تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1602 از 1746 اولاول ... 6021102150215521592159815991600160116021603160416051606161216521702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,011 به 16,020 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

در ادامه ی همون حرفتون اینو گفته بودید و برداشت این طور بود .
    عرض شود که ، تعداد پلیر دلیل برتری هیچ وقت نبوده و نیست . یا بیننده ی Twitch . همونطوری که مقدار جوایز مسابقات International دوتا2 بر خلاف گفته بسیاری از طرفداراش دلیلی بر بهتر بودنش از LoL نیست .
    به نظر من نمیشه این 2 بازی رو به همین راحتی مقایسه کرد و گفت این از اون بهتره . چون از لحاظ فنی و ساختاری چنین برتری وجود نداره(حرفم دو طرفه هستش) و در کل همون بحث سلیقه هست که تعیین کننده ی نهایی میشه . برای همینم هست که من همیشه پیشنهادم برای کسایی که میخوان یکیو انتخاب کنن ، دیدن ویدئو و در صورت امکان تست کردن هر دو بازی بوده و هست .
    البته مثلا دوتا جایزه 1000 تا میده
    ولی لول مثلا 700 تا. ولی لول 3 بار مسابقه مثلا میزاره میشه 2100 که باز بیشتره

ولی ادمین درست میگه. باید بازی کنی. من خودم 7 8 سال دوتا1 بازی میکردم. وفتی لول رو دیدم گفتم چه بازی بیخودیه. زوری بازی کردم. بعد از 1 2 هفته لامصب چنان معتادش میشی.

در مورد تعداد بازی کن خوب هرچی کیفیت یک چیزی بیشتر باشه مردم بیشتر طرف اون میرن. البته ملاک 100% نیست. سلیقه هم هست. ولی به نظر من اگر قرار وقت بزاری بازی کنی بیا لول بازی کن ^^ حالا خودت میدونی ( ولی این رو بگم بعدا هم معتادش میشی هم رو مخت زیاد زیاد خواهد رفت به دلیل بازی کن های خوبی که تو تیمت میفتن )

2. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان اینجا کسی eune نیست رنکش plat V به بالا باشه؟ من 6 تا بازی باختم تو plat V پشت سر هم همه ی تیم مقابل diamond میوفته نمیدونم چرا

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اقای kamron devil این متنو برای من ترجمه کن مرسی
    حالا اختلاف رو ببین. هم از نظر گرافیکی و هم از نظر نو آوری و خلاقیت و .... خوب کار کرده. ( ریوت از اونجات خوردم. بازی کن خوب بده . فن استاد میم شماره رو اجرا کردم )
    البته اولش بازیش خوشت نمیاد. ولی بعد از 1 2 هفته بدجور معتاد میشی. سعی کن از اونجای ریوت بخوری. اگر شاکی بشی از ریوت بازی کن بد بهت میده حالت جا میاد. خلاصه باید مثل میم شماره دستمال پشمی دست بگیری که راحت گلد بشی

راستی . بازی کردی پولت رو بابت اسکین حروم نکن. ویت ا مینت ؟ w8 a mintue ? نه نه اسکین زیاد بخر. ( اینطوری از اونحای ریوت میخورم که بازی کن خوب بده ) اسکین بخر. بخر بخر. ریوت میبینی منو ؟ بازی کن خوب بده

5. 2 کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت AkhSureros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015
    محل سكونت
    هر جا رام بدن

پيش فرض

اِ اِ اِ من از بحث جا موندم. چند تا نکته مد نظره:

1-هیچ 2 چیز غیر قابل مقایسه ای تو دنیا وجود نداره چه برسه به 2 تا بازی سبک MOBA

2-در مقام مقایسه steam و riot باید بگم 1000^1000 برابر steam کمپانی پدر و مادر دار تری هستش و هیچوقت سر پلیراش کرم نمیریزه.

3- درباره مقایسه dota2 و lol :
    lol : 9/10 dota2 : 8.5/10
    هیچ ربطی به گیمپلی نداره (خیلیا از جمله خودم گیمپلی دوتا رو بیشتر میپسندن) نتها علت کمتر شدن نمره دوتا2 کمی بدساخت بودن خود بازیه که اونم blizzard بد هیبت ترول پتنت بازی کردو نذاش بازی خوب از اب در بیاد.

7. این کاربر از AkhSureros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sauronn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

اتفاقا خیلیا که دیدم هم لول بازی می کنن هم دوتا2 می گن لولو واسه گیم پلیش بازی می کنیم دوتا رو واسه گرافیکش

9. این کاربر از sauronn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقایون یه سوال فنی در مورد لول داشتم قبلا خودم تو قسمت ساپورت خونده بودم ولی الان یادم نیست میخواستم بدونم کدوم tire ها اگه یه مدت بازی نکنن lp از دست میدن و به تایر دیوایژن پایینتر سقوط میکنن؟
    اگر پیدا کردید لطفا لینک مطلبم بزارید خودم بخونم
    Last edited by mey123; 26-09-2015 at 01:03.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقایون یه سوال فنی در مورد لول داشتم قبلا خودم تو قسمت ساپورت خونده بودم ولی الان یادم نیست میخواستم بدونم کدوم tire ها اگه یه مدت بازی نکنن lp از دست میدن و به تایر دیوایژن پایینتر سقوط میکنن؟
    اگر پیدا کردید لطفا لینک مطلبم بزارید خودم بخونم
    پس حرف میزنی دوباره. ههههه

12. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حالا هی من میگم Skill & Teamwork تو بگو جذب و شانس!!!
    الان حتی اطلاعات پایه ای از league system رو نداری بعد میای سریع نظر میدی،اگر میدونستی که می فهمیدی چرا تیم نوب به پستت میخوره و اینکه MMRت نابود شدست و چطور میشه mmr رو بوست کرد...نمیخوام دوباره بحثو شروع کنم پس بیخیال!
    در هر صورت ممنون بابت جوابت(هر چند که اشتباه بود!)
    Decay does not occur for players in Bronze, Silver, and Gold
    اینم لینک مطلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-----------------------------------------------
    برادر کامران یه راهنمایی میدی؟
    آقا من به دلایلی میخوام اکانت KillerBee8TaiM رو سیلور کنم goldV با 0lp هست و فک کنم 5تا بازی هم باختم ولی بازم سیلور نمیشه؟
    آیا اساسا میشه از گلد به سیلور سقوط کرد؟قضیه چیه؟:(
    Last edited by mey123; 26-09-2015 at 16:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

حالا هی من میگم Skill & Teamwork تو بگو جذب و شانس!!!
    الان حتی اطلاعات پایه ای از league system رو نداری بعد میای سریع نظر میدی،اگر میدونستی که می فهمیدی چرا تیم نوب به پستت میخوره و اینکه MMRت نابود شدست و چطور میشه mmr رو بوست کرد...نمیخوام دوباره بحثو شروع کنم پس بیخیال!
    در هر صورت ممنون بابت جوابت(هر چند که اشتباه بود!)
    Decay does not occur for players in Bronze, Silver, and Gold
    اینم لینک مطلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-----------------------------------------------
    برادر کامران یه راهنمایی میدی؟
    آقا من به دلایلی میخوام اکانت KillerBee8TaiM رو سیلور کنم goldV با 0lp هست و فک کنم 5تا بازی هم باختم ولی بازم سیلور نمیشه؟
    آیا اساسا میشه از گلد به سیلور سقوط کرد؟قضیه چیه؟:(
    خود زنیه؟؟؟
    نمیخوای بده ما :|

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خود زنیه؟؟؟
    نمیخوای بده ما :|
    نه بابا 60تا دلیل داره.
    کامرااااااااااااااااااااا ااااان کجایییییی؟ آقا این کامرا هرچی میگه راسته، اصلا هر چی میگه وحی منزله!
    آقا اکانت دوممو گلد5 با 0 lp کردم بعدشم 6تا بازی کردم که هر6تاشو با اینکه میخواستم ببازم تیمم لامصصب به شدت کری میکرد خلاصه درحالی که 0 lp داشتم 5تا بازیو باختم بازی آخر یعنی بازی ششم!!!... چی بگم به این ریوت؟ آقا نمیخوام کری نمیخوام به کی بگم؟؟
    بازی آخر 3تا afk تو تیم دشمن بود! این شد که بردم و دوباره شد 15lp
    عجباااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا
    اینطور که من تو سایت خوندم اگه با 0lp بتونم 10تا بازیو پشت هم ببازم میرم سیلور...ولی مثه اینکه غیر ممکنه!
    دیموت از گلد به سیلور هم که نداریم.چه کنم؟ کامران گلم میای با این اکانت من بازی کنی؟؟؟

16. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •