تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1602 از 3347 اولاول ... 602110215021552159215981599160016011602160316041605160616121652170221022602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,011 به 16,020 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

بله تبریز پیشرفت خوبی در زمینه دیتا کرده.اینجا که نسل 4 در حد 1 مگابیت هم نیست
    تبریز به خاطر بیکفایتی مخابرات جلو افتاد. اکثر خطها pcm است و پوشش همراه اول در برخی نقاط ضعیف است. ایران و رایتل با تشخیص این ضعف به سرعت چتر پوشش را باز کرد. الان همه بچه های تبریز یا رایتل دارند یا ایرانسل. البته مخابرات از ابان 93 تخت گاز پیش میرود تا adsl را پوشش استانی دهد تا حالا هم در کل استان 370 هزار پورت واگذار کرده ولی این پروژه دیر اجرا شد . الان هر کس adsl خود را از شرکتهای دیگه پس بدهد 6 ماه اینترنت 60 گیگ میدهد. ولی مردم هم میفهمند قضیه چیه....

2. 3 کاربر از alibonyadi9393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من از بسته های 30 گیگی استفاده میکنم . 4 گیگ داشتم بسته جدید زدم و حالا داره از بسته جدید استفاده میکنه . مگه نباید اول قبلیه تموم بشه بعد از جدیده استفاده کنه ؟
    اپراتور های ایرانسل رو میشه با گاو مقایسه کرد . میگم کد DNS سرور و میخوام . میگه آقا با کجا تماس گرفتید اینجا ایرانسله

- - - Updated - - -

من از بسته های 30 گیگی استفاده میکنم . 4 گیگ داشتم بسته جدید زدم و حالا داره از بسته جدید استفاده میکنه . مگه نباید اول قبلیه تموم بشه بعد از جدیده استفاده کنه ؟
    اپراتور های ایرانسل رو میشه با گاو مقایسه کرد . میگم کد DNS سرور و میخوام . میگه آقا با کجا تماس گرفتید اینجا ایرانسله

پروفشنال sajey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

14

- - - Updated - - -

سلام، یک بسته 30 گیگ شارژ، ولی حجم مصرف شده از موجودی کثر میشه و 30 گیگ 6 ماه حجمی از ان کثر نمیشه.
    ایا باید ان را فعال کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنند موجودی 30 گیگ میگیرم میگه 30742.1

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خبری از بازگشت بسته های شبانه نیست؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

- - - Updated - - -

اینجور که میگن جدیدا به بسته های قبلی اضافه نمیشه
    قبلی میسوزه جدید فعال میشه!

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

قبلیه نمیسوزه . از جدیده استفاده میکنه وقتی تموم شد دوباره میره از قبلیه استفاده میکنه . فک کنم بازم یه دودره بازیه دیگه در راهه

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام، یک بسته 30 گیگ شارژ، ولی حجم مصرف شده از موجودی کثر میشه و 30 گیگ 6 ماه حجمی از ان کثر نمیشه.
    ایا باید ان را فعال کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنند موجودی 30 گیگ میگیرم میگه 30742.1
    خوب الان موجودیت درسته . اینی که میگی از موجودیت استفاه میشه منظورت موجودی شارژه ؟ الان بسته شما فعاله . اگه از موجودی شارژ پولیت استفاده میکنه به 0937000000 زنگ بزن

9. این کاربر از mahdi_z100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آقا اولا چرا سرعت اینترنت 3جی اینقدر پایینه مگه تبلیغ نمی کنند که بدون محدودیت سرعت هست.سرعت اینترنت من تو مشهد بلوار طبرسی اول با مودم 3جی خیلی پایینه یه فایلو دانلود میکنی شاید یکی د و ثانیه سرعتش 2 مگابایت برسه ولی 99 درصد بقیش سرعتش زیره 100 کیلو بایته.به هر کسی هم که اعتراض میکنیم میگن که اونجا شبکه شلوغه؟ خوب اینم شد جواب .مگه قرار بوده تو بیابون خالی از سکنه اینترنت پرسرعت بدین.واقعا که شورشو در اوردن.نه به اون چند ساله قیل که محدویت سرعت گذاشته بودن نه به الان که بهانه شلوغ بودن شبکه رو میارند.یکی نیست بگه داداش شما که نمیتونی پس چرا هی سیم کارت صادر میکونی ها بد میگم آقایون داداشا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض سرعت اینترنت

آقا اولا چرا سرعت اینترنت 3جی اینقدر پایینه مگه تبلیغ نمی کنند که بدون محدودیت سرعت هست.سرعت اینترنت من تو مشهد بلوار طبرسی اول با مودم 3جی خیلی پایینه یه فایلو دانلود میکنی شاید یکی د و ثانیه سرعتش 2 مگابایت برسه ولی 99 درصد بقیش سرعتش زیره 100 کیلو بایته.به هر کسی هم که اعتراض میکنیم میگن که اونجا شبکه شلوغه؟ خوب اینم شد جواب .مگه قرار بوده تو بیابون خالی از سکنه اینترنت پرسرعت بدین.واقعا که شورشو در اوردن.نه به اون چند ساله قیل که محدویت سرعت گذاشته بودن نه به الان که بهانه شلوغ بودن شبکه رو میارند.یکی نیست بگه داداش شما که نمیتونی پس چرا هی سیم کارت صادر میکونی ها بد میگم آقایون داداشا.

12. این کاربر از saed20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بستگی به منطقه داره خود ایرانسل باهام تماس گرفت گفت که فرق داره سرعت در شب و روز.بعضی ساعات شاید بالاترین سرعت رو به شما بده.منطقه ما هم همین مشکل رو داره گفتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •