نمى كند.
    فيروز سال پيش هر كارى كرد نتوانست از تو بازى بگيرد اما قلعه نويى امسال آرش جديدى براى استقلال ساخته است.
    اميرخان اصلى ترين كمك را به من كرد. من انگيزه كافى داشتم كه اين فصل، فصل قبل را جبران كنم. حرف هاى قلعه نويى و تجربه ايشان و برنامه تاكتيكى كه براى احياى دوباره من در زمين فوتبال ريخت سبب شد تا با خاطرى راحت و آسوده و بى دغدغه بتوانم بازى كنم.
    علاوه بر ليگ و تيم ملى بايد در جام قهرمانان آسيا هم بازى كنى. اين فشردگى بازى ها تو را اذيت نمى كند

خيلى سخت است كه با برنامه اى با اين فشردگى دائما در حال مسابقه دادن باشى اما من هر روز تمرين مى كنم و با به كار بردن برنامه هايى كه مربيانم براى من تهيه كرده اند تلاش مى كنم هميشه آماده باشم. قبلا هم تجربه چنين شرايطى را داشته ام.
    فقط ۶ گل با ركورد رضا عنايتى براى آقاى گل ليگ فاصله دارى. فكر مى كنى بتوانى ركورد او را بشكنى
    زياد ذهنم را مشغول و درگير اين مسائل نمى كنم. سعى مى كنم در زمين بازى با آرامش برنامه هاى مربيان را پياده كنم. آقاى گلى خيلى خوب است و هر بازيكنى دوست دارد ركورد آقاى گلى را بزند اما اين مهم است كه در حال حاضر ركورد دست استقلالى هاست.
    شانس استقلال را براى قهرمانى چقدر مى بينى
    اگر استقلال همينطور پيش برود و اتفاق خاصى نيفتد احتمال اينكه قهرمان زود هنگام بشويم زياد است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال- صبا در غياب برهانى - نورى
    سعيد احمديان
    آرش، مردى كه حالا كليد بازى هاى استقلال لقب مى گيرد و در بازى هايى كه گل نمى زند، اثرگذارترين مهره تيمش لقب مى گيرد بازى با صبا را از دست داد و اين بدترين خبر ممكن براى استقلال خواهد بود، هر چند كه بسيارى بر اين باورند تيم امروزى استقلال، آنقدر غنى است كه بتواند به سادگى جاى خالى آرش را پر كند. سرعت و جاگيرى در فضاهاى خالى دفاع حريف خصيصه اى است كه برهانى با برخوردارى از آن خود را متمايزتر از همه مهره هاى امروزى استقلال جلوه مى دهد. تقابل برهانى با فيروز كريمى داراى ويژگى هاى خاص و منحصر به روزى بود كه با اشتباه محسن قهرمانى در دادن كارت زرد بى مورد به مهاجم استقلال نافرجام ماند. ديدن استقلال مقابل صبا بدون برهانى با اينكه مى شنويم گزينه هاى مطمئنى جاى او را خواهد گرفت جذابيت ها را محدود خواهد كرد و از حساسيت هاى آن خواهد كاست. البته غيبت برهانى را براى فيروز كريمى و تيمش نمى توان يك هديه ناقابل توصيف كرد. وقتى مى بينيم محمد نورى، با همه توانايى ها و ويژگى ها، غايب بزرگ بازى جمعه لقب گرفته به اين نتيجه مى رسيم غيبت برهانى به نوعى با محروميت مشابه محمد نورى ديگر برگ برنده فيروز و تيمش نيست و دو تيم در حالى بايد پا به ميدان بگذارند كه ستاره هاى خود را در اختيار ندارند.در عين حال بايد غيبت دو مهره ارزشمند استقلال و صبا را از دريچه ديگرى هم ارزيابى و قياس كرد. در صبا قرار است جاى خالى محمد نورى را چه كسى پر كند و در استقلال چه كسى آيا استقلال به واسطه مهره هايى كه در اختيار دارد و با همه ارزش هاى فنى بازى برهانى در شرايط مطلوب ترى قرار نخواهد داشت در غياب برهانى فرهاد مجيدى در خط حمله بازى مى كند و جبارى به خط ميانى خواهد آمد و شايد در صبا اين وظيفه به عهده محسن يوسفى سپرده شود !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

استقلال 3 صبا 1

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

دیدگاه کارشناسان و خبرنگاران درباره حذف نود

سیامک رحمانی: همه باید از برنامه ۹۰ حمایت کنند.
    سیامک رحمانی روزنامه نگار ورزشی در خصوص موضع‌گیری سازمان تربیت‌بدنی و فدراسیون فوتبال علیه برنامه ۹۰، اظهار داشت: برنامه ۹۰ به گواه مردم، بارزترین و شفاف‌ترین برنامه تلویزیونی است که پیشرو و حرفه‌ای در بخش انتقاد بوده است.
    عمق این برنامه حتی به بخش‌های دیگر نیز کشانده شده، چرا‌که دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع) در دیداری که رئیس سازمان صداوسیما از آنجا داشته از وی خواسته‌اند برنامه ۹۰ سیاسی را نیز راه‌اندازی کند. در صحبت‌های اخیر مردم و هواداران برنامه ۹۰ متوجه می‌شویم که حتی در بخش اقتصادی و سیاسی نیز به برنامه ۹۰ نیاز داریم.
    رحمانی از آستانه تحمل پایین سازمان تربیت‌بدنی در برخورد با برنامه ۹۰ می‌گوید: «به اعتقاد من، سطح تحمل و آستانه تحمل سازمان در مواجهه با برنامه انتقادی ۹۰ پایین است و سیاست‌ها و صحبت‌های مسئولان سازمان در پاسخ به انتقادهای برنامه ۹۰ به گونه‌ای بودکه مسئولان تربیت بدنی قدرت جوابگویی به این برنامه را ندارند و تنها راه مقابله را حذف آن می‌بینند. قطعا در شرایط فعلی سازمان صداوسیما باید از برنامه نود حمایت کنند و عادل فردوسی‌پور باید در برنامه فردای خود از مردم نظرخواهی کند که سیاست‌های برنامه ۹۰ را تایید می‌کنند یا تایید نمی‌کنند؟
    قطعا در این نظرخواهی، اقبال عمومی نسبت به این برنامه و سیاست‌هایش مشخص خواهد شد. جدا از آن فکر می‌کنم مربیان، روزنامه‌نگاران و حتی رسانه‌ها نباید اجازه دهند که برنامه ۹۰ به این راحتی محو شود. برنامه ۹۰ همواره نقدهای منصفانه‌ای داشته و به اعتقاد من نباید این برنامه محبوب را بسته و تضعیف کرد. این روزنامه نگار ورزشی در رابطه با صحبت‌های کفاشیان در خصوص برنامه ۹۰ خاطر نشان ساخت:‌ « به نظر من حرف‌های کفاشیان در یکی از خبرگزاری‌ها «خاله زنکی‌تر» بوده، ایشان گفتند چرا برنامه نود و منتقدان خوبی‌های ما را نمی‌بینند که فکر می‌کنم این موضوع اصلا جای نقد و بررسی ندارد و قطعا با انتقادات است که عیب هر رسانه یا سازمانی مشخص می‌شود. امیدوارم دست‌اندرکاران ورزش از برنامه مستقل عادل فردوسی‌پور حمایت کنند و اجازه ندهند انتقاد یک رسانه، در نطفه خفه شود. آقایان انتقاد می‌کنند که چرا به آنها اجازه داده نشده که به برنامه ۹۰ بیایند. سئوال من این است چطور زمانی که آقای صفایی فراهانی به برنامه ۹۰ آمدند خود شخص کیومرث هاشمی حاضر نشد به این برنامه بیاید در حالیکه ایشان فقط حاضر شدند دقایقی با برنامه ۹۰ صحبت کنند اما پس از آن برخی از دوستان کیومرث هاشمی ادعا کردند که برنامه ۹۰ از آنها دعوت نکرده است.
    دبیرسرویس ورزشی روزنامه اعتماد ملی:
    سازمان و فدراسیون خودشان را مقابل مخاطبان برنامه ۹۰ قرار دادند
    به دنبال ممانعت از حضور گزارشگران و فیلمبرداران برنامه ۹۰ در ورزشگاه حافظیه شیراز برای پوشش خبری و تصویری، سازمان تربیت‌بدنی موضع‌گیری رسمی خود را برعلیه برنامه ۹۰ مشخص ساخت.
    هیوا یوسفی، دبیر بخش ورزشی روزنامه اعتماد ملی گفت: «من فکر می‌کنم سازمان تربیت‌بدنی با اقدامی که در شیراز در ممانعت از پوشش تصویری و خبری برنامه ۹۰ به عمل آورد آشکارا تحمل پایین و انتقادناپذیری خود را در برابر برنامه نود نشان داد. قطعا مسئولان سازمان به دنبال برنامه‌ای هستند که فقط به تعریف و تمجید از آنها بپردازد و از تمام سیاستهای آنها حمایت کند. سازمان تربیت‌بدنی در چند مدت اخیر نشان داد نگاهشان به رسانه‌ها، تنها نگاهی است که آنها ابزاری برای تبلیغ خود بداند و در این بین هر برنامه یا شخصی که سیاست‌هایش با آنها همسو نباشد و با آنها تعامل نکند انواع و اقسام کارها را برای حذف آن برنامه و رسانه‌ها انجام خواهم داد. نمونه آن به این موضوع بازمی‌گردد که سازمان تربیت‌بدنی نامه‌ای به فدراسیون‌های مختلف در مورد روزنامه اعتماد ملی و من ارائه داده که مسئولان فدراسیون فدراسیون‌ها با من و روزنامه اعتماد ملی هیچگونه همکاری نداشته باشند اما مدل برخورد مسئولان و سازمان در قبال رسانه‌های انتقادی کلا به این موضوع بازمی‌گردد که آستانه تحمل‌شان بسیار پایین است.» یوسفی صحبت‌هایش را اینگونه ادامه می‌دهد: «واقعا مسئولان سازمان دقیقا از چه موضوع و چه بخشی از انتقادهای برنامه ۹۰ ناراحت هستند، اینکه در برنامه ۹۰ مسابقه sms برای علاقه‌مندان به فوتبال طراحی می‌شود که چرا تیم‌های پرسپولیس و استقلال در چند فصل مدیران زیادی را راس کار می‌کنند پرسشی است که از مردم سئوال می‌شود و فکر می‌کنم این مسائل نباید باعث ناراحتی شخص یا اشخاص خاصی در سازمان تربیت‌بدنی شود چون هم می‌دانند که ماهیت این برنامه انتقادی است و طبیعتا بیشتر علاقه‌مندان به برنامه نود این برنامه را به خاطر ماهیت انتقادی‌اش دوست دارند.»
    دبیر ورزشی روزنامه اعتماد ملی تصریح کرد: «به اعتقاد من صدا و سیما در شرایط حساس فعلی باید از برنامه ۹۰ حمایت کند و به نظر من فدراسیون فوتبال با راه ندادن عوامل برنامه به ورزشگاه حافظیه، با برنامه نود لجبازی کرده است. به نظر من با این تحریم، سازمان تربیت‌بدنی و فدراسیون فوتبال، خودشان را مقابل مخاطبان برنامه ۹۰ قرار می‌دهند. هفته پیش مردم و علاقه‌مندان به فوتبال، از برنامه ۹۰ حمایت کردند و با sms که یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به این برنامه ارسال کردند در واقع حمایت خودشان را در مقابل برخی از موضع‌گیری‌ها از برنامه ۹۰ و عادل فردوسی‌پور نشان‌ دادند. به اعتقاد من اگر برنامه ۹۰ زودتر ماهیت انتقادی‌اش را آغاز کرده و از مدیران انتقاد می‌کرد قطعا جبهه‌گیری زودتر علیه این برنامه به وجود می‌آمد.»
    یوسفی در پایان در رابطه با کفاشیان و صحبت‌های او خاطرنشان ساخت: «به نظر من صحبت‌های کفاشیان، موضع خودش نبوده و در واقع او به خاطر جایگاهی که در فدراسیون فوتبال دارد مجبور شده مصاحبه اخیرش را در یکی از خبرگزاری‌ها مطرح کند.
    ۹۰ در تمامی حوزه‌ها یک الگو است
    کوهستانی: اجازه بدهند این برنامه کارش را انجام دهد
    مجید کوهستانی سردبیر روزنامه ورزشی گل در خصوص چالش سازمان تربیت‌بدنی با برنامه ۹۰ گفت: «به نظر من مشکل اصلی سازمان با نظرسنجی برنامه ۹۰ است و آنها دوست ندارند در کار تصمیم‌گیرندگان سازمان دخالتی صورت بگیرد.»
    وی با بیان این مطلب افزود: «در برنامه‌های ورزشی به اندازه کافی خط قرمز وجود دارد و این به هیچ عنوان جالب نیست که برنامه ۹۰ از بیرون هم سانسور شود. به نظر من این برنامه می‌تواند برای تمامی حوزه‌ها الگو باشد و اگر در هر تشکیلاتی چنین برنامه‌ای وجود داشته باشد خیلی از مشکلات حل خواهد شد.»
    کوهستانی تاکید کرد: «این موضوع بسیار عجیب است که مانع از گزارش گرفتن دوربین برنامه ۹۰ می‌شوند و بهتر است که اجازه دهند تا این برنامه کارش را انجام دهد.»
    پژمان راهبر:نمی توانند ۹۰ را تحریم کنند
    پژمان راهبر سردبیر روزنامه ورزشی دنیای فوتبال با اشاره به چالش‌های به وجود آمده بین سازمان تربیت‌بدنی و برنامه ۹۰ و دستوری که سازمان در خصوص تحریم این برنامه داده است گفت: «به نظر من درگیر شدن با این برنامه پرطرفدار کار منطقی ای نیست.»
    راهبر ضمن بیان این مطلب افزود: «درگیر شدن با یک برنامه ورزشی که نشان داده از هر نظر میزان‌الحراره فوتبال ایران است، کاری منطقی نیست و اینکه سازمان کدام استراتژی را دنبال می‌کند برای ما مبهم است.»
    وی تاکید کرد: «شاید سازمان تربیت‌بدنی به زیر مجموعه‌هایش مثل فدراسیون فوتبال دستور بدهد و فدراسیون هم عمل کند اما عملیاتی شدن این تصمیم در واحد‌های ریزتر مثل باشگاه، بازیکنان و مربیان تقریبا غیرعملی است.»
    راهبر افزود: «نباید فراموش کرد برخورد با دوربین ۹۰ به معنای محدود کردن برنامه نیست چرا‌که این برنامه می‌تواند از سایر واحد‌های تولید خبر صداوسیما خوراک بگیرد. در ضمن ذکر این نکته مهم است که در شرایط فعلی تعامل بین صداوسیما و سازمان تربیت بدنی در نقطه بینندگان تلویزیونی متعادل می‌شود و با خواسته آنها نمی‌شود جنگید. یعنی اگر آنها خواستار تماشای مسابقه‌ای باشند هیچ کدام از دو سازمان نم‌توانند مانعی برای بینندگان ایجاد کنند.»
    راهبر در پایان تصریح کرد: «البته بعید می‌دانم این چالش ادامه داشته باشد و همه چیز با یک جلسه یا پادرمیانی حل خواهد شد، چرا‌که پای دو سازمان دولتی وسط است.»
    پورحیدری:به جای حذف نود قبول کنند که کارشان پر از اشتباه است
    حذف یا تحریم نود توهین به مردم است
    منصور پورحیدری، مدیرفنی تیم فوتبال پاس همدان تحریم برنامه نود را نوعی توهین به افکارعمومی دانست.
    وی تصریح کرد: «من خودم جزء آن دسته از افرادی بودم که به برنامه ۹۰ انتقادهایی داشتم. این انتقاد که چرا نود گاهی افراد را روبه‌روی یکدیگر قرار می‌دهد اما حالا مسئله فرق می‌کند. هیچ کس کار مسئولان راتایید نمی‌کند.»
    پورحیدری افزود:‌ «هر کسی که مسئول می‌شود باید تحمل انتقاد را داشته باشد. تحریم برنامه نود راه‌حل مناسبی برای حل مشکلات فوتبال کشورمان نیست. به جای حذف پربینندگان برنامه تلویزیونی بهتر است آقایان بپذیرند که اشکالات زیادی در کارشان وجود دارد.»
    مدیرفنی پاس همدان تاکید کرد، حذف یا تحریم نود توهین به مردم است. چون مردم این برنامه را دوست دارند. پورحیدری همچنین در خصوص شرایط پاس همدان گفت: «علاقه‌مندیم با وینکو کار را ادامه دهیم اولتیماتومی در کار نیست. من تمرینات وینکو را زیر نظر دارم. او کارش را بلد است و ما اطمینان داریم شرایط پاس همدان بهتر خواهد شد.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز دوشنبه ۳۰ دی ماه به شرح زیر است.
    *خبر ورزشی
    زیباترین پرواز نکونام
    جان واریو سرگردان بین ۲ یا ۳ اخطاره بودن
    برهانی: اگر ۳ اخطاره هم نمی شدم مقابل صبا باطری بازی نمی کردم
    انصاری فرد: منتظر یک سرمربی بزرگ در پرسپولیس باشید
    مصطفوی: من از بن همام برای ادارهafc لایق ترم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •