تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1603 از 1667 اولاول ... 603110315031553159315991600160116021603160416051606160716131653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,021 به 16,030 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

قبل از اینکه مشکلم رو مطرح کنم این مورد رو ذکر کنم که ویندوزم رو با چندین برنامه و با داس چک کردم که از لحاظ فایل های سیستمی هیچ مشکلی ندارم و ویندوز کاملا نرماله :

بنده بعد از نصب فیفا12 و هنگام کلیک روی فایل FifaConfig با پیغام زیر مواجه میشوم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این در صورتی هستش که من در ویندوز زاپاس !!! و دوم خودم هیچ مشکلی ندارم و بازی بدون ارور بالا میاد

1 - هر دو ویندوز من 7 میباشد
    2 - با فیفا11 هم بعد از مدتی روی همین ویندوز مشکل پیدا کردم و همین ارور را دریافت میکردم
    3 - تمامی بازی ها بدون هیچ مشکلی روی ویندوز اجرا شده و فقط مشکل من با فیفا میباشد

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان لطف کنید کرک بازی True Crime: New york city رو هم قرار بدین. فقط بیزحمت تورنت نباشه
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی دانلود کنی...
    قبل از اینکه مشکلم رو مطرح کنم این مورد رو ذکر کنم که ویندوزم رو با چندین برنامه و با داس چک کردم که از لحاظ فایل های سیستمی هیچ مشکلی ندارم و ویندوز کاملا نرماله :

بنده بعد از نصب فیفا12 و هنگام کلیک روی فایل FifaConfig با پیغام زیر مواجه میشوم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این در صورتی هستش که من در ویندوز زاپاس !!! و دوم خودم هیچ مشکلی ندارم و بازی بدون ارور بالا میاد

1 - هر دو ویندوز من 7 میباشد
    2 - با فیفا11 هم بعد از مدتی روی همین ویندوز مشکل پیدا کردم و همین ارور را دریافت میکردم
    3 - تمامی بازی ها بدون هیچ مشکلی روی ویندوز اجرا شده و فقط مشکل من با فیفا میباشد
    اول ار همه داریور و DX ویندوز رو به روز کن...ضمنا نرم افزارهای visual 2005 2008 2010 و nvidia phsyx و net framework رو هم چک کنی ضرر نداره...
    اگه جواب داد که هیچ وگرنه در آخرین مرحله کرک مطمئن رو هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوض کن ولی اگه بازم جواب نداد دیگه تقریبا میشه مطمئن شد که مشکل از ویندوزه...یا نوعی ویروس که فایلهای سیستمی رو دستکاری میکنه یا یه بد افزار که مانع اجرای صحیح بازی میشه!!

3. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

مهدی جان اگه فیفا12 رو روی سیستمت نصب داری ممنون میشم فایل fifasetup_default با پسوند .ini که در پوشه ی fifasetup موجود هستش رو برام آپلود کنی . ( بالاترین رزولوشن و تنظیمات ممکن رو داشته باشه )

داره خودمونی میشه desirehd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر وقت میخام وارد بازی gta4 episode from liberty city بشم اینو میبینم باس چیکار کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[
    هر وقت میخام وارد بازی gta4 episode from liberty city بشم اینو میبینم باس چیکار کنم.[/QUOTE]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Transporter2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

13

قبل از اینکه True Crime New York City کرک بکنم ارور زیر رو میداد. الآن هم که کرک کردم باز هم همین ارور رو میده. مشکل از کجاست؟
    لازم به ذکر است که من این بازی رو به صورت فشرده شده با حجم تقریبا 500 مگ دانلود کردم و پس از اینکه از فشردگی در اومد حجمش شد 1.65 گیگ
    ویندوزم 7 هست. سی پی یو Q9550 Core 2 Quad و کارت گرافیک Geforce 9600 1 GB با رم 4 GB

پیشاپیش سپاسگزارم ...

Last edited by Transporter2009; 15-04-2012 at 17:28. دليل: اضافه کردن جزئیات بیشتر از مشکل

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این ارور فکر کنم مربوط به DirectX میشه اما آخرین ورژنش رو دانلود کردم(همونی که سایت دانلودها گذاشته) و نصب اما بازم همین ارور رو میده.... چه کنم؟

مربوط به بازیِ Renegade Ops

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من نسخه ریپک بازی NBA 2K12 رو دانلود کردم کرک هم ریختم ولی رو بازی کلیک میکنم یه صفحه سیاه برای 1 ثانیه میاد و میره و بازی اجرا نمیشه!!!
    چیکار کنم؟؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

مهدی جان اگه فیفا12 رو روی سیستمت نصب داری ممنون میشم فایل fifasetup_default با پسوند .ini که در پوشه ی fifasetup موجود هستش رو برام آپلود کنی . ( بالاترین رزولوشن و تنظیمات ممکن رو داشته باشه )
    فکر کنم گرفتم منظورت چیه دوست من...به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست مراجعه کن ببین کارت راه میفته.
    قبل از اینکه True Crime New York City کرک بکنم ارور زیر رو میداد. الآن هم که کرک کردم باز هم همین ارور رو میده. مشکل از کجاست؟
    لازم به ذکر است که من این بازی رو به صورت فشرده شده با حجم تقریبا 500 مگ دانلود کردم و پس از اینکه از فشردگی در اومد حجمش شد 1.65 گیگ
    ویندوزم 7 هست. سی پی یو Q9550 Core 2 Quad و کارت گرافیک Geforce 9600 1 GB با رم 4 GB

پیشاپیش سپاسگزارم ...

این ایراد در اولین احتمال برمیگرده به مشکل کرک...اول از همه اگه آنتی ویروسی روی سیستم داری حتما خاموش کن بعد بازی رو کرک کن ببین کارت راه میفته.....اگه راه افتاد که هیچ ولی اگه نه ممکنه از ناقص بودن بازی باشه چون اینجا توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت نوشته بازی برای نصب به یه چیزی حدود 2.7GB احتیاج داره ولی حجم بازی شما اینجور که میگی خیلی کمتره و ممکنه اصلا به علت ناقص بودن بازی و پیدا نکردن فایلهای اجرایی چنین اخطاری میده!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام من سريال نصب بازي رزيدنت اويل 5 فارسي مي خوام كه ماله دارينوس هست خوتهش ميكنم كمك كنين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •