باید چیکار کرد که 7 ستاره بشیم ؟الان 6 ستاره هستم
باید چیکار کرد که 7 ستاره بشیم ؟الان 6 ستاره هستم
مالب من همونه !!!! پینگ تو بازیم افتضاح!!!!
یه حرکتی سراغ دارم سریع تر میبره بالا
از اسفنده اومدم رو های وب 4 ستاره شدم ماه دیگه 5 میکنم تقریبا 6 ماهیم هست اومدم رو های وب کل تراکنشامم زیر 350 تومنه تا الان
حرکتم اینطوریه
مثلا من 43 و خورده ای نمیدم بابت فشفشه 70 گیگ اینطوری خیلی کند تر میای بالا
من 30 تا فشفشه 4 گیگ یه روزه میگیرم (((( یه نکته ای داره نباید با سبد خرید بخری تکی تکی بخر)))
هربار که خرید میکنی ستاره هات میپره کد تخفیفو نشون میده هی تکرارش کنی ستاره هات میره بالاتر
اینطوری نیازی به نیترو ندارم و اینکه ترافیک بیشتری که نیازمه از 70 گیگ هم گیرم میاد حدود 120 گیگ میگیرم ارزون تر میشه حدود 65 تومن
بطور معمول فقط خریدا سرعت میبخشن به ستاره هات
به موندنت رو های وب و پولایی که دادی رو از نظر من مد نظر نمیگیرن
من الان دو سه ساله(مطمئن نیستم اما زمانش به هر حال طولانیه) روی شش ستاره قفل شدم اصلا تکون نمیخوره حالا این روشی رو که شما گفتید انجام بدم به امید خدا که ستاره ما هم بپره بالا
![]()
چ جالب!!!
يعنى شما هرروزگيگ2تومن مى خريد!
من هم هر روز دو تومنی می خرم وبهترین فشفشه هست.هفت ستاره هم هستم.البته از اول سیستم ستاره دهی های وب من 7 ستاره بودم.
الان فیلشکن از کار افتاده!
کدومش ؟ مال من هات اسپات از یه ماه پیش داغون شده ولی وقتی مودمو میزارم رو Bridge سرعتش درست میشه ! isp یه سری تنظیمات اعمال می کنه رو ppppoe خراب میشه باید بزاری رو bridge کسی هم که توجه نمی کنه یا نمی دونه در نتیجه فک می کنن از vpn هست !!! ولی خوب موبایل و تلبت دیگه وصل نمیشه رو Bridge ولی بازم یه راه هایی هست بشه!!!
برا من که پینگ بالاتر رفته.....این وزیر نباید رای اعتماد بگیره خیلی بیخوده همش دروغ میگه...چی شد پس کیفیت اینترنت!![]()
برا من خوب شده که
C:\Users\Mahmood>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=52
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 92ms, Maximum = 98ms, Average = 94ms
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)