داداش واقعا قراره این اتفاق بیفته؟یعنی مارو یه راست میبرن اونجا؟وااااااااااای منو استرس گرفت:-(
داداش واقعا قراره این اتفاق بیفته؟یعنی مارو یه راست میبرن اونجا؟وااااااااااای منو استرس گرفت:-(
دوست گرامی ممنونم - فقط من یه بار تمدید کردماااا ...
دفعه قبل هم از پزشک معتمدشون استراحت پزشکی گرفتم
شما میفرمایید اگه باز هم بتونم 45 روز استراحت بگیرم شدنیه؟ و موافقت میشه؟
منم اول فک نمیکردم !
با 1000 بدبختی تو خرم اباد انتقالی گرفتم 02 که شهره خودمون باشم ! 4 ماه طول کشید که انتقالیم جور شده الان 3 روزه که اونجام دارن اساس کشی میکنن البته ما پشته رکن یم هنوز تقسیم نکردنمون ! فقط اومدی اونجا به امیر نگو کامپیوتر بلدم چون اگه سرباز باشی می فرستت پاسدار خونه ( آینده من ) اگه ستوان باشی می فرستت افسر آموزش ! در کل نگو کامپیوتر بلدم چون امیر به خودش میگه بچه 4 ساله هم بلده ! خلاصه من آمارو بهت دادم خدا بزرگه
دوستان خواهشا کمک کنید
من یه مشکلی واسم پیش اومده و اول تیر اعزاممه
متاسفانه یه بار هم با گواهی پزشک معتمد ، تاریخ اعزام رو تمدید کردم (اول اردیبهشت بودم افتادم اول تیر)
حالا میخوام یه راهی بگید که بازم بتونم تمدید کنم خواهشا
خیلی حیاتیه واسم
جداً؟؟
خبر از این تغییر مکان نداشتم.پس بهتره بگم جای خوبی بود.![]()
برو دیگه 45 روزه زود تموم میشه تمدید بکنی که چی برو مثل برق و باد میگذره
دوست عزیز این تمدید واسم مهمه
ضمنا 45 روز گواهی میخوام بگیرم که تاریخ اعزامم بیافته اول شهریور
یعنی میشه دو ماه نه 45 روز
ممنون میشم اگه راه حلی داشته باشید و بفرمایید
سلام..
من ایشالا تا چند ماه بعد اعزام هستم..
میخواستم بپرسم چون نمیخوام در انتخابات شرکت کنم.. آیا به عنوان یه سرباز این بعدا مشکلی برای من به وجود میاره یا نه ؟
آیا بهتر هست رای بدم یا کلا فرقی نمیکنه...! اگه زیاد فرقی نداره و مشکلی نیست میخوام خیلی شیک شرکت نکنم..![]()
خیلی شیک و مجلسی راحت باش !!!![]()
سلام" ب سلامتی
ی نکته بهتون بگم ک تجربه خودمو بقیه دوستان هم هست : گذشته از مسائل سیاسی و حق انتخاب و آب و گل داشتن و خیلی چیزای دیگه ،ب خاطر رای ندادن شما ، هر کجای مملکت ک بخواید خیلی شیک استخدام بشید (بالاخره تا آخر عمرتون ک نمیتونید آزاد کار کنید) صفحه انتخابات تعیین کنندست. رای دادید ک هیچ. ندادید دنبال ی جای دیگه باشید.
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)